• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

eeeeeeeeeee sportsmenki ;-)ja dzisiaj walcze z telewizorem :-D:-D:-D
Truskaffka to superowo ty juz teraz zdj na bok i mężulkiem się zaopiekuj...........siostro basen :-D:-D:-D
Rozia ja ta twoja rehabilitacja :-)
Jane i jak humorek???? I jak dokonczylas rozmowe z mamą???

reklama
katy humorek dobrze... choć rano nie było za wesoło...
tylko teraz mnie głowa boli tak, że aż mi się chce zygi.gif
dlatego idę zaraz spać bo nawet mi się nie chce siedzieć przed TV...

truskafka
oglądamy mecz siatkówki polska - brazylia

do jutra

No i pieknie wygrali:-):-):-)

Katy ano rehabilitacja trwa... Tzn. mam przerwę na weekend, ale od jutra znowu będę chodzić... Niestety boli mnie kość ogonowa po tej rehabilitacji i rehabilitantka powiedziała mi,że mogę mieć początki dyskopatii, ale ja nie wiem czy to nie jest efekt np. źle wykonywanych niektórych ćwiczeń przeze mnie... Nie wiem... Jutro będę mieć inną rehabilitantkę i zobaczymy co ona mi powie...

A Ty jak tam??? Widzę ,że tempka w górę poszła... Czemu masz zaznaczoną zaburzoną??

jane mnie tez głowa zaczyna boleć i trochę mnie przez to mulić zaczyna, a najgorsze,że teraz już nie mogę się moimi magicznymi tabletkami ratować, które pomagały mi przy migrenach...

Jane oj wiem o czym mówisz:tak: mnie też głowa dzisiaj tak napitalała ze myslałam że umrę:szok: ale po tabsach przeszło :tak:
Rozia zaznaczyłam jako zaburzoną bo zaspałam:sorry2: i zmierzylam zamiast o 6tej to zmierzyłam o 8mej ;-)

Witam się poniedziałkowo, ja niestety mam dziś taki syndrom:
MONDAY.jpg

Losiczko, bardzo mi przykro, że ta wredna @ przyszła, pozostaje mieć nadzieję, że mężuś w czasie owu oderwie się od tv i sam ruszy do boju :-D:-D:-D. Chociaż biorąc pod uwagę to, jaką ma laskę w domu, to nie mam co do tego wątpliwości :tak::tak::tak:! Na nowy cykl przesyłam masę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Rózia, Jane, biedulki! Mam nadzieję, że migreny przeszły. Ja na szczęście od kiedy jestem w ciąży, to nie dopadła mnie ani jedna :happy2:. I tym samym mam dowód, że moje migreny miały podłoże hormonalne.

Katy, a Ty jak się czujesz? Mam nadzieję, że jest już lepiej :tak::tak::tak:!!!

Truskafffka, to działaj działaj skoro test już prawie pozytywny ;-)!

Ciekawe jak Viola??? Czy już tuli maleństwo???

Roza_, pędź do gina, a jeśli nie podejdzie poważnie do tematu, to zmieniaj dziada czym prędzej;-)!

Justynko, mam nadzieję, że jeszcze ze 2 tygodnie Twój dzidziuś wytrzyma w brzuszku, chociaż już teraz jest bezpieczny.

Katrino, to 8.06. to taka godzina „0” dla Ciebie! Czekamy więc!!!

Sylwia, nie stresuj się, dziś masz wizytę i wszystko się wyjaśni, a plamienia są przecież normalne na początku. Na pewno wszystko będzie dobrze!

Ilonko, ehh... z tymi naszymi facetami... Mojemu to mówię, że on ma chyba ciążę urojoną, bo chwilami zachowuje się gorzej ode mnie! I ja się pytam, kto tu do cholery jest w ciąży???:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aniu, po prostu musisz być bardzo lubiana, skoro tak się o Ciebie martwią! Zresztą wcale mnie to nie dziwi :-)!

Roszpunko, a na jakim koncercie byłaś?

Przepraszam wszystkie dziewczynki, które pominęłam, dla wszystkich potrzebujących przesyłam całą masę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A gdzie Malami, Marysia i cała reszta, która się dawno nie meldowała???

Miłego dzionka, pomimo depresyjnej pogody Wam życzę.

Witajcie kochane ze nie odpisze wszystkim z gory przep;raszam.
Losiczko przykro mi z powodu @ ale dla ciebie od mojej fasolki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ogolnie dzis o 14 mam wizyte i wczoraj mialam juz swietny humor bo nie mam narazie zadnych plamek moze to tylko tak sie zdarzylo wierze w moja fasolke ze trzyma sie mamusi dzielnie!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry