reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam z samego rana :-)

Ja dziś ranny ptaszek , bo śmieciarka przyjechała po śmieci a oni cicho nigdy nie są i mnie obudzili
:wściekła/y:
katrina115- jeszcze troszke i synuś bedzie sam biegał
:laugh2::happy:
Malami- Ty też dzis ranny ptaszek
:-D
Życze wszytskim miłego dnia i słonecznego , bo u nas dzis pogoda paskudna w nocy , byla burza i strasznie padało
:szok:

reklama
Ewirut oj chyba tak :) a wiecie co juz bedzie????wyprawka gotowa???bo ja nawet sie nie spakowałam i brak łozeczka jeszcze i materaca...nic nie poprane :/

Malami - tak w sumie lekarz juz nam powiedział w 16tyg , że bedzie synuś i tak co wizyte potwierdza ta nowine:-D Na imie bedzie miał Bartosz:-) Ja własnie wczoraj poprałam troche ciuszkow ktore dostałam od siostry i po prasowałam;-):tak:ułożyłam w szafce i niech czekają na maleństwo. Pózniej może byc róznie , teraz dobrze sie czuje nie jestem jeszcze bardzo gruba to korzystam i przygotowuje sie do narodzin Bartusia:-D W nastepnym tygodniu bedziemy zamawiac wózek:tak: jeszcze musze znaleśc jakas fajna kołderke do łóżeczka i posciel , ale to chyba na allegro:tak: Jeszcze sie nie pakuje bo dla mnie to chyba jeszcze za wczesnie na takie ekscesy:szok:
A Ty spodziewasz sie synusia czy córuni?
Jeszcze pod koniec czerwca mam do oklulisty na badanie dna oka , bo mam dużą wade wzroku i lekarz zlecił mi badanie dna oka czy nie bedzie zlecona mi cesarka:crazy: Sama nie wiem co lepsze panicznie boje sie i tego i tego:szok:
A łózeczka tez jeszcze nie mamy ale jak bedziemy zamawiac to to turystyczne czyli kojec:tak:

Ostatnia edycja:
Ja łózeczko mam drewniane ,ale jeszcze jest u koleżanki ,materac musze kupić ,wózek mamy ,kojec tez...i ubranka tez hehehehe
Bedziemy mies Oskarka :-) czyli ja sama z 3 chłopakami w domu będę :sorry: dadzą mi popalić :-D

witam się z rana

ewirut - oj wiem, że to nieuchronna kolej rzeczy, ale jeszcze póki co nie trzeba za nim biegać (tylko chodzić na kolanach), a dopiero co się urodził,

Witam :)

lato w pełni, niunia śpi, ptaszki mi ćwierkają za oknem...miodzioo:-p

Katy taką huśtawkę kupiliśmy :) BRIGHT STARTS * HUŚTAWKA BUJACZEK LEW do 11 kg (3232938234) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Marta ja ciuszki prałam jakoś po 30 tygodniu, już nie pamietam dokładnie:-D
możesz prać, zamknięte w szafce nie będą się kurzyć, poczekają na małego, a teraz jeszcze Ci lżej nieco..w porównaniu do tego co będzie np za miesiąc hehe

pozdrawiam wszystkie :)

reklama
Martuś z tego co babka mówiła to standardowo seria liczy 8 zabiegów, ale niektórym wystarcza 4-5, nie ma na to reguły ;-) Mam nadzieję, że mi wystarczą 4 :laugh2:

Agnes wszystkiego najlepszego dla Olusia na te 7 miesięcy :*

Do góry