• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

losiczka - wiem co czujesz bo ja tez mialam stresa przed wizytą kontrolną. Jak mi lekarz powiedział że tu widać pęcherzyk to prawie spadłam z kozetki bo myślałam że ciążowy a on mi mówi że jestem przed owu :laugh2::laugh2::laugh2: ... puki co to okropnie się siedzialo przed gabinetem i okropnie się patrzyło na zdjęcie USG a tam wielka nicość. Dopiero jak będą II kreseczki to znowu będę się cieszyć, ale kierownicy padną na zawał :sorry:

reklama
Losiczko- trzymam kciuki za wizytę. a o której masz?

Lori- miło Cie widzieć- zaglądaj do nas częściej, proszę... A jak w pracy?

Karolina - trzymam kciukole za wizytę! ... koniecznie daj znać jak było.
W pracy super, fajna atmosfera, nie mam aż tak strasznie stresujących sytuacji, no albo już trochę zobojętniałam i mam same fajne projekty do prowadzenia. Aż żal zachodzić w ciążę z drugiej strony wiem że za pare miesięcy plułabym sobie w brodę że zaprzestaliśmy starań. Jakby sie udało to chciałabym stanowczo dłużej popracować a nie L4, oczywiście jeżeli nie będzie problemów.

Myślę że jak nei zajdę w tym cyklu to w następnym pewnie już się uda. Teraz jeszcze nie było tak do końca wyregulowane więc na nic sie nie nastawiam.

aha no i ostro zgodnie z postanowieniem uczę się francuskiego :)

Karolinka - zrobisz mi dostęp do twojeg wykresu? ... chciałabym zobaczyć jak wyglądał cykl dziewczynkowy :)

losiczka - no trzeba, nie ma wyjścia. Może od jutra zacznę dokładniej mierzyć tempkę :-p

Malgosiu:-) ty wykresem Karolci dziewczynkowym sie nie sugeruj bo ona cykl wczesniej brala lekarstwo ktore ja zakwasilo. I jak zaszla w ciaze od razu jej powiedzialam ze bedzie cora :-):-):-) bo dziewczyki lubia ekstremalne podloze he he Karolciu chyba sie nie pogniewasz ze to napisalam:-(

Jane kochana tulam.............wiem jak sie czujesz:sorry: ale ja chyba sobie pogadam z ta twoja deprecha jak jej kichy wypucuje to zacznie inaczej spiewac....powiedz jej ze ma cie na dobre zostawic bo ja sie z nia policze
Ilonka Jane ma racje oni w necie usmiercaja niemal kazdego , poprostu omów z lekarzem na najblizszej wizycie te wyniki....moj tato tez uslyszal od pani laborantki......bardzo zle wyniki a lekarz stwierdzil ze to calkiem nie zle wyniki przy jego bakterii
Karolciu ja tez tesknilam nawet nie wiesz jak mi brakowalo kontaktu z Wami od kazdej cos czerpie...jedna mnie rozsmiesza druga zmusza do refleksji cud , miód i malina z Was dziewuszki ;-)
Dzieki Lalu bo psa mamy w Pl i moja mam nie moze jej upilnowac jak nadchodza czasy godów
Lori bardzo mnie cieszy ze macie takie optymistyczne podejscie do sprawy.......ja tez nie jestem z tych co sie urzalaja miesiacami tylko zbieram sie w sobie i walcze do konca
Wlasnie wrocilam z mojej "silowni" czytaj z garazu bo w koncu zaczelam swoja dietke i cwiczenia a teraz bede dzwonic do domku bo moj tatko znow idzie na ta rekonstrukcyjna operacje nogi za dwa dni

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry