• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
piateczko to masz ode mnie, może się przydadzą ;-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dobranoc Aniu:-)

Ja chyba też zmykam, bo czuję już lekki zjazd, a jeszcze przydałoby się umyć :-):-):-) kolorowych snów Wam życzę :-):-):-)

no!!!!!!!!!!!!!!1 nareszcie wszystkie moje!!!!!! ale ze mnie samolub podły:no:

wiec jako stara czarownica forum- daję kilka losiczce- bo juz pewnikiem nie potrzebuje ha ha- czekamy na siku kochana

a torchę katy

ale nie myśleć mi tu,że taka miłościwa jestem- kilka zostawiam dla siebie

hej w końcu zasiadłam przed kompem:)))
musieliśmy najpierw moją mamę odwiedzić a teraz u teściowej zasiedliśmy:tak: kurcze ciężko dietkę będzie utrzymać:-(:-( ale co tam weekend się skończy i dalej dietka.

@ dalej brak choć w pracy cały czas mnie brzuch jak na @ bolał i cały czas do kibelka latałam.... szok normalnie normę tygodniową wyrobiłam chyba :-D teraz czuję się dobrze i już nic nie wiem. Tempka po pracy była 37,33. Przed snem też się pewnie nie powstrzymam i zmierzę....
ale z testem pewnie poczekamy do poniedziałku.... jak wcześniej nie spadnie i @ nie przyjdzie.

piateczka a ja się załapię na trochę fluidków????

Sylwia moje ogromniaste Gratulacje:-D:-D :-Da tak sobie dzisiaj myslalam ze dawno juz nie bylo plusika :tak::tak::tak:
Jane szkoda ze mnie nie ma teraz w Pl:-(pojechaly bysmy w fajna trasę bo jak tam jestem to cięzko mi kogoś namówić....a ty teraz tak blizutko:tak::tak::tak:
Piąteczko dzięki za odstąpienie fluidków:-):-):-)

Ja zajrze do was jutro ale jeszcze nie wiem o której bo idę z chcrzesniakiem na urodzinki kolegi o 11 w południe :-)

reklama
Dziendoberek :-)

Piateczko kochana dziekuje za malutka porcyjke swierzutkich fluidkow ale kochana w tym cyklu to juz raczej pewniakiem bedzie pani @ he he. Tescior oczywiscie przepiekny :-) ale z jedna krecha :-). Tempka spada ( troszke napisze zebyscie mnie nie zlinczowaly ze panikuje he he ).
No ale zobaczymy co tam wyjdzie jutro;-);-);-) albo bede szykowac podpaski albo pieluchy he he :-D:-D:-D. Plan Euro mam wiec Losiczka przygotowana na maksa na nowy cykl :-D:-D:-D

Milego wekendu babeczki :-)

Ja sie biore dzisiaj za pikle zeby nie myslec ......wiadomo o czym he he:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry