Rozia
Fanka BB :)
liluu ja tez w takich sytuacjach jak dziecko :-) ja miałammiec nowy telefon to skakałam jak dzieciak :-) A m taka miał minę 
:-)
Paula udało mi się tylko troche jednego bucika wyszydełkować, bo najpier musiałam zrobic porządek z wlóczką, a później padłam :-)
Ale mnie m wkurzył... kazalam mu nakarmic dziecko, a ten nie umie i stresuje i ją i mnie... od razu podchodzi z negatywnym nastawieniem i sie dziwi,że dziecko nie zachowuje się tak jak on chce... No szlag mnie trafi... A jak wrócę do pracy to co, mała w ogóle nie będzie jadła??
Od dziś będzie jej dawał obiad nawet jak ja bedę miała czas,żeby się nauczyć karmic własne dziecko...

:-)Paula udało mi się tylko troche jednego bucika wyszydełkować, bo najpier musiałam zrobic porządek z wlóczką, a później padłam :-)
Ale mnie m wkurzył... kazalam mu nakarmic dziecko, a ten nie umie i stresuje i ją i mnie... od razu podchodzi z negatywnym nastawieniem i sie dziwi,że dziecko nie zachowuje się tak jak on chce... No szlag mnie trafi... A jak wrócę do pracy to co, mała w ogóle nie będzie jadła??
Od dziś będzie jej dawał obiad nawet jak ja bedę miała czas,żeby się nauczyć karmic własne dziecko...