• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
czesc dziewczyny
ale dzis skwar wyrobic nie idzie w domu mamy 28 st mala w samych bodach lezy i nie wiem czy nie sciagne jej ich ehh. Jak wy sobie radzilyscie z maluchami przy takim upale ? bo ja juz pomyslu nei mam

co do bujaczkow to racje macie sa megaa drogie ja mialam pozyczyc od znajomej na te kilka miesiecy ale moj chrzestny sie uparl i zamowil malej taki X2535-d-2.jpgX2535-d-4.jpg wscieklam sie na niego i to bardzo bo jak by nie patrzec to polowa mojej wyplaty :baffled: i tylko na chwile.

Katrino a ty juz lada moment a moze maluszek czeka na 26 maja :D

Widze ze temat tesciowej dzis hihi a wiecie co a ja wreszcie odwazylam sie i powiedzialam mojemu ze nie lubie jego mamy i nie mam zamiaru jej tolerowac ( ledwo psa mi nie zabila bo podszedl do malej:angry:) na poczatku troszku sie obruszyl ale szybko mu przeszlo a i mi ulzylo ze nie musze juz przed nim udawac jeszcze troche i jej tez to wygarne.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Losiczko, jak napisałaś o tym sikaniu po kątach, to myślałam, że z krzesła spadnę, aż się dziewczyny w biurze na mnie głupio popatrzyły ;-).
Piąteczko, widzę, że Twój to niezłe podchody robi :-D:-D:-D
Mój to się przeważnie zabiera do rzeczy, kiedy ja zaczynam zasypiać, a potem ma pretensje, że go zaniedbuję :baffled::baffled::baffled:

Kochane- zapomniałam kurka o banku, więc letem żeby zdążyc przed zamknięciem okienka kasowego ;)
a póxniej jedziemy z mężem do murarza- ciekawe czy teściowa z nami pojedzie???
Milego popołudnia.
do jutra ;)

a więc tak sorki że tylko o sobie ale nie mam siły nadrabiać teraz
z tej wizyty dowiedziałam się tyle że jestem w ciąży :baffled:ups jak bym nie wiedziała
założono mi kartę ciąży poinformowano o moich prawach pobrano krew do badań i tu was zaskoczę o wynikach dowiem się za 7 tyg :angry::wściekła/y: normalnie se jaj robią ja mam grupę krwi RH-0 mój A RH+ lol z nimi wszystkimi do szamba ich spuścić wszystkich
potem wysłali mnie do mojego GP po formularz uprawniający mnie do bezpłatnych leków wizyt u dentysty odbiór za miesiąc jupi tylko miesiąc :oo2::surprised:

po prostu brak mi słów

hej! widze ze ruch na naszym forum taki ze ciężko was nadgonić.

no ale jak piąteczka wróciła to było wiadomo. zawsze potrafi wszystkich postawic do pionu i zarazic mega optymizmem.

ilonka dane do tabelki następna wizyta 15.06 i usg połówkowe

karolcia kiedy rusza budowa?

ania no to duzo się dowiedziałaś. 7 tygodni na wyniki to jakas masakra

lalus no i gdzie te twoje testowanie?

małami super że już jesteś. mam nadzieję że teraz humorek wróci juz na dobre

kochane teraz muszę spadać bo zaraz zjawi się rodzinka na obiadku. ale będę później. a jutro wstawie nowe foty. pa

reklama
padnę zaraz na mordkę. małe skacza jak jakies małpiszony i chyba coś z pogodą się dzieje. zasypiam na stojaco

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry