• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej szybko się witam bo dziś totalnie nie mam czasu:-(:-( w pracy sajgon:szok:
losiczka widzę, że nie ma co pocieszać bo nastawienie masz odpowiednie :tak:

sylwia trzymam kciuki za wizytę!!!!

tempka taka jak wczoraj.... @ brak ale chyba nadejdzie dziś bo brzuch mnie boli...najgorsze, że jakaś wkurzona chodzę, najlepiej do mnie nie podchodzić bo jak chmura gradowa się zachowuję :wściekła/y::wściekła/y: jedyne co mi humor poprawia to świadomość że w tym tygodniu tylko 3 dni do pracy:biggrin2::rofl:

pewnie wieczorkiem wpadnę

głowa dalej boli:-(

reklama
Dzień dobry Kochane!

Melduję się z poniedziałkowym porankiem, ale jednocześnie informuję iż jestem cały dzień na audycie. Mam nadzieję, że jak już mnie przeaudytują wzdłuż i wszerz to jakoś dam radę odpocząć. Póki co mam peółno w gatkach i czekam na audytora, który na chwilkę został porwany do działu jakości ;)

Miłego dzionka.

witajcie poniedziałkowo

Noc z soboty na niedzielę spędziłam w szpitalu - od 0.00 zaczęły się skurcze, najpierw były co 25 min., potem co 20,15 i jak po 2.30 wyjechaliśmy z domu, to w drodze były co 1- do 7 min.
Na Izbie przyjęć siostra podłączyła mnie do ktg, zbadała (rozwarcie tylko 1cm) i zostawili do rana na obserwację i na wizytę lekarza, co stwierdzi.
Na salę trafiłam ok. 4.30 i tak praktycznie cały czas skurcze mnie trzymały, na wizycie lekarka stwierdziła, żeby zrobić kontrolne ktg i wtedy zadecyduje czy zostaję, czy wracam do domu. O 11.20 do 12.10 (bo był akurat lunch), w tym czasie były skurcze co 10 min. z tym, że jedne o wartości 70, następny 30 i tak na zmianę. Potem zaczęły się robić rzadsze i się skończyły... więc powrót do domu.

Do wieczora był spokój, poszliśmy spać, a po 2 się zaczęło, ale wzięłąm No-spę i do rana jakos dotrzymalismy. Teraz zdarzają się, ale w nieregularnych odstępach czasu od 5-25 minut. z tym, ze mocniejsze i głębsze niz wczoraj. Na razie czekamy...

No jestem i ja :-):-):-)

losiczko no szkoda,ale w takim razie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Na nowy cykl :-):tak::-)

jane będzie dobrze... Może Twój małżonek, też postara się o złotą bramkę na euro;-)

Karola kiedy Ci sie ten audyt kończy?? Bo sie tam wykończysz...

Malami gdzie jesteś????????????

Ja dziś wracam do rehabilitacji, więc za niedługo znikam i będę dopiero wieczorem...

edith... Ojojoj, Katrina czyżby nadszedł ten dzień ??? Trzymam kciuki,żeby tak :-)

Róża - ja ci ucieknę :P spróbuj tylko. A co do lekarza to myślę podobnie do dziewczyn może warto pomyśleć o zmianie lekarza.
losiczka - Euro będzie Twoje jak nic :*

Sylwia - o której masz wizytę? daj po znać co i jak :)- doczytałam że o 14 :)
katrina trzymam kciuki kochana jakoś tak myślami mi się biegło sporo razy wczoraj ...czekamy na ifn że dzidzia już jest :) Trzymaj sie dzielnie mamusiu :)
Rozia a co to za rehabilitacja bo ja nie w temacie a często o niej mowa???

U mnie @ nadal brak nie wiem, staram się nie nakręcać póki co ale coraz trudniej mi to przychodzi mój M tez się trochę nakręcił. Czuje się jakoś tak dziwnie jak nie przyjdzie @to w środę testuję i będzie wiadomo. Weekend zabiegany bo miałam zjazd w szkole a wczoraj jeszcze po szkole od 18 do22 w pracy wiec padłam i wstałam dopiero parę min temu :) Wczoraj miałam zajęcia w ciemni fotograficznej myślałam że się porzygam od tych wszystkich utrwalaczy, wywoływaczy itp koleżanki z grupy już ideologię dorobiły heheheh oby miały rację :) Buziakuję życząc Wam miłego dnia ja biorę się za obróbkę zdj komunijnych i z wczorajszych zajęć wiec dzień z Photoshopem zajrzę popołudniu

kasia, był Krawczyk, Farna i jakiś kabaret. Ale nie widziałam nic i nie słyszałam bo gadałam ze znajomymi cały czas:-)

sylwia
, no to dobrze, że już nie było plamek. Czekam na wieści po wizytce.

losiczka, co za wredna tempka! A tak pięknie się trzymała u góry! No nic, dziecię koko euro spoko też może być;-):-D

katrina, nareszcie! No to czekamy na dzisiejszą lub jutrzejszą niespodziankę:-) Powodzenia!

Viola i Katrina
, co uparciuchy tam nosicie! Proszę powiedzieć maluszkom że pora wyjść!:-D

reklama
Witam słoneczka !!!!!
Losiczka :-( &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~na nowy cykl:-) grunt to sie nie załamywać, walczyć dalej i mieć uśmiech na twarzy :-) BRAWO, INNE STARACZKI POWINNY BRAĆ Z CIEBIE PRZYKŁAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Jane
a TY nadal czekasz na @ ..... jak ma przyjść to niech przychodzi i daje nową nadzieje na cud :-):-)
Sylwia kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&, cieszę sie ze nie ma juz plamień :-)
Kasia a no jak to sie mówi " z facetem źle, ale bez faceta jeszcze gorzej " :-)
dziama podziwiam ze nadal zwlekasz z testem :szok: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Katrina czyli coś sie juz powolutku rusza także lada chwila przytulisz maluszka( założę sie ze córeczkę )
Losiczka
dziękuję za wiadomość od Violi..... mam nadzieje ze i Ona szybko urodzi bo trwa to juz chyba wieczność :szok:
Ania jak wcozrajszy wypad do Ikei ?????????? pokoik dla maluszka w wyobraźni juz powstał ???? :-) ciekawa jestem jak CI ten test wyjjdzie ....... czujesz ze chłopak i moze sie sprawdzi :-)kurcze nie wiem co jeszcze miałam napisać.... wybaczcie, ale ledwo żyję :( przeziębiłam sie gdzieś i "zdycham" głowa mi pęka, gardło zawalone, wszystko mnie boli nawet tyłek :baffled: :-( także prosze o rozgrzeszenie :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry