• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ale przeciez ja nie napisalam,ze mi sie nie podoba to co napisalas.przeciez wlasnie o to chodzi,zeby dzielic sie informacjami.to nie byl atak na twoja osobe.nie myslalam,ze to tak odbierzesz.i nie chcialam cie w ten sposob urazic.dobrze wiedziec,ze to jest wskazanie do niej,moze nastepnym razem skorzystam ;-)

reklama
Roszpunka :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2: Daj pyska :-p:-p
A wracajac do gronkowca to tak czytalam u nas na grudniowkach ze prywatnie u gina to jest wskazanie do cesarki no i obowiazkowo antybiotyk

paula nic sie nie poprawia :angry::angry: Ta twoja czcionka jest po.....ona
a co do nowosci to poprostu uwielbiam rozne nowinki techniczne ;-) Oj normalnie moge godzinami studiowac zeby kupic najlepsza rzecz z dostepnych hihihihi taki wariat ze mnie

LiLuu chyba dam Ci jednak te okulary :laugh2:
A teraz? :laugh2::laugh2::laugh2:
Nie no żartuję taką wielką nie będę pisała, bo mnie wypiszą z BB
:sorry:

Kurde dziwne, że taka okrąglutka Wam się miesza, a ta standardowa nie, jak jest taka "wąska" i mniejsza wizualnie hm...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula tak czarna ona jest bo srebrna nie dostepna :-p A powiem ci ze jakos mnie to obchodzi jaki kolor liczy sie to w srodku :laugh2: No zaszalam teraz trzeba splacic :baffled:

LiLuu ja to jestem sroka, zawsze patrzę w sprzętach na wygląd zewnętrzny :sorry: od "bebechów" i prostowania mnie jest Puzel :laugh2:

Ja marne dwie koszule ostatnio, a LiLuu od razu z grubej rury- pralko-suszarkę :-)

reklama
Hehehe zapomnialam wam napisac ze wczoraj bylam poerwszy raz na zakupach dla siebie hihihi od roku a mianowicie kupilam sobie spadochrony :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-D Bo niestety namioty juz byly za male :laugh2::cool2::oo2::oo:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry