• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Cześć Katrina ;-);-);-) a byłam dzisiaj u znajomej oglądać baby ( razem zaczynałyśmy tą drogę ) i tak mnie naszło żeby tu wskoczyć :-) :-):-)ja kochana teraz od dłuższego czasu w sumie zastopowałam z wszystkim, w sumie nie wiem czemu chyba miałam juz dość. Poszłam do szkoły w między czasie, pracuję i tak jakoś się człowiek turla a u Ciebie???? Wieki się nie słyszałyśmy :szok::szok::szok:

reklama
A ja mam mega dola, stresa, ogarnal mnie paniczny lek, boje sie tego wszystkiego, czy sobie poradze?... do tego mam mame chora i tez sie stresuje jej stanem, ma skierowanie do szpitala wtedy kiedy ja, wiec jestem klebkiem nerwow....
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif

Godzina zero zbliza sie wielkimi krokami!!

No dziewczyny a ja po KTG zostalam w szpitalu....na ktg utrzymujace sie skurcze, ale sa nieregularne, dostalam sterydy dla maluszkow i podlaczona kroplowke mam.. do tego mam pozycje wysoko ulozeniowa ze wzglednu na te moje duszosci.... podali mi tez tlen...i leze...popoludniem mam miec USG i zobaczymy co dalej....

reklama
Dziewczyny ja po KTG, skurcze sporadyczne, dalej podpieta do kroplowki i mam chwilowo odstawiony tlen, bo troszke mi lepiej..na usg szyjka czesciowo zgladzona, rozwarcie na 1 cm... chociaz mi duszno sie znow robi...cisnienie mam 100/60 czyli niskie jak dla mnie..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry