KatyB
Fanka BB :)
Helo
Karolciu kochana ty to masz zdrowie naprawde ja mimo ze sila psychicznie jestem to tak bym nie dala rady......silna z ciebie kobitka
Ja dopiero zagladam bo od ranasprzatam w domku mialam maly sajgon
Ja oczywiscie tez chce szurac jak Losiczka tylko moj sprzecior jeszcze nie dojechal
Losiczka ten twoj len i kaka nie smakuje cos chyba jest jednak na zeczy
Truskaffka fajnie ze odpoczelas to teraz do pracy rodacy tak???
Viola kciuki za wizyte daj znac co i jak
Roszpunka szkoda ze maz bedzie teraz w domu w kratke wtedy kiedy ty juz bedziesz w domu.....wozek bardzo fajny i kolorki tez
Agnes, Malami kochana wizyta bardzo udana, pogoda byla piekna, ja usmiechnieta, rodzice w siodmym niebie i dostalam tabletki na te moje bole, maszyna nie dlugo dotrze wiec super jednym slowem mowiac
Martus a ty testu czemu nie robisz???? tego dnia kiedy mialas jedna kreche moglo byc zagniezdzenie........
Roza serduszek troszke uzbieralas wiec moze jeszcze cos z tego wyjdzie
Aniu jak tyle potrzebujesz spac to spij
Katrina spokojnego macierzynskiego
Lalu a jakie sa koszty kastracji i jak to w ogole wyglada bo ja musze moja psine tak zalatwic
Makota a czemu mielibyscie odlozyc starania....bo chyba nie w temacie jestem???
Pamela moze jeszcze owu bedzie......ja miala chyba najpozniej w 21 dc
Jane wiem kochana jak sie czujesz ale pomysl ze w tym wszystkim dobre jest to ze jednak cykl sie nie pomieszal do konca i owu byla.....sciskam cie i walczymy dalej
Karolciu kochana ty to masz zdrowie naprawde ja mimo ze sila psychicznie jestem to tak bym nie dala rady......silna z ciebie kobitka
Ja dopiero zagladam bo od ranasprzatam w domku mialam maly sajgon
Ja oczywiscie tez chce szurac jak Losiczka tylko moj sprzecior jeszcze nie dojechal
Losiczka ten twoj len i kaka nie smakuje cos chyba jest jednak na zeczy
Truskaffka fajnie ze odpoczelas to teraz do pracy rodacy tak???
Viola kciuki za wizyte daj znac co i jak
Roszpunka szkoda ze maz bedzie teraz w domu w kratke wtedy kiedy ty juz bedziesz w domu.....wozek bardzo fajny i kolorki tez
Agnes, Malami kochana wizyta bardzo udana, pogoda byla piekna, ja usmiechnieta, rodzice w siodmym niebie i dostalam tabletki na te moje bole, maszyna nie dlugo dotrze wiec super jednym slowem mowiac
Martus a ty testu czemu nie robisz???? tego dnia kiedy mialas jedna kreche moglo byc zagniezdzenie........
Roza serduszek troszke uzbieralas wiec moze jeszcze cos z tego wyjdzie
Aniu jak tyle potrzebujesz spac to spij
Katrina spokojnego macierzynskiego
Lalu a jakie sa koszty kastracji i jak to w ogole wyglada bo ja musze moja psine tak zalatwic
Makota a czemu mielibyscie odlozyc starania....bo chyba nie w temacie jestem???
Pamela moze jeszcze owu bedzie......ja miala chyba najpozniej w 21 dc
Jane wiem kochana jak sie czujesz ale pomysl ze w tym wszystkim dobre jest to ze jednak cykl sie nie pomieszal do konca i owu byla.....sciskam cie i walczymy dalej

i zapowiada sie bardzo dobrze. Czekam z niecierpliwością na testowanie
:-)