• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Nic nie powiedziała, nie zmierzyła szyjki. Tylko powiedziała, że się skraca... Powiedziała, że nie mam leżeć tylko się oszczędzać, więc chyba nie jest tak źle. Bo jakby było, to pewnie by mnie wysłała do szpitala, albo założyła szew. No nic, za 2 tygodnie kontrola, chyba że by coś się działo to mam przyjść wcześniej.
Dzięki dziewczynki za słowa otuchy.:tak::tak::tak: Mam nadzieję, że Maksiu zostanie w brzuszku tyle ile trzeba. To chyba jest znak, że nie powinnam już wracać do pracy, tylko siedzieć w domu i skupić się na sobie.

reklama
witam kobitki
jak mija dzionek??
ja dzisiaj miałam zapier...... w pracy jak diabli nawet nie miałam czasu was podglądać :(
więc lece nadrabiać
a tak poza tym to jutro umawiam się do gina mam już dość czekania to będzie 26 dpo myślicie że będzie już serduszko?? kurde ale jestem zakręcona;/
pozdrawiam was cieplutko

Aniu:-) Nosek byl w 26dc i ma piekne serdusio:-):-):-)

Dziewczynki lekarze mowia co mysla. Mi tez mowili ze wczesniej urodze a maly siedzial do 38 tyg. Oby wasze dzieciatka siedzialy tyle ile potrzeba:-)

nie wiem już sama no niby Nosek był w 28 dpo i super serduszko już bije ale patrzyłam na wykresy innych dziewczyn i nie było nic poza pęcherzykiem
no nic wizyta umówiona na jutro na 15,30 trzymajcie kciuki dziewczynki

Hej:-)

Roszpunka to nie dobrze:-( stosuj sie do zaleceń a będzie ok:-) odpoczywaj.

Trruskafka o rety,a już myślałam że kolejna mamusia będzie:-(

Ania, Karolina udanej wizyty:-)

Agnes ja w za miesiąc kończę 30lat i narazie bilansu nie robię:tak:

Losiczka jak pęcherz?? Lepiej już?

U mnie narazie cisza,ani na @ ani ciążowo się nie czuję, sama nie wiem co to będzie.
Wynik progesteronu dopiero w czwartek będę mieć. Jak okaże się że znowu owulki nie było:no:

Ostatnia edycja:
truskafka ja też myślałam ,że u Ciebie to już fasolka miesza:-( no ale nic najważniejsze,że jesteś pozytywnie nastawiona więc napewno niedługo zobaczysz 2 kreseczki.

Roszpunka odpoczywaj kochana, a wszystko będzie dobrze.

Losiczka zdrówka i ciepłe majty zakładaj;-)

Właśnie dziewczyny ja bym musiała do którejś z Was wziąć telefon w razie czego,żeby mieć jak was powiadomić.

Roszpunka czyli nie jest żle a takim bądz razie , odpoczywaj, nie dzwigaj a szyjka wytrzyma ;-) no i własnie chyba czas pomyslec o dziecku i o sobie, !!!!!!!!!!!!!!!!!!
truskaffka ruszyło sie także jest OK, to teraz tylko działać a bedzie dobrze ;-)
Roza a czemu dopiero w czwartek wynik ??????????? :szok:
Aniu ja w 35 dniu po owu zobaczyłam dzieciątko i serduszko, no a nosek własnie dziś juz, także to wszystko zależy, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Taka pogoda śliczna ze wyszłam z Jasiem na plac zabaw, ale sie fajnie siedziało w słoneczku , pogadam poplotkowałam a mały sie tak wyszalał ze chyba o 20 to juz padnie uffffff......;-)

muszę iść dziewczyny bo się za bardzo stresuję w razie czego za tydzień pójdę drugi raz przynajmniej będę wiedziała jak jest ulokowana dzidzia :))))

Viola ja mogę ci dać mój nr ale ja w Uk mieszkam więc jak coś to pisz to ci podam :)))))

Ostatnia edycja:
Violu ja mam zawsze cieple gacie he he:-D:-D:-D i podkoszulke do kolan:-D. Nawet moje chlopaki nosza takie dlugie koszulki hi hi. Tak dbam o nasze pecherze:-) ja tez moge podac ci numer tel :-) Wysle ci na priva

Roza co tak cie malutko u nas:-( dziekuje pecherz juz troszke lepiej ale dobrze to dopiero bedzie za 2 dni.:-(

Aniu ja tam wierze ze bedzie dzidzia z serdusiem:-)

Zagubiona doszla luteinka :-):-):-)ale do sasiadki hi hi napisalas 4 zamiast 9 ale i tak bardzo dziekuje:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry