truskafffka
Fanka BB :)
hejka
witam w przerwie między załatwianiem jednych papierów a rozliczaniem kolejnych
dzięki za kciuki i doping hehe seksy dzisiaj
wczoraj padliśmy 
u mnie dziś pewnie test ow będzie jeszcze negatywny..ja po prostu jestem nakręcona, bo w poprzednim cyklu miałam o tej porze mega bladziuchne kreski, a teraz widać i czuć że się cosik dzieje
łosiczko brawa za postawę
Jane ach ta małpa, jak ma przychozić to niech sie spieszy, żeby dać szansę na kolejny cykl
Dziama jejejejej &&&&&&&&&
Rozia daj znać jak tam po rehabilitacji
Karolina &&& za audyt
Kate śpiochu wstawaj!!!
Ilona mam nadzieję że mężulo pokorny ;p zdrówka!!
Roza hop hop...zapraszamy na forum
Kasia zwijam chętnie kciukasy
Piąteczko przestałaś być jednookim bandytą?
Sylwia &&& za wizytę
CZEKAMY NA NOWE SZKRABIKI!!! POWODZENIA DZIEWCZYNY
miłego dnia
witam w przerwie między załatwianiem jednych papierów a rozliczaniem kolejnych
dzięki za kciuki i doping hehe seksy dzisiaj

u mnie dziś pewnie test ow będzie jeszcze negatywny..ja po prostu jestem nakręcona, bo w poprzednim cyklu miałam o tej porze mega bladziuchne kreski, a teraz widać i czuć że się cosik dzieje
łosiczko brawa za postawę
Jane ach ta małpa, jak ma przychozić to niech sie spieszy, żeby dać szansę na kolejny cykl
Dziama jejejejej &&&&&&&&&
Rozia daj znać jak tam po rehabilitacji
Karolina &&& za audyt
Kate śpiochu wstawaj!!!
Ilona mam nadzieję że mężulo pokorny ;p zdrówka!!
Roza hop hop...zapraszamy na forum
Kasia zwijam chętnie kciukasy
Piąteczko przestałaś być jednookim bandytą?
Sylwia &&& za wizytę
CZEKAMY NA NOWE SZKRABIKI!!! POWODZENIA DZIEWCZYNY
miłego dnia
! w niedziele wybieralismy sie z M. i znajomymi nad morze motorami,mamy taka mala grupke fanow motocykli i czasami jezdzimy razem rekreacyjnie. i juz mielismy wyjezdzac a tu zajezdza brat meza z zona,tzn, byla zona tylko teraz po 5 latach do siebie wrocili,niestety,bo to straszna zolza. byli u zolzy rodzinki w Austrii i zajechali do nas
... jak zolza zobaczyla motocykl to sie jej kalkulator wyswietlil w oczach,i od razu pytanie ile kosztowal,bo stary sprzedalismy a ten jest nowy. a potem bylo tylko gorzej,ze mi dobrze bo mi M. autko kupil bo prawo jazdy robie,ze podobno mieszkanie zmieniamy na wieksze,itp... i ze czemu jeszcze nie zaprosilismy ich na wakacje,a moj M. ze my na wakacje to planujemy sami pojechac na podroz poslubna,na rocznice 2 lat,bo jeszcze nie bylismy,i wtedy widzialam ze sie zbiera w sobie zolza zeby cos milego powiedziec...no i wypalila,ze po co my tak zapier... skoro dziecka nie mozemy zrobic...a mi sie chyba czas zatrzymal,bo wrocil do mnie caly bol jaki czulam po stracie moich obu Aniolkow,doslownie slyszalam jak serce drze mie na kawalki! moj M. staral sie opanowac,ale jak zobaczyl moje lzy to nie wytrzymal,otworzyl drzwi i krzyknal tylko wynocha! brat meza wyszedl od razu bo wie ze drugi raz nie bedzie powtarzal,a zolza jeszcze dodala ze mozemy zaadoptowac skoro nie da sie tego leczyc.no i bylo po wizycie...nie przespalam nawet 10 minut,nie pomogly tlumaczenia M. ze zolza materialistka ze zazdrosna... przecie ja nikomu niczego nie ukradlam,robie po 12,14 godzin,nawet w sobote,jak i M. mieszkam w obcym kraju bo w moim nie mialam pracy.rodzine widuje raz na rok! slub mielismy tylko koscielny bo na odleglosc nie mozna wszystkiego zalatwic.w Polsce jezdzilam na zbiory do Niemiec zeby zarobic na studia,bo choroba mamy pochlonela wszystkie oszczednosci rodzicow,teraz moge im pomagac.to nie jest tak ze przyjezdzasz do obcego kraju i masz na tacy podane wszystko!jak przyjechalam do Wloch znalam tylko ciao. ach,niewazne! tylko teraz mysle sobie czy to co zolza powiedzial to prawda,czy moje starania sa na nic,czy tam w Polsce tak o mnie wlasnie mysla,ta co nie moze miec dzieci,ta chora...:-
????

...dziama86