• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
a jakie są jeszcze inne?????? No bo tak, u mnie ta wróżka z obrączką, test z sody, włosy rosną o wiele wolniej niz zawsze, czuję sie zupełnie inaczej ( z synkiem do 7 miesiaca wymiotowałam, w ciązy którą poroniłam tez wymiotowałam,) od samego początku jem słodkie( z synkiem jadłam raczej inaczej, bo wolałam soczyste owoce a teraz tylko słodkości) hmmmmmm co tu jeszcze ?????????????? nie wiem.......... no i to przeczucie w sercu od samego początku ze to dziewcznka ( jak zrobiłam test to pamiętam ze moja pierwsza mysl to taka ze "bedziemy miec córkę" :szok: zamiast np" o rany udało sie " hehe,
jakie są jeszcze inne wróżby ?????????????

Katrina no cholera nooooooo....... a Ja miałam juz cichutką nadzieje ze jednak...... :-) Jejku my sie chyba nie doczekamy tego dzieciątka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nic nie robisz w tym kierunku aby wywołać>>>??????????????? rozsyp zapałki na podłodze i po kazdą sie schylaj moze to coś ruszy :laugh2: podobno nie jedna po tym eksperymencie zaczęła rodzić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) no albo z tych przyjemniejszych sposobów jeszcze spróbuj :-)

Ph moczu beta hcg kalendarze chinski i jonasa.
Ja tez jak zobaczylam test pierwsza mysl corka.
Ja chcialam sie starac o corke bralam suplementy.I w styczniu zrezygnowalam ze.wzgledu na sytuacje w domu.Zaczelismy sie zabezpieczac/
Na poczatku marca mialam sen ze urodzilam corke/Nie bralam ciazy pod uwage bo przeciez jakim cudem/Brak okresu uwazalam ze to hormony.A to ciaza

Ilona - ja dziś dokładnie poodkurzałam cały dół domu, łącznie z wszystkimi sofami, bo sierści na nich było z kudłacza, ze szok, potem przeleciałam mopem cały dól, okno w salonie, bo od psiego noska było całe zapaćkane, zabawki w Aliny pokoju na kolanach zbierałam, bo malutkie, aż myślałam, że się nie podniosę i tylko troszkę mnie pokurczyło - po prostu maluchowi dobrze u mamy - najpóźniej 8 czerwca już będzie, bo dłużej mi tu nie pozwolą być w ciąży..

Chodzenie w podskokach po schodach - tez się nie sprawdziło, noszenie dość ciężkiego prania na górę czy wciągnięcie wózka po schodach - też nie.
Odpuszczam już - nie mam zamiaru juz się katować, bo to bez sensu.

hej:)))
ja dalej jak na szpilkach siedzę:-D:-D m to już po ścianach chodzi taki zestresowany:rofl2::rofl2: on już by chciał wiedzieć czy tak czy nie a tu jeszcze trzeba czekać...
nie mam tu żadnego testu ale jutro jak wrócimy do domu to pierwsze co robimy to po testa jedziemy i jak się skuszę to siknę wieczorkiem a jak nie to na 100% w poniedziałek rano.... no chyba że @ przyjdzie. Ogólnie nie czuję się @ sowo, czasami brzuch boli jak na @ ale to już od kilku dni tak mam więc nic mi to nie mówi. Cyce w normie, trochę kręgosłup boli no i dziś zaliczyłam mega senne popołudnie:-D:-D u babci m siedziałam owinięta w koc jak śnięta rybka a wszyscy biegali po ogrodzie pełni energii.... ale to też dla mnie żaden objaw bo stwierdzam, że to zupełnie za wcześnie na objawy. Zresztą wcześniej nieraz teraz miałam ochotę na drzemkę w ciągu dnia... podsumowując mój przydługawy wywód nic dalej nie wiadomo:-):-):-D:-):-)

jedyne co mnie zastanawia to szyjka .... nie chcę się nakręcać ale od 2 dni mam wrażenie, że jest rozpulchniona... dziewczyny powiedzcie mi czy to można samemu zaobserwować czy tylko lekarz może to stwierdzić?? Bo ja na prawdę mam wrażenie że jest inna. Taka jakby namoknięta gąbka:rofl2: nie wiem jak to wyjaśnić inaczej???

witaj andziak:tak: i gratuluję nowego bejbika

katrina no chyba nie ma sensu siebie i dzieciątko tak męczyć. Jak przyjdzie jego/jej czas to wyjdzie:tak:

katy ja też tak mam:szok::szok: jak zostaję z dzieciakami siostry:tak: kocham je bardzo ale po kilku godzinach padam... ale to jest całkiem inaczej jak tak wpadniesz w to na jeden dzień a jak masz swoje maleństwo i się do siebie przyzwyczajacie od urodzenia. Choć powiem, że takie kilka godzin z dzieciakami to niezły sposób antykoncepcyjny:-):-)

ania ale zakupy fajne, detektor to super sprawa!!

ilonka ja też byłam dziś w pepco ale szukałam fajnych pierdułek do mieszkania:tak:

chyba zmykam spać bo padam

obiecuję że jutro (jak tylko wstanę:-D) to wpiszę tempkę.

dobranoc

Hej dziewczybki , ja po pracy wpadam na chwilkę :-):-):-)

To czekamy na dzieciaczka Violi :-):-):-)

Witaj Andziak:-):-):-) I gratuluję :-):-):-)

A jak sie robi ten test z obrączki ???
Zmykam spać, jutro przed p[racą na chwilkę wpadnę, a tymczasem kolorowych snów :-):-):-)

Sylwia, myślę, że dasz radę dojechać bez problemu. Lipiec jest zaledwie za miesiąc!!

Ilona
, właśnie te butelki dostała w normalnym szpitalu. Poszła, bo myślała że zaczyna rodzić i wróciła do domu z siatą pełną prezentów. Ale akurat mieli dostawę takich gratisowych rzeczy w szpitalu!!! Znalazła się w dobrym miejscu w dobrym czasie hihi.:-)

rozia, ania, ja też od początku czułam, że będzie chłopiec i się sprawdziło!!! Tak że ja wierzę w przeczucia!!:tak::tak::tak:

Andziak, w 12 tygodniu wszystko wygląda tak samo! A poza tym czujesz inaczej!!!! Trzymam kciuki za pipulkę &&&&&&&&&&
:-)

jane
, ja pamiętam że na samym początku ciąży miałam szyjkę mega nisko i też była taka rozpulchniona!! Rób szybko teściora i dawaj znać jak wyszedł!!!!:tak::tak:

Czekam na wieści od violi. Wiadomo kiedy będą jej podawać oxy??

Ja wczoraj cały dzień w szkole, a dziś odpoczywanko. Wieczorkiem może się przejdę na koncert, bo są dni miasta:happy2: Miłego dnia śpioszki:happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry