• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry :-):-):-)

Dla Katy i dla Jane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-):-):-)

A tu osobno dla Maty, która się coś ostatnio nie pojawia :crazy: Malami gdzie jesteś???? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sylwia zdrówka dla córeczki :tak:

U mnie też pogoda do bani, ale w pracy będę cały dzień, więc mi to nie przeszkadza :-):-):-) Ale Wam życzę Słonka dużo :-):-):-)

reklama
Ilonko dziękuję czuje się dobrze pogoda u nas nijaka i jestem senna poza tym wszystko super
L4 mam jeszcze do środy w czwartek do pracy :)))) stęskniłam się za moimi ludziami i oni chyba za mną też bo dzwonią prawie codziennie fajne uczucie jak ktoś o tobie myśli:tak:
a tak ogólnie to chciałabym już poczuć maluszka bo wtedy byłabym spokojniejsza że wszystko gra no ale jeszcze przyjdzie mi poczekać jakiś czas

Rozia w taką pogodę to nie żal siedziec w pracy w ciepełku gdzie nie piździ :tak: :-) :-D
Aniu jeszcze chwilkę i poczujesz..... Ja sie nie spodziewałam ale juz od 13 -14tyg "coś" czułam i jak sie okazało to maluszek był !!!!!!!!!! Kurcze a tak a propo leci Ci ten suwaczek jak szalony !!!!!!!!!! :szok:
Kochana Ty jesteś wspaniałą osóbką wiec ja sie nie dziwie ze kazdy za Tobą teskni !!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh2: Fajnie tak wracać do pracy z miłą chęcią !!!!!!!!!!!!!!! :-)

dziekuje za te słowa :))))
kochana a co do ruchów malucha to sama się zastanawiam kiedy to nastąpi no bo przecież nie jest to moja pierwsza ciążą więc powinnam poczuć w miarę wcześniej ale z drugiej strony to było 11 lat temu więc obawiam się że liczy się u mnie jakbym była pierwszy raz nie wiem już sama na co liczyć :( ale jeszcze 9 dni znowu zobaczę bąbelka :tak::tak::tak: kurcze czy ten strach kiedyś minie :-(
a co u was?? Jak dzieciaczki??

Aniu Ja myslę ze chyba nie ma znaczenia kiedy sie ostatni raz rodziło..... zresztą tez nie mam pojęcia !!!! :baffled: przyjdzie ten dzien tak czy siak raczej juz niebawem :-)
Aniu u Nas ok, Piter dopiero bedzie wieczorkiem , jutro idziemy na 2 -gie urodziny mojej chrześnicy ( przyjechała z Angli, wiec kurcze problem z prezentem, bo tam to ona ma wszystko i jeszcze wiecej) a tak to po staremu ...... Jaś poszedł spać także mogę spokojnie kawusię wypić !!! :-) a Maluszek właśnie wstał .....:-) :-) rozrabia strasznie ostatnio, a raczej wypycha tyłek az ja się czasem wyginam bo to juz czasem boli :baffled:

Jak zaczniesz czuć ruchy to juz nie bedziesz sie tak martwić o maluszka czy wszystko OK !!!!!!!!!

Hej dziewczynki .....wrócilam......ufffff:zawstydzona/y:.......2 h z ośmioma maluchami na sali gdzie byly 2 mega duże zjeżdzalnie to trochę za dużo dlas mnie:tak::tak::tak:.......nie jestem przyzwyczajona:sorry:........jak wyszlismy to mówie do Bartosza ze mnie głowa boli a ten ....ciebie zawsze głowa boli :-D:-D:-D
Aniu już wrócili znajomi z Pl więc bedzie jeszcze jakiś czas taki młyn bo przeprowadzka się chyba przesunie
Ilonka to i tobie się imprezka szykuje :tak::tak::tak:
Rozia a dziekuję .....dziekuję.......zagrabiam swoją dzialkę :-D:-D

A reszta dziewuszek pewnie zajęta swoimi sprawami...............mam pytanko.....biorę już Casta 4 miesiące czy już odstawić??>???

Katy ja bym odstawiła kurcze ty to masz z tymi gośćmi :( ty to masz powera do tego wszystkiego ja bym już nie dała rady
Ilonka ja to już nie mogę sie doczekać tego dnia może to mnie uspokoi jak poczuje maluszka im człowiek starszy tym gorszy

reklama
Witam mam na imie Ania.Mam 3 chlopcow.Teraz mamy nieplanowana niespodzianke.Lekarz w 13 tyg. stwierdzil ze raczej chlopak.Ide na usg 11 to zobaczymy.Moi chlopcy maja 10,7 i 4 lata

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry