• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry :-):-):-)

losiczko mówisz i masz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-):-):-)

reklama
Witam na maxa wkurwiona ale szkoda mówić !!!!!!!!!!!!!!
andziak kalendarz chiński tez mi pokazuje dziewczynkę ale to tylko zabawa tak naprawde, nie nakręcam sie bo to nie ma sensu teraz, bedzie co ma być i juz .... czy Pawełek czy Juleczka bede kochać najmocniej na świecie, :-)Teraz i tak juz nic nie zmienimy :-)
Jane &&&&&&&&&&&&&&&&&&& objawy masz fajowe,,,,,,,, mam nadzieje ze to fasoleczka juz się w brzuszku zaklimatyzowała :-) bardzo mocno trzymam za Was kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I czekamy na dzisiejszą tempkę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Losiczka a u CIebie to juz na bank jest ta fasolka !!!!!!!!!!!!!!!!!! Co tu dużo mówić...... !!!!!! :-) &&&&&&&&&& także mąż strzelił goooooola :-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Violi
dziś mają podać oxy ale nie wiem o której, na pewno bedzie nas informować , mam nadzieje ze szybko na nią zareaguje !!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze dziś urodzi !!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-)
Katrina a to faktycznie siądź na tyłku i odpoczywaj bo sie jeszcze narobisz przy maluszku, nie chce wyjść siłą to trudno....... czekamy :-)
Roszpunko odpoczywaj,:-) i pogłaskaj małego od cioci !!!!!!!!!!!!!!!! :-)

życzę Wam miłego dnia, dla mnie on niestety nie bedzie taki
:-(

hej dziewczynki jestem i u mnie niestety nie jest tak dobrze jak u losiczki:-(:-(

tempka poleciała w dół i czuję już nadchodzącą @
normalnie nic mi się nie chce....
dzięki dziewczyny za kciuki i fluidki pewnie się w następnym cyklu przydadzą.

może wpadnę po południu albo wieczorem ...dać znać że mnie zalało:-(:-(

miłej niedzieli

Jane kochana tulę mocno ale trzeba być dobrej mysli i wierzyć to najważniejsze
Losiczko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam kciuki
Ilonko pisz mi tu już co się dzieje
Dziewczynki życzę miłego dnia bo uciekam dzisiaj dzionek w Ikei
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~```
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~a to dla wszystkich potrzebujących

reklama
Jane słoneczko tulę Cię strasznie moooooocno !!!!!!! tak naprawde przeżywam ten spadek jak swój :-( wiem ze te ostatnie dni dały tyle nadziei i wiem ze jak przyjdzie @ bedzie ciężko ale główka do góry, ja wierze ze poradzicie sobie sami i zajdziesz naturalnie !!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieje ze to juz nastąpi niebawem,!!!!!!!! A kiedy mąż bedzie miec badanie robaczków????? bo chyba 3 miesiące trwa kuracja na poprawę armi tak ???????????????????
Anulka baw sie dobrze w tej Ikei , pooglądaj ,w myslach juz urządzaj pokoik dla maluszka, a moze jednak sie skusisz i coś kupisz dla bąbelka ??? :-):-)

Gwiazdeczki a jak myslicie kto tak potrafi wyprowadzić człowieka z równowagi jak nie facet :crazy: ale ja juz mu pokażę gdzie raki zimują !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobre czasy mu sie juz skonczyły ooo..... :tak::happy2: :sorry2::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry