Malami123
Fanka BB :)
Rozia rozszalałam sie bo słonce dodaje mi energi a dziś NARESZCIE JEST GO DUŻO I JEST CIEPŁO 

,wiem wiem ze męzulek sie złosci jak nie wyspany hihi
Jane ja mam podobnie jak Ty,jak by było jesien albo zima deprecha murowana,a tak ...to chociaz to słonko
Karolinko ......masz racje co do Świerków stawiaj na swoim gdzie swierki obok domu oszaleli??????Ja dalej Ci zycze duuuuzo mocy hehe

Jeszcze jutro i cały tydzien wolny...szefuńcio nam zafundował :-):-):-),a jutro tez G rodzice do nas przyjezdzają i zostają do srody wiec i humor bedzie lepszy bo bardzo ich lubie a nie widzieliśmy się od grudnia

,wiem wiem ze męzulek sie złosci jak nie wyspany hihiJane ja mam podobnie jak Ty,jak by było jesien albo zima deprecha murowana,a tak ...to chociaz to słonko
Karolinko ......masz racje co do Świerków stawiaj na swoim gdzie swierki obok domu oszaleli??????Ja dalej Ci zycze duuuuzo mocy hehe

Jeszcze jutro i cały tydzien wolny...szefuńcio nam zafundował :-):-):-),a jutro tez G rodzice do nas przyjezdzają i zostają do srody wiec i humor bedzie lepszy bo bardzo ich lubie a nie widzieliśmy się od grudnia

Najbardziej przeprowadzką! Pakuję się i pakuję i końca nie widać! Teraz walczę z kuchnią, chyba najgorsza