• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Troche informacji o mnie...mieszkam w Anglii juz rok I 7 miesiecy. W grudniu bedzie pierwsza rocznica mojego malzenstwa. Ja juz od Dawna chcialam miec dziecko ale maz sie upieral zeby jeszcze paczekac itd. W koncu cztery dni temu totalnie mnie zaskoczyl I powiedzial ze przyszedl czas na dzidziusia...chlopal mial cela bo z tego co moj kalendarzyk mowi zaczely mi sie dni plodne... Wiec bardzo intensywnie pracujemy kazdego Dnia :) a teraz oboje swirujemy I juz szukamy pierwszych oznak ciazy. Co jak nic z tego nie wyjdzie I @ mnie odwiedzi pod koniec miesiaca...?

reklama
Bashi to zaczniecie wszystko od początku :-) Nie nakręcajcie się ( wiem łatwo powiedzieć ) i działajcie :-) Dla pocieszenia? powiem Ci,ze mnie zajście w ciąże zajęło jakieś 9-10 miesięcy.... odstawiłam tabsy zaraz po ślubie (czerwiec) a zaszłam koniec kwietnia poczatek maja... I to dopiero jak odpuściłam i skupiłam myśli na czymś innym, bo psychika bardzo często blokuje zajście ... Ale trzymam kciuki,żeby Wam sie udało od pierwszego kopa :-);-)

A masz regularne cykle??

Przewaznie...podczas zmian klimatu mam rocznice dwoch-trzech dni tylko...ja nigdy wczesniej nie przyjmowalam tabletek, zabezpieczalismy sie tylko prezerwatywa.

łoo znów się rozgadały...to lece czytać :p

a tymczasem anegdotka :p

Mati dziś dojrzał jak nakładam maseczkę, i pyta:
mamooo jesteś taka piękna, czemu nakładasz na twarz beton?
:eek::eek::-p:-p:-p:-D

opowiedziałam D...boki zrywał, przy okazji poczytałam mu inne stare teksty Matika (które jak pamiętam to zapisuję..) D mi prawie na zawał ze śmiechu zszedł..:-p:-D

poczytam tylko i lecę..bo D już wzywa do łoża:-D

pozdrawiam i do napisania, będę w poniedziałek..bo wybywamy na weekend :)

Dzien dobrrrryyyyyy:-)

My juz na nogach najpierw Lily ok 5 wiercila sie niemilosiernie okazalo sie ze pielucha bula przelana wiec szybka zmiana i spanie dalej a potem pralke mi przywiezli po 7 tak ze mamy po spaniu.

zycze milego dnia

a i u mnie duze problemy z netem od nocy tak ze moze mnie nie byc chwilami bo jakies przerwy maja

Dzień dobry :-)

Dziś pobudka o 7, zmiana pieluchy, mleczko i udało się usnąć i wstałyśmy dopiero przed 10 :-) Tylko w nocy Bianka dzis bardzo niespokojna... także dobrze,że pospałyśmy dłużej, bo chyba bym na rzęsach chodziła :baffled:

U mnie dziś pochmurno i pada co jakis czas :-( także dzis porządki robimy, bo w domu siedzimy :-(

Miłego dnia :-)

edith...

AWas wszystkie gdzie wywiało?? Chata ogarnięta, makaron do obiadu sie gotuje, czas na relaks...

Ostatnia edycja:
Ooooo a co tu tak pusto ?
Truskafka u przyjaciol
rozia sprzata
a gdzie reszta?

No moje cudenko juz dziala :szok::szok::szok: Takie oczy mialam z P podczas poerwszego prania :-D:-D:-D Hihihi starzy a jak dzieci :-D

reklama
Hello :-)

Rozia i jak efekt wieczornego szydełkowania? ;-)

Truskafffka posikałam się po historii Matika z betonem hahahaha :-D:-D:-D
Gdzie to jedziecie się byczyć?

LiLuu daj popatrzeć jak się kręci :-p:-D

Mnie będzie mniej, bo do piątku zasiadam u Puzla, więc same wiecie ;-)
Miłego Dnia- choć pochmurno :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry