• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lalus, to biegnij po testa, bo znieczulenie w ciąży to ZŁO!!!

Roza_,
nie smutaj mi tutaj, tylko działaj! Na pewno będzie dobrze, masz już dzieciątko, co znaczy, że możesz, to tylko kwestia czasu!

reklama
Ilonko nie złosc sie na moją wagę :szok: wiem ze mało i obawiam sie ze moze jeszcze spaśc ale cóż ten typ tak ma :*

Karolinko butki pokaże pozniej bo narazie jestem w pracy i nie mam jak wstawić hehe ale są sliczne :-D:-D:-D

Aniu jak wizyta????

Spac mi sie chce wrrrrr znowu w sobote 2h spałam po obiedzie i wczoraj tez ta pogoda jest męcząca

Ilonka u mnie termin @ na 7.06 możesz wpisać do tabelki

roza kopyta chanelką??????????? toż to zbrodnia!!!!!!!!!!

karolinka wymyslimy jakis bardziej humanitarny sposób. Bez eksperymentowania na zwierzątkach

Roza :-D:-D:-D kurka przed owulka ciche dni oj oj. Ja to bylam grzeczna caly tydzien :-D:-D:-D

Lalus cholibcia sikaniec mial byc :tak::tak::tak:

Piateczko kochana teraz jak wrocilas to za chwile zostana na tym forum same ciezarowki tzn my wszystkie zaciazymy przez optymizm i fluidki :-):-):-)

Katrino mowie ci ze bedzie Puchatek :-):-):-)

Kasia a no mam to swoje szczęście:-D ale przed staraniem się o córę pół roku brałam bromergon i lutkę- więc u mnie chyba musi tak być....ale już ok nie smucę się:-)

Małami no pogoda to fakt nie korzystnie wpływa na nas:tak: u nas duszno strasznie

Piąteczko hahahah dokładnie dlatego opiernicz dostał i poszedł spać:-)

Losiczka nie wytrzymałam:tak: ale dziś będę przepraszać:-) :-p na szczęście jest moim przeciwieństwem i łatwo da się przeprosić - mam :-)nadzieję

Ostatnia edycja:
ilonko cykl 8 jak dobrze licze , wiek 32, ur 11 czerwca 1980, wredota nie wiem

popłakałam się i ja ale ze smiechu- zestaw super- coco i kopyta

Roza a gdzie suwaczek??? Jezu dobrze ze nie sikal po katach zwabiajac ciebie :-D

A wiecie co??? Moj maz ma przepiekne stopy tzn palce u stop :-) takie prosciutkie no cudo normalnie :-) a ja sie smieje ze jak Bog dawal urode to od stop zaczal i tez na stopach skonczyl he he:-D:-D:-D W gore juz ani cm nie poszedl z uroda he he:-D:-D:-D

Losiczko ale mnie rozbawiłaś!!!!:-D:-D:happy2::-D

a ja się ze stóp mojego męża śmieję,ma nieproporcjonalne paluchy:-)
Suwaczek usunęłam bo wcale mi nie odliczał i muszę nowy zrobić:-)

Lecę zobaczyć jak obiadek - dziś poszłam na łatwiznę i babka ziemniaczana się piecze...

reklama
losiczko oczywiście jak zawsze są dobre strony niedobrego. Nie wisimy nad kibelkiem. Kombinujemy. Seks na każde zawołanie. Mamy pozytywnego swira na punkcie testowania - jak o czymś nie napisałam- a z pewnoscią tak jest- to mnie uzupełnij:-)

roza przepraszaj!!!!!!! e.... może , ze tak powiem na kolanach i przy blasku swiec?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry