• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Paula ja też chcę :-)

liluu Paula dobrze pisze,wczoraj na ten temat pisałaś, bo ja Ci odpisiwałam, że ja tez namioty mam ;-)

My byliśmy na zakupach, bo kasa wpłynęła i trzeba było uzupełnić zapasy i to co się działo w sklepie to masakra.... Normalnie długi weekend i ludzie wariują ....

wróciliśmy tak padnięci,że ja to ledwo żyję :baffled:

Rozia mnie o mało wózkami nie rozjechali jak byłam w Kauflandzie przed 1.11 :laugh2: Ludzie się zachowywali tak jakby sklepy miały być zamknięte przez najbliższy miesiąc :baffled:
Kupię dla Ciebie też jedną sztukę :laugh2:

LiLuu idealny mężczyzna :rofl2: no ideał, jak go nie chcesz to wysuszasz i siedzi cicho :laugh2:

Paula sory ale ja zacofana za nowinkami technicznymi sie uganiam a takiego cuda nie znalam !!!!:angry::laugh2::-D A jak sie go robi :-D:laugh2:

No to sorki za to ze sie zdablowalam :eek: Jacie skleroza mi sie wkrada :unsure::unsure::oo:

No i Rozia wspolczuje zakupow ja tez bylam dzis rano i bylo to samo a u nas nie ma zadnego dlugiego weekendu tylko juz na swieta wariuja pajace

LiLuu lepiej napisać dwa razy niż w ogóle :tak:
A co do dilda :laugh2: to z tego co czytałam, wkładasz małego do wody i on rośnie nawet do 600%, a jak dziada wyjmiesz z wody to po jakimś czasie znowu powraca do maleńkości i tak w kółko można robić :laugh2::laugh2::laugh2: Na żywo jeszcze takiego "chłopiska" nie widziałam :-p

Liluu czy Twoje dziecko też tak ma, ze przed kąpielą i czasami w trakcie meeega spłaca jest, a jak ją już kladziesz, to nagle energii dostaje i w ogóle do spania się nie wybiera? O, chociaż chyba padła...

Rozia jak moja tak ma przed kompaniem to po kapieli tez nie bardzo chce isc spac ale zazwyczaj szybko pada :-)
Paula milego ogladania ja lece Malanowskiego poogladac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry