• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Karolinko no to super na kims trza sie nauczyc tupac nogami hehe co do tygodnia to nie ze za tydzien rodze tylko w ciagu max tyg rozpakuje sie czyli moze byc to nawet dzis czy jutro:-):-):-)

Ilona
pozycze tyle ze teraz nie dam rady bo jestem tak polamana ze ledwo chodze zaraz umre hehe kregoslup juz totalnie odmowil posluszenstwa

losiczko mi na zapalenie pomaga urinal i sok z zurawiny

reklama
zzagubiona- nie zmienia to faktu, że bardzo Ci zazdroszczę i strasznie sie z tego tytułu cieszę ;)
no i będę sie uczyć na padalcu. :)

jane- mnie też cieszy słoneczko, nawet za oknem w pracy ;) a o świerkach to raczej chcial mi tylko zakomunikować i myślał, że sie ucieszę. No i się przeliczył, bo był wyraźnie niezadowolony jak powiedziałam, że NIE!!! Oni chyba juz nawet ustanowili gdzie te świerki posadzą (o ile już tego nie zrobili).
Ja bardzo lubię zieleń i wszelkie drzewa, ale świerk ma swoje miejsce w lesie, na ogródku przydomowym mi sie po prostu nie podoba ;( zresztą umawialiśmy się na tuje, nie świerki i nie od padalca. ciekawe co będzie chciał w zamian? garaż?

qrcze jutro kończy się 20 ty tydzień. Pamiętam jak Ty byłaś na takim etapie... Mam nadzieję, że u mnie też wszystko będzie dobrze. :)
A póki co liczę na cudowne przemienienie mojego męza jutro... :)

Witam Gwiazdeczki :-)

Zagubiona ale Tobie w sumie już niewiele zostało do końca, więc nie jest źle :-)

losiczko a ta furalgina Ci nie pomaga? Ja kiedyś miałam często takie problemy, ale teraz piję profilaktycznie co jakiś czas herbatkę żurawina-rabarbar i już od bardzo dawna nic się nie przypałętało :-) Także pij też razem z furalginą i szybko przejdzie :-):-)

Karola tupaj, tupaj, bo Ci na głowę wejdą :-);-):-)

Ilonko bo ja ostatnio całkiem dobry humor mam :-):-):-) I lubie jak coś jest nieparzyście, ale 1 to za mało, więc buźki są 3 :-):-):-)

I specjalnie dla Ciebie :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D

Martuś wstałam :-):-D:-) Wiesz, mój m był na nocce i nie mogę zbyt wcześniej wstać, bo znowu będzie afera ;-) A Ty widzę szalejesz :-):-D:-) Ale u mnie też taka pogoda,że normalnie żyć się chce :-):-):-)
Karola no to trzymam kciuki za przemianę &&&&&&&&&&

A Katka znikła :-);-):-) Ale ja wiedziałam,że tak będzie, bo będzie miała tyle w pl do roboty,że nie będzie miała czasu:-):-):-) ALe niech szaleje dziewczyna, a co :-):-):-)

Dziewczynki dziekuje za zyczenia zdrowka:-) Moj pecherz zbiegl sie z jajeczkowaniem i sama nie wiedzialam co mnie boli pecherz czy podbrzusze:baffled:. Bralam nospe a potem mnie olsnilo ze to jednak pecherz wiec zanim zaczelam lykac furagine minely 3 dni wiec bylo juz pelno bakteri:-(. A ja wogole caly rok pije herbate z cytryna lykam wit c caly rok i rzadko choruje na pecherz. Ale jak juz zachoruje to zadne urinale czy jak tam nie pomagaja . Ale koniec wykladu na temat pecherza bedzie dobrze:-)

Zagubiona a luteina nadal nie przyszla:-(:-(:-(

Karolciu jejku jutro konczysz 20tydz :-) polowa za toba:-) (a ja bym konczyla 17tydz:-() ach zycie :-(. Ale ciesze sie ze staram sie dalej i to najwazniejsze :-):-):-)

A gdzie Roza Lorelain wogole wszystkie dziewczynki wracac tu do nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam kochane dziewczynki:)

U mnie wczoraj były znowu problemy z netem,przez tą budowę mostu bez przerwy coś popaprają ze światłowodami i guzik ich obchodzi,że ludzie są odcięci od świata.

truskafka bardzo serdecznie gratuluję:)

Mam wrażenie,że to forum jest jeszcze bardziej szczęśliwe niż poprzednie:-D:-D:-D

Katrina wczoraj nie mogłam więc dzisia najszczersze życzonka urodzinowe,a najbardziej życzę Ci łatwego porodu i zdrowego dzidziusia:-D

Na czerwcówkach urodziło się kolejne maleństwo już 4 i kolejna mama jest na porodówce,także wielkimi krokami zbliżamy się do finału.

reklama
zagubiona OK, bez pośpiechu ;-)
Kurcze chciałabym abym ja była juz chociaz w 35 tyg. jakoś mnie sie wydaje ze teraz znów mi czas leci wolniej !!!!!!
losiczka sama nie wiem, ja mysle ze dobrze by było tez jabyś zaczęła brać od pozytywnego testu , zebys sobie cyklu nie przedłużyła moze tą lutką.... sama nie wiem..... dobrze ze w razie czego masz tą luteinę w domu, nie za wiele ale coś jest, i jak coś to pisz ja mogę znów pare tabletek przesłać ,
zagubiona dziwne- ja wysłałam i na drugi dzien losiczka miała juz w rękach, moze znów wróci do Ciebie jak było w moim przypadku :baffled:
Karolinka a chcesz akurat taki fason czapeczek ????? tzn takie na przemian wzorki ????????????????czy jednakowy jak ja robię ????????????????
Rozia jak Twój ma nocke to TY przynajmniej nie masz wyrzutów ze śpisz dłużej hehe ;-)

Kurcze nie wiem co sie dzieje ostatnio, co zrobię to zaraz strasznie mi ten brzuch sie stawie, chodzic długo tez nie mogę ;-( a juz nie mówię jaka ja słaba jestem, kręci mi sie w tej bańce ciągle;-( musze krew zrobić bo moze ta anemia ciągle jest ;-(

Małami u mnie tez śliczna pogoda !!!!!!!!!!!! ;-) :-)

Od kiedy zaczyna sie III trymestr ?????????????????????? :-)

Viola
i na Ciebie przyjdzie kolej, spokojnie ;-) :) ;-) :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry