• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Viola trzymam kciuki za ciebie:-)

Ilonka mieszkam w małym mieście gdzie tylko robią podstawowe wyniki,te z innej grupy wożą do większego miasta. Dlatego czekam tydzień, a jechać mi sie nie chce specjalnie po wynik:tak:

Losiczko dobrze że lepiej:-),a mnie mało bo za bardzo myślę czy się nam udało:no: staram się wyluzować:-) poza tym pięknie się zrobiło na podwórku:-D
Obiecuję poprawę:-D

Dobrej nocki

hej jestem:)
dziś to ja mogę żyć!!! Zrobiłam sobie rundkę na rowerku ale super!!!!!! Uwielbiam wiosnę:-):-):-):-)
a swoją drogą niezłe mam huśtawki nastroju:-D no ale cóż. Wolę tak niż żeby codziennie miało być do d...
teraz zrobiłam masło orzechowe a zaraz zabieram się za bułeczki:tak:
Ale mam energii.
truskaffka tak mi przykro, myślałam jak wszystkie dziewczyny że to fasolka... ale widzę, że cię to nie zdołowało. I dobrze:tak::tak: ja w ogóle zawsze jak czytam twoje posty to się uśmieję. Zawsze coś zabawnego napiszesz. Niech tak zostanie:tak::-D:-)
rozia przejęłam twoją manię buźkową :tak::tak: to takie pozytywne.
ania lepiej idź bo się trochę uspokoisz.
katy hop hop gdzie jesteś??

ja już po treningu i też jestem naładowana energią :-):-):-)

jane przejmuj, przejmuj :-):-):-) Pozytywne nastawienie to podstawa :-):-):-)

dawaj przepis na masło orzechowe i na te bułeczki :-):-):-)

Ja mam jutro gości i nie wiem co podać... Miałam ochotę jakąś przekąskę zrobić, ale nie wiem zupełnie co :-(

Dobry wieczor kochane "wspolniczki" w doli i niedoli. Dzis taki piekny dzien ze spedzilam go na praniu, bo wszystko slicznie schlo a potem odebralam synia z przedszkola i szalelismy na swiezym powietrzu :-)
TRUSKAFKA - przykro mi ze jednak nie fasolka ale 3mam kciuki za kolejny cykl. A pytalas o prace - zamierzam pracowac do konca czerwca bo pozniej mam wakacje :-) mam nadzieje ze nic mi w tym nie przeszkodzi.
ROSZPUNKO - odpoczywaj i wszystko bedzie ok, synus poczeka i urodzi sie jak nalezy :-)
VIOLA,KATRINA I ZAGUBIONA -juz nie moge sie doczekac kiedy pochwalicie sie swoimi bobaskami :happy2:
reszte Was dziewczynki sciskam i caluje , bo uciekam spac poniewaz rano pobudka do pracy - slodkich snow

Dzien dobry
ja juz dzis nie spie od 5 :szok: tak jakos smac nie moga ,a do tego dzis G rodzice przyjezdzają i sprzatam troche jeszcze domek bo po pracy to juz pewnie bedą :-D:-D:-D:-D
od rana słoneczko wiec super dzionek znowu bedzie :tak::tak::tak::tak:

Jane to dobrze ze juz lepiej :-):-D:-) oby doliny Cie nie dopadały
Aniu idzi i sie uspokój troszkę ,zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze :-D:-D:-D:-D:-D

ilonko no Jasiek potrzebuje wybiegania a ze po zimnie musi nadrobic hehehe to na zdrowko mu wyjdzie :tak::tak:

aaaa Katka miała wpaśc na bb ale cos miała kiepski net wiec nie wiem ,może przez to jej sie nie udało ,ale ogolnie wszystko wczoraj było ok :tak::tak::tak::tak::tak:

Losiczko juz lepiej?pecherz nie boli ?poszły sobie bakterie???
Domi ,Viola ,Ania....czekamy na wiadomości :tak::tak::tak:

Karolinko a co dziś u Ciebie ;-)?

Życzę wszystkim pięknego dzionka

witam z rana

losiczko o kurcze a na kartce mialam 9 ;p pewno na poczcie szyko szybko i 4 z 9 pomylilam heh sorki ale wazne ze doszla

Agnes z tego co kojarze to dzis urodzinki masz wiec Wszystkiego Najjj kochana pomaranczowa_30urodziny2.jpgbukiety-slubne-19-112253_L.jpg
truskaffka napewno dam znac heh znajac zycie bedziecie pierwsze ktore dowiedza sie ze to juz hehe

dziewczyny &&&&&&&&&&& za wizyty

dziewczyny a ja chyba zaczynam fiksowac dzis po 5 mialam skurcze co 2-3 min ale po 40 min przeszly i nie byly jakies bolesne na tyle by mnie skrecalo z bolu bolaly ale do wytrzymania. Ehh boje sie ze nie zareaguje jak beda juz te prawdziwe boje sie ze znowu okaza sie nie byc skurczami tak jak te ze szpitala:confused2:

Hej
Karolinko tak bardzo Ci współczuję i podziwiam że miałaś siłę siedzieć cały wieczór sama.Ja bym nie dała rady.To ponad moje siły.A chciałabym tak...Kurde trudna sytuacja.Nie jestem na bierząco ale czy Wy musicie mieszkać z teściową?

reklama
Karolina nie mogę!!!! To co piszesz to straszne, ale weż ty się za to bo marnie to wygląda:no: przecież ty w ciąży kochanie jesteś, a te nerwy nie wpływają dobrze na dziecko:no: wykończą Cię biedaku.
Dużo sił al Ciebie.

Gosia hej:-) jak tam u Ciebie, spokojnie??

U mnie ok, narazie @ nie ma, ale brzuch coś pobolewa...
Lecę pracować...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry