• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

zagubiona kurcze fajny ten bujaczek!!!ale faktycznie takie rzeczy na długo sie nie przydają
ja nie mieszkam z teściową ale ogólnie bardzo ja lubie tylko jedno jej mozna zarzucić ze wszystko do córeczki opowiada co sie jej powie....ehh

reklama
Rozia moje gratulacje kochana szczesliwa 7 :P
Mnie dawno nie bylo zalatana jestem ze szok mam prace dorywcza a to urzedowe sprawy z mala zabawa zajme sie troche soba i czasu brakuje ;/
Ogolnie mam zapalenie pecherza ;/

Ilona, głośno się zrobiło za sprawą piąteczki a nie za sprawą zmiany tematu:-D

Zagubiona, bujaczka fajna sprawa na pierwsze 3 miesiące. Ja się cieszę, że tak tanio kupiłam i sprzedam pewnie za tą samą cenę, bo nowy to za drogi interes. No ale jak dostałaś, to już trudno! Też sprzedasz jak nie będzie potrzebny i tyle. Albo pożyczysz komuś z rodziny. Te bujaczki nie jedno dziecko wybujają:tak:

Ilonka i inne zainteresowane wózkiem, dostałam odpowiedź od jednej z osób, które go kupiły:

Dnia 21-05-2012 o godz. 11:22 Justyna napisał(a):
Witam,
Ogólne wrażenie kiedy otrzymaliśmy paczkę i mąż zaczął wózek składać było średnie :) tzn wydawało się iż wózek będzie ciężki.Na szczęście po całkowitym złożeniu,zamontowaniu kół i gondoli wózek okazał się zaskakująco lekki,świetnie się go prowadzi.Nie ma żadnego problemu z przednimi kołami i tym bardziej z budką,którą składa się bardzo cicho i sprawnie(za pomocą przycisku,który umieszczony jest z boku budki).Ogólnie wózek prezentuje się rewelacyjnie,bardzo nowocześnie nasz jest w kolorze brązowym,stelaż jest kremowy z czego również jesteśmy bardzo zadowoleni i nie mamy żadnych zastrzeżeń.Bardzo fajnie wygląda również rączka,która jest obszyta skórą w kolorze wózka i na koniec wspomnę o koszu na zakupy-duży,bardzo pojemny.Śmiało więc go państwu polecamy i mamy nadzieję,że jeżeli się już zdecydujecie na ten właśnie wózek będziecie równie zadowoleni.
Serdecznie pozdrawiamy ;)

Roszpunka czyli teraz juz nie masz wątpliwości co do wózeczka ????? zaklepany ????????????
Laluś ale robiłaś test przed dentysta ??????? bo znieczulenie w ciązy to chyba nic dobrego ??????????
sylwia fajnie ze masz pracę, zawsze to pare groszy wiecej, !!!!!!!!!!!!! współczuje zapalenia , wylecz to szybciutko !!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ilona, myślę, że się na niego zdecyduję. M też się podoba. Ale to dopiero po wypłacie czerwcowej:tak: A jakie kolorki ty byś chciała??? Co się stało, że takie dołki cię łapią?

Kochana powiem Ci ze ja tez ogólnie jestem za tym Verdi a kolor ?????? dla chłopca ten capucino mix ( w te kółeczka) a dla dziewczynki malina plus szary albo fiolet i jasny szary, sama juz nie wiem. ale im patrze wiecej tych wózków to coś innego zaraz mi sie spodoba np ten NOWOŚĆ ! BLACK&WHITE + FOTELIK , PRZESYŁKA 0ZŁ (2345231151) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ZIELONY

Co do mnie to mam doła strasznego ze względu na to jak wyglądam, i tu nie chodzi o to ze wyglądam jak wielorybek ale buzia mi sie strasznie zmieniła, plamy mi sie porobiły, napuchłam a raczej chyba tak mi sie przytyło, no wyglądam tak tragicznie ze w ogóle nie mam chęci sie ludziom pokazywać :(:-( a juz nie mówię o włosach, odrosty itd :-( najchętniej to bym założyła worek na łep i tak siedziała !!!!!!! do tego dochodzi to ze ciągle jestem słaba, zmęczona, kręci mi sie w głowie itd, wszystko na raz ;( wszystko mnie przytłacza !!!! nie mam chęci na nic, na to aby gotowac, sprzątać, w ogóle robić co kolwiek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! robię bo musze ale z rozpaczą na twarzy !!!

Ostatnia edycja:
Mam nadzieje ze szybko wylecze ;/
Ilonko wozek sliczny ja ogolnie mam 2 wozki na sprzedaz baby merc s6 rozowy i baby design trip bo juz mi nie sa potrzebne a nie mam miejsca na nie ;/

reklama
Ilonka, miałaś chyba dziś iść do fryzjera??? Skarbie, mówią, że córeczki odbierają urodę, więc...;-):-D Może napuchłaś znów przez tą pogodę? Już niedaleko do końca, więc jakoś trzeba to przetrwać. Masz swojego M przy sobie??
Ten wózek, który wysłałaś jest super jeśli chodzi o kolorki. Zastanawiam się tylko jak się operuje tymi przednimi kółkami, są bardzo blisko siebie. Nie wiem czy będzie się dało na jakiś podjazd na schodach wjechać nim... Z tego Verdi też jest zielony. I z zielonymi kółkami wyglądałby super. Masz czas do lipca na zastanowienie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry