• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Helo
Karolciu kochana ty to masz zdrowie naprawde ja mimo ze sila psychicznie jestem to tak bym nie dala rady......silna z ciebie kobitka
Ja dopiero zagladam bo od ranasprzatam w domku mialam maly sajgon
Ja oczywiscie tez chce szurac jak Losiczka tylko moj sprzecior jeszcze nie dojechal
Losiczka ten twoj len i kaka nie smakuje cos chyba jest jednak na zeczy
Truskaffka fajnie ze odpoczelas to teraz do pracy rodacy tak???
Viola kciuki za wizyte daj znac co i jak
Roszpunka szkoda ze maz bedzie teraz w domu w kratke wtedy kiedy ty juz bedziesz w domu.....wozek bardzo fajny i kolorki tez
Agnes, Malami kochana wizyta bardzo udana, pogoda byla piekna, ja usmiechnieta, rodzice w siodmym niebie i dostalam tabletki na te moje bole, maszyna nie dlugo dotrze wiec super jednym slowem mowiac
Martus a ty testu czemu nie robisz???? tego dnia kiedy mialas jedna kreche moglo byc zagniezdzenie........
Roza serduszek troszke uzbieralas wiec moze jeszcze cos z tego wyjdzie
Aniu jak tyle potrzebujesz spac to spij
Katrina spokojnego macierzynskiego
Lalu a jakie sa koszty kastracji i jak to w ogole wyglada bo ja musze moja psine tak zalatwic
Makota a czemu mielibyscie odlozyc starania....bo chyba nie w temacie jestem???
Pamela moze jeszcze owu bedzie......ja miala chyba najpozniej w 21 dc
Jane wiem kochana jak sie czujesz ale pomysl ze w tym wszystkim dobre jest to ze jednak cykl sie nie pomieszal do konca i owu byla.....sciskam cie i walczymy dalej

reklama
dziewczyny cięzaróweczki jaki macie wynik neutrofilów przy robieniu morfologi ?????????????????????????
Jest on podwyższony ???????

Ja własnie zobaczyłam na necie mój wynik, i tak jak myslałam mam anemię( zaznaczyli mi to na wyniki ) no i mam mega na czerwono zaznaczone NEUTROFILE ze mam za wysokie :( a ja juz wyczytałam co to znaczy i umieram ze strachu :(

NEUT (neutrofile)
2,5–6,5 K/µl (G/l) Wzrost liczby neutrofili oznacza zakażenie miejscowe i ogólne, chorobę nowotworową, choroby krwi (zwłaszcza białaczkę szpikową), występuje także po urazach, krwotokach, zawałach, w chorobach metabolicznych, u palaczy oraz u kobiet w trzecim trymestrze ciąży. Spadek występuje w uszkodzeniach szpiku, ostrych białaczkach, chorobach wirusowych (grypa, różyczka), bakteryjnych (gruźlica, dur, bruceloza), pierwotniakowych (np. malaria), przy leczeniu cytostatykami

MAM NADZIEJE ZE TO WŁASNIE Z POWODU CIĄZY MAM JE PODWYŻSZONE TERAZ, CHOĆ PO PORONIENIACH TEZ JE MIAŁAM WYSOKIE I NIE WIEM CO JUZ MYSLEC :(

POMOCY !!!!!!!!!!!!!!

no i przylazła franca jedna
Cry_emote_by_terbeag.gif
Cry_emote_by_terbeag.gif
Cry_emote_by_terbeag.gif
Cry_emote_by_terbeag.gif
Cry_emote_by_terbeag.gif
Cry_emote_by_terbeag.gif
Cry_emote_by_terbeag.gif
Cry_emote_by_terbeag.gif
Cry_emote_by_terbeag.gif

przepraszam, że wam nie odpisze ale dziś siły nie mam :sad::sad::sad:

16 cykl czas zacząć..........

ionka przeczytałam twojego posta. Nie ufaj do końca informacjom z dr. google bo tam wszystko oznacza nowotwory albo śmierć na miejscu. Idź do lekarza i nie martw się na zapas.

Ilonko- a na dupę chcesz??? sama napisałaś, że jest podwyższone u kobiet w ciąży, więc o co chodzi? a może ktoś kto zamieszczał wyniki nie wiedział, że Ty brzuchatka jesteś i tak zaznaczją, bo trudno im spamiętać przecież twarze, a nie notują na probówce ciąża lub nie ;)
Jak dla mnie to jest oki i niepotrzebnie fermentu nasiali, ale poczekaj na wizytę do gina i sie dowiesz. Albo jak chcesz to zadzwon do obojętnie jakiego laboratorium czy szpitala i zapytaj anonimowo co znaczy podwyższony wynik bo jestes w ciąży a mąż odebrał i nic nie kumasz ;)

Katka- och jak mi Ciebie brakowało :)))

Jane tulę ......przykro mi ;((((((((((((((((
Karolinka ale o to chodzi ze z wyniku na wynik mam coraz gorzej z tymi neutrofilami , jutro wizyta także dowiem sie wszystkiego ale anemia jeszcze wieksza niz poprzednio :-( także bez witaminek żelaza sie nie obejdzie chyba juz tym razem !!!!!!!

NO i z tego co pamietam miałam juz miałam podwyższone neutrofile i bez ciązy a teraz coraz bardziej sie to podwyzsza z tego co patrze na wyniku :( no nic jutro mam nadzieje ze mi gin wyłumaczy co i jak !!!!

Ilonko przeciez mialas problemy z nerka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To moze byc przez to przeciez to bakterie i to silne wiec napewno przez to !!!!!!!!!!!!!!

Jane tule kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jane- wiem, że jesteś teraz rozdarta między wściekłością, bezsilnością a smutkiem i zalem. Wiem też, że cokolwiek ktokolwiek powie nie ma slów które ukoją Twoja duszę. Nikt nie zrozumie tak jak te które to już przechodziły. Niemniej jednak przywołuję Cię do porządku!!!
Dzisiaj proponuję lampke wina tudzież innego rozweselacza, a od jutra pełen optymizm, uszy w gorze, cyc z przodu i pełna mobilizacja. :) a czy 16 jest jakiś nieszczęśliwy? a czy jest miara ilości cykli? Nie wiadomo tylko który będzie Twój, ale będzie prędzej czy później- juz ja to wiem ;)

Ilonko- widzisz wg mnie ciąża to taki stan, który się rozwija z dnia na dzień i jeśli rozwioja sie prawidłowo to jesteś coraz bardziej zakorzeniona w tym stanie, a jeśli tak jest to wyniki z dnia na dzień bedą się zmieniać. :) Przepraszam to było troszke złośliwe. ;)
Poczekaj do wizyty i sie uspokoich, bo póki co nie ma co się denerwować na zapas. A internet to śmietnik i jest tam wszystko i nic ;)
A co do anemii- ja moge coś na ten temat powiedzieć. Odkąd pamiętam posądzali mnie o anemię. A teraz w ciąży jeszcze bardziej mi te wartości spadają. To podobno normalne, ale przy niskim żelazie staje się malo zabawne. Ja już (znów- bo przed ciążą też był taki czas) biorę od miesiąca żelazo i bynajmniej nie w postaci gwoździ, a tabletek Tradyferon.

Kochane pakuję sie pomalutku, bo lada chwila małż przyjedzie i jedziemy na mszę i spotkanie z padalcem. Ciekawe czym nas ugoszczą dzisiaj. Tak czy siak zapowiada się premiera gry aktorskiej najlepszego kandydata do oskara- pobił już nawet matkę małej Madzi ;)))

Cześć dziewczyny,

Jane - kurcze przykro mi, tak patrzyłam na twój wykres i ewidentnie ta druga faza jest za krótka. Może jakby to lekarz wyregulował to od razu udało by się zaciążyć .... przytulam

Ilonka - nie czytaj takich głupot, sama czytałaś że kobieta w ciąży może mieć podwyższone.

Losiczka - właściwie to weszłam na kompa żeby tylko luknąć na twój wykres :-p i zapowiada sie bardzo dobrze. Czekam z niecierpliwością na testowanie :tak::-)

puki co nic więcej nie nadrobiłam :zawstydzona/y:

reklama
Lorelain a ja ciagle mysle o tobie :-p bo przyzwyczailas mnie ze zawsze bylo cie pelno:-) :-):-). Ja tam nie mysle o tescie tylko o jutrzejszej wizycie u gina. I doslownie poraz pierwszy mam stresa :-( bo wszystko mi sie przypomni:-(cholera jasna:-(. A chodze do niej 8 lat.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry