• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam i ja :)
Bashi ja okres a raczej porzadne czyszczenie po porodzie mialam w 4mies(wczesniej nic) od narodzin i trwalo to az 3.5tyg :( myslalam ze umre i strasznie bylo to wkurzajace, pozniej po miesiacu dostalam juz chyba okres ale trwal juz 4dni wiec ok :), teraz czekam na 3 :) Syneczek Mega słodziak <3 Co do spirali sa tez takie bez hormonow, poczytaj w necie o niej :) My wrocilismy do gumek, nie chce znow utyc przez tabsy jak wczesniej.
Paula i jak dalsze przygotowania?? Nauki zrobione?? :p Na fb mamy strone slub i wesele 2015, chcesz dolaczyc?? jakby co daj znac, wysle linka :) Zgadalam sie dzisiaj z kolezanka ktora pracowala wczesniej w hurtownii napoi i alkoholi wiec zalatwi nam ze wezmiemy wszystko i co zostanie to oddamy i zaplacimy po weselu :D

A nasz Synus ma juz 6.5 mies, ząbkow nie widac ale jak zawsze kochany, mial czas ze sie budzill na jedzonko a teraz przesypia 9-10h bez pobudki ;-)
Zdroweczka dla choruszków :)
Zobacz załącznik 649979 Zobacz załącznik 649980 BUZIACZKI CIOTECZKI :**

A ja po ciezkiej nocy, a juz bylo w miare fajnie a tu znow... masakra !!
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=

Biapl jak to dobrze, że z Kiankiem lepiej :tak:
Nie jesteś sama z tym kichaniem, mnie też dopadło wstrętne katarzysko i ból głowy- ehhhh taki głupi czas teraz :baffled:
Nie mam pojęcia co z Lori… a ostatnio o niej myślałam :blink:

Olusia dziękuję w Jej imieniu :*
Oj Ty biedulo, ciekawe jak długo będziesz się jeszcze męczyła… :-(
A powiedz mi, bo nurtuje mnie to od jakiegoś czasu :zawstydzona/y: Ty nie jesteś Polką? ;-)

Katrina buziaki dla Ciebie i Dzieciaków :* :* :*

Madziulek nauki załatwione, a 8.11 idziemy do poradni :tak: Obrączki już od jakiegoś czasu w domu. W listopadzie wybieram się też za suknią i będziemy kupować alkohol. Mamy właśnie taką hurtownię, że co nam zostanie to możemy zwrócić, choć pewnie i tak tego nie zrobimy, bo przyda się na przyszłość, tym bardziej, że cena OK. Reszta napoi nas nie interesuje, bo mamy wszystko w pakiecie :blink: Ale Wy macie super, że możecie zapłacić później :tak: Mamy też już zapiętą na ostatni guzik listę gości ze strony Puzla, jeszcze tylko moja i zamawiamy zaproszenia, tak żeby zacząć rozdawać najpóźniej po Nowym Roku :-)
Ale Twój synuś już duży :szok: Buziaki dla kawalera :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry