• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziewczynki mam wieśći od Violi ;-) :-)

Jutro ją podłączają do OXY - W KONCU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takze moze juz jutro bedziemy miec kolejne forumowe dzieciątko !!!!!!!! :-) ;-) :-) :-) ;-) :-)
:-) ;-) :-)
NO WŁASNIE GDZIE KATRINA ?????????????????????????????????? RODZI??????????????????????? :szok:

WITAM NOWĄ MAMUSIĘ I GRATULUJĘ !!!!!!!! TO BEDZIE 4 SYNUŚ !!!!! ALE MYSLĘ ZEBYŚ JESZCZE NIE TRACIŁA NADZIEJI BO W 13 TYGODNIU TO JESZCZE MOZNA POMYLIĆ PIPKĘ Z JAJCAMI
:-D

My wróciliśmy z nieplanowanej przejaźdźki hehe, rodzice zabrali mnie i Jasia na wycieczkę :-D Fajnie było :-) a zaraz mąż wpadnie także ja się odmeldowuje :-) :-) :-)

DO JUTRA :-)

reklama
Roza moja rada zmien lekarza biedulko już dawno powinien ci dać clo i nie trzeba sie załamywać tylko walczyć !!!!!!!!!! I serio zmien tego gina

Ilonko to super dzionek masz :) caluski kochana i miłego wieczorku :*
witam rownież nowa forumowiczke u nas moja imienniczke :-p

Andziak witaj kochana !!!!!!!!!!!! Dziewczyno ja caly czas mysle o tobie :-):-):-) i chyba cie tu z sciagnelam telepatycznie :-)

Jak czytalam twojego posta w ktorym lekarz powiedzial ci ze bedzie brakujacy w rodzinie chlopak to ja mysle ze on mial na mysli dziewczynke !!!!!!!!!!!!!! Kochana ty sie wykonczysz jak tak bedziesz sie przejmowac tym synkiem ( choc nadal nie wiadomo).
Sama wiesz ze ja mam 4 chlopakow i jestem przeszczesliwa a jak bedzie 5 kiedys to tez bedzie cudownie !!!!!!!!!!!

Roza ja ci dam uciekac oj oj dziewczyny dobrze mowia zmien lekarza kochana :tak:

Violu kciuki za szybki porod !!!!!!!!!!!!!!!!

A ja czekam he he na moja @ :-D:-D:-D

Andziak Ja od początku czuje ze to córa, wszystkie wróżby tez na córe, nawet test z sody wyszedł ze córa a potem dwaj lekarze powiedzieli ze chłopak a dopiero teraz na ostatnim USG móg gin powiedział ze to córa, także jak widzisz nie trzeba tracić nadzieji, ( choć ciort wie kto tak naprawde u mnie w brzuniu rośnie :-D) moze matki serce wie lepiej co nosi pod serduszkiem ;-) :-)

NO to uciekam juz :-)
MIłego wieczorku gwazdeczki !!!!! Jutro wpadnę na 100% bo ciekawa jestem jak bedzie wyglądać sytuacja z losiczką i Jane :-) :-)

hejka gwiazdeczki a ja szaleje po necie i zakupy robię :)
zamówiłam sobie test dla ciężarówek na płeć :szok::szok::szok:zobaczymy ile warty ale ma bardzo dużo pozytywnych opinii ale to bardziej dla jaj chyba potraktuję niż na serio no ale jestem ciekawa:tak::tak::tak:
i zamówiłam sobie detektor tętna płodu :-):-):-):-) obadamy zobaczymy ten ponoć działa od 12 tygodnia

A ktory zamowilas? slyszalam ze nie wszystkim sie sprawdza i dziala na zasadzie ph moczu ale nie wiem.
mi test z sody ph moczu beta wysoka 21002 w 5t 2 d wszystkie kalendarze obraczka samopoczucie i przeczucie mowily corka.Zobaczymy 11 juz powinnam wiedziec na sto procent.Ilona a masz jakas fotke plci

Ostatnia edycja:
Ania ja sama byłam chętna kupna takiego testu ale jak zobaczyłam ile kosztuje na allegro to mi sie odechciało :( u nas jakoś 150zł :-(

Andziak mnie tak samo z obraczki ciągle wychodzi dziewczynka, a zdjęcia nie mam niestety zadnego :(((((((((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry