Witam na maxa wkurwiona ale szkoda mówić !!!!!!!!!!!!!!
andziak kalendarz chiński tez mi pokazuje dziewczynkę ale to tylko zabawa tak naprawde, nie nakręcam sie bo to nie ma sensu teraz, bedzie co ma być i juz .... czy Pawełek czy Juleczka bede kochać najmocniej na świecie, :-)Teraz i tak juz nic nie zmienimy :-)
Jane &&&&&&&&&&&&&&&&&&& objawy masz fajowe,,,,,,,, mam nadzieje ze to fasoleczka juz się w brzuszku zaklimatyzowała :-) bardzo mocno trzymam za Was kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I czekamy na dzisiejszą tempkę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Losiczka a u CIebie to juz na bank jest ta fasolka !!!!!!!!!!!!!!!!!! Co tu dużo mówić...... !!!!!! :-) &&&&&&&&&& także mąż strzelił goooooola :-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Violi dziś mają podać oxy ale nie wiem o której, na pewno bedzie nas informować , mam nadzieje ze szybko na nią zareaguje !!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze dziś urodzi !!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-)
Katrina a to faktycznie siądź na tyłku i odpoczywaj bo sie jeszcze narobisz przy maluszku, nie chce wyjść siłą to trudno....... czekamy :-)
Roszpunko odpoczywaj,:-) i pogłaskaj małego od cioci !!!!!!!!!!!!!!!! :-)
życzę Wam miłego dnia, dla mnie on niestety nie bedzie taki :-(