• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

a ja sie podtarlam i zobaczylam plamke krwii jestem zalamana i niewiem co robic niby nie krwawie nic ale byla ona czerwona taka sama plamke mialam z tydzien temu ale nie wiedzialam ze jestem w ciazy jestem zalamana

reklama
sylwia jak nie boli brzuch i nie leci krew to jest OK, połóż sie, nie nadwyrężaj sie a bedzie dobrze, poza tym maluszek moze sie bardziej do Ciebie przytulił i dlatego !!!!! bedzie dobrze,!!!!!!!!!!! :tak:

sylwia, nie martw się na zapas. Takie krwawienia się zdarzają jak fasolka się zagnieżdża. :tak: Już widzę kiedy twoja wizytka.:-) Możesz spróbujesz przełożyć na wcześniej?

Hej dziołszki
Losiczka to trzymamy kciuki i nie puszczamy :-)
Jane słonce ty moje a już myslalam że sie udało ale nie załamuj sie bo przecież mężulek nie dlugo będzie miał badanie a w sumie te wspomagacze bierze nie tak długo i byc może jego szregowcy jeszcze nie gotowi na apel ;-);-);-)
Roszpunka jak tam Maxiulek :-):-)
Ilonka nikt tak nie wkurzy jak najbliższa ci osoba.......:zawstydzona/y:
Ania szlej....szalej........miłego dzionka ;-)
Sylwuś nic sie nie martw takie rzeczy zwłaszcza na początku moga się zdarzać:tak:

Ja tez dzisiaj mam chyba Pmsa taka od rana chodzę jak osa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mam już dość teścia...niech już jedzie w cholerę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
witam was udalo mi sie sciagnac internet od sasiada ale chodzi jak by mu sie nie chialo ja lacze bede miec po11 czerwca

w skrucie co u mnie 2 dni temu odeszlo mi troche czopu potem obeszlam pol miasta i od 14 braly mnie skurcze lekko wilgotno mi sie zrobolo i tak skurcze meczy mnie do 22 oczy oczywiscie szpital odwiedzialm ale skurcze co jakis czas przechodzily 40min surczy co 4 mi pol godziny przerwy i od nowowa i to jeczsze skurcze krzyzowe ale po zbadaniu mnie polozna stwierdzila ze szyjka lekko otwarta na palec czy pol palca i ma 3cm zabardzo nie wiem co znaczy szyjka maccy 3cm i o 2 w nocy wszystko przeszlo do dzis nisza czasem czuje skurcze czasem i klucie w szyjce ale maly jeszcze nie jest w kanale cieszko stwierdzic o co chodzi mojemu organizmowi..
losiczka trzymam kciukasy
witam nowa staraczke
pozdrawiam wszystkie kobitki

Tomek iJustyna ale się strachu najadłas ale w sumie u Ciebie to już pomalutku czas......:tak:
Viola, Katrina nadal czekamy ..................:tak:

obsraniec.jpg

Hejo

witam niedzielnie, młody powędrował do babci, obiad dochodzi, D na kompie i ja do was zaglądam :)
plan na ten cykl...żeby nie zwariować i nie myśleć za bardzo o ciąży?... wybór zdjęć do wywołania..a trochę tego jest:-Dmamy wywołane zdjęcia z pierwszego roku życia Matika...reszta na lapie...czyli ok 4 lat do przejrzenia mam:-D

łosiczka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na maksa zaciśnięte :)
Jane...tulę mocno i czekamy nadal
Katy łoo matko urocze zdjęcie buhaha
Roza ciekawa jestem twojej wizyty u gin, co powie, co zrobi...
Ilona uuu mężulo sobie nagrabił, no tak...facetów czasem do pionu trzeba postawić ;)

maluszki w brzuszku proszę posmyrać!! niech sobie zdrowo rosną :)
maluchy poza brzuszkiem ucałować :)
maluchy ...w planie, puk puk...proszę już do nas się zgłaszać;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry