• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka

witam w przerwie między załatwianiem jednych papierów a rozliczaniem kolejnych :p

dzięki za kciuki i doping hehe seksy dzisiaj :p wczoraj padliśmy :sorry2:
u mnie dziś pewnie test ow będzie jeszcze negatywny..ja po prostu jestem nakręcona, bo w poprzednim cyklu miałam o tej porze mega bladziuchne kreski, a teraz widać i czuć że się cosik dzieje :)

łosiczko brawa za postawę ;)
Jane ach ta małpa, jak ma przychozić to niech sie spieszy, żeby dać szansę na kolejny cykl :)
Dziama jejejejej &&&&&&&&& ;)
Rozia daj znać jak tam po rehabilitacji
Karolina &&& za audyt
Kate śpiochu wstawaj!!!
Ilona mam nadzieję że mężulo pokorny ;p zdrówka!!
Roza hop hop...zapraszamy na forum ;)
Kasia zwijam chętnie kciukasy ;)
Piąteczko przestałaś być jednookim bandytą?
Sylwia &&& za wizytę

CZEKAMY NA NOWE SZKRABIKI!!! POWODZENIA DZIEWCZYNY :)

miłego dnia :)

reklama
witam i ja dziewczynki.niestety chumor do du...mam i wlasnie pochlonelam pol nutelli:shocked2:! w niedziele wybieralismy sie z M. i znajomymi nad morze motorami,mamy taka mala grupke fanow motocykli i czasami jezdzimy razem rekreacyjnie. i juz mielismy wyjezdzac a tu zajezdza brat meza z zona,tzn, byla zona tylko teraz po 5 latach do siebie wrocili,niestety,bo to straszna zolza. byli u zolzy rodzinki w Austrii i zajechali do nas:wściekła/y:... jak zolza zobaczyla motocykl to sie jej kalkulator wyswietlil w oczach,i od razu pytanie ile kosztowal,bo stary sprzedalismy a ten jest nowy. a potem bylo tylko gorzej,ze mi dobrze bo mi M. autko kupil bo prawo jazdy robie,ze podobno mieszkanie zmieniamy na wieksze,itp... i ze czemu jeszcze nie zaprosilismy ich na wakacje,a moj M. ze my na wakacje to planujemy sami pojechac na podroz poslubna,na rocznice 2 lat,bo jeszcze nie bylismy,i wtedy widzialam ze sie zbiera w sobie zolza zeby cos milego powiedziec...no i wypalila,ze po co my tak zapier... skoro dziecka nie mozemy zrobic...a mi sie chyba czas zatrzymal,bo wrocil do mnie caly bol jaki czulam po stracie moich obu Aniolkow,doslownie slyszalam jak serce drze mie na kawalki! moj M. staral sie opanowac,ale jak zobaczyl moje lzy to nie wytrzymal,otworzyl drzwi i krzyknal tylko wynocha! brat meza wyszedl od razu bo wie ze drugi raz nie bedzie powtarzal,a zolza jeszcze dodala ze mozemy zaadoptowac skoro nie da sie tego leczyc.no i bylo po wizycie...nie przespalam nawet 10 minut,nie pomogly tlumaczenia M. ze zolza materialistka ze zazdrosna... przecie ja nikomu niczego nie ukradlam,robie po 12,14 godzin,nawet w sobote,jak i M. mieszkam w obcym kraju bo w moim nie mialam pracy.rodzine widuje raz na rok! slub mielismy tylko koscielny bo na odleglosc nie mozna wszystkiego zalatwic.w Polsce jezdzilam na zbiory do Niemiec zeby zarobic na studia,bo choroba mamy pochlonela wszystkie oszczednosci rodzicow,teraz moge im pomagac.to nie jest tak ze przyjezdzasz do obcego kraju i masz na tacy podane wszystko!jak przyjechalam do Wloch znalam tylko ciao. ach,niewazne! tylko teraz mysle sobie czy to co zolza powiedzial to prawda,czy moje starania sa na nic,czy tam w Polsce tak o mnie wlasnie mysla,ta co nie moze miec dzieci,ta chora...:-(:-(:-(.przepraszam Was ze ja tylko o sobie ale chyba nie mozna mi bylo sprawic wiecej bolu jak tymi wlasnie slowami,ktore powiedziala zolza...

pamela, tulę mocno:-( Przykro mi, że musiałaś się tak zdenerwować. Wiem, że będziesz miała swoje malutkie upragnione szczęście. Twoje dwa aniołki są dowodem na to, że możecie mieć dzieci. Niestety nie wszystko zawsze jest tak jak chcemy. Cierpliwości i wiary a na pewno się uda! :*

pamela oj kochana ściskam mocno trudno cokowiek pisac i pocieszać w takich sytuacjach............mówi się że dzieci np w szkole czy przedszkolu są brutalne z mówieniem rożnych rzeczy a dorośli to niby co??? ech brak słów żeby z zawiści czy zazdrości tak ranić nigdy tego nie zrozumiem..... Kochana to ona powinna się wstydzić za siebie..... ech wiem ze czasem trudno sie pozbierać po takich akcjach bo wszystko wraca ale trzymaj się jakoś :*

Losiczka to jak się uda to będziesz miec fajne daty do zapamiętania:-)
Kasia zazdroszczę ci tego komfortu ....bez bólu głowy:tak:
Sylwia &&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte:-)
Marysia a czemu nie masz weny????? :sorry2:
Jane ja też tak mam teraz że lepiej nie podchodzic.......mam nadzieję że ći się humorek polepszy :tak:
Karolcia a ty jak po weekendzie????? Daj im popalic i pokaż na co cię stać;-)
Katrina no w końcu to czekamy i łatwego i szybkiego porodu życzę
Viola chyba te dni gorsze niż cala ciąża.....
Dziama to czekamy na wyniki tego testu a może wczesniej zatestujesz:-p????
Ilonka ty nam coś za często chorujesz:-(.........kuruj sie i wracaj szybko:tak:
Ania rozrabiaro jak tam po szlenstwie;-)???? Kiedy ci się kończy l4???
Agnes.........hop.....hop.......:-(
Pamela nie warto się takimi ludzmi przejmować....wierz mi :tak:
Roża kochana zaglądnij do nas.....:-(
Martuś ciebie jak trzeba będzie to za ucho przyciągne z powrotem:tak:...............ja rozumiem że potrzebujsz odpocząć ale ja będe tęsknić..........:-(
Jane ty też obiecaj że jak zrezygnujesz z mierzenia to i tak sie będziesz pokazywac na bb, nie chcę żebyscie całkiem znikały :-(
Truskaffka i co zajezdziłaś męża?????:-D

masz ci los! pochlonelam reszte nutelli:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:,boboseksy tez czarno widze dzis wieczorem...sylwia trzymam kciuki za wizytę!!!! jane mnie tez coraz czesciej boli glowa,zaczyna juz po owulce,oby szybko Ci przeszlo! Jane a moze @ juz nie przyjdzie... Losiczka jestes moim guru,postaram sie brac z Ciebie przyklad jak pisze Ilonka,ale zaczne od jutra,bo dzis juz nic mi chumoru nie poprawi:wściekła/y:.Viola i Katrina:blink:...dziama86 trzymam mocno kciuki!ilona24 odpoczywaj Slonce i wracaj nam szybciutko do zdrowka:tak: Roszpunka dziekuje,ja wszystko co teraz robie to wlasnie dla tego wymarzonego malenstwa,nadgodziny zeby wynajac wieksze mieszkanie jak bedzie dzidzi,zeby moja mama mogla przyjechac,prawko i autko zebym nie musiala na nogach do szpitala jak z ostatnim Aniolkiem latac,zeby zrobic badania.wszystko z mysla o daj Boze przyszlym maluszku. kolejny raz juz sie przekonalam ze obcy ludzie chetniej Ci pomoga i dobrze zycza niz rodzina,tylko dlatego ze masz moze cos wiecej wedlug nich.

KatyB a wlasnie czlowiek taki glupi potem mysli i mysli zamiast miec to wszystko w ... wracam do pracy Kochane,moze na chwile zapomne o wszystkim,dziekuje za wsparcie,milego dnia!

Ostatnia edycja:
hej kochane!

katy jestem już z wami. w weekend to nie bardzo miałam okazje. ale teraz już nadgoniłam i jestem na bieżąco.

pamela nie przejmuj się tą zołzą. ludzie potrafia być okrutni. ale to chyba z zazdrości. zobaczysz wkrótce los się odwróci i dla was

losiczko no to trzymam kciuki za celne gole w czasie Euro. dobrze ze masz takie podejście

sylwia &&&&&&&&& za wizytę

jane przykro mi że @ zawitała. ale może jeszcze troszkę musi się mąż nafaszerować lekami. kiedy teraz to badanie? ja tam wysyłam porcję ~~~~~~~~~dla ciebie i trzymam mocno kciuki

viola, katrina uparte wasze dzieciaczki ale już na finiszu jesteście. powodzenia i czekamy na wieści

karolcia powodzenia dzisiaj. mam nadzieję że potem będzie cię więcej

truskaffka no to skoro testy owu pozytywne to nie próżnować tylko działać. trzymam &&&&&&&&

ilonka jak dzisiaj nastrój?

a ja mam jakąś załamkę. nie dosyć że zimno, to do tego maluch jakiś bardzo leniwy i się martwię. chyba już na tym etapie powinien być bardziej aktywny. a nie tylko delikatnie wieczorami i rano. w ogóle mam wrażenie że on bardziej w środku mnie kopie a na zewnątrz nic nie widać. ach nie będę marudzić. wizyta dopiero 15.06.

Pamela normalnie nóż się w kieszeni otwiera, brak słów...co za idiotka..
tulę mocno, a na tamtą...sikam ciepłym moczem i tobie też radzę ;)
Buziaki!!
Katy no właśnie nie:sorry2: jakby to rzec..wymiękliśmy:-D
ale nie ma to tamto, dziś zbieramy moc i wieczorem się w małopolsce ziemia zatrzęsie:cool2:
Agnes..test jeszcze nie całkiem pozytywny ;) ale dobrze wróży :) tak czy siak, bierzemy się do roboty hehe
a mały może akurat taki typ mało ruchliwy, może tak ułożony, spokojnie :) będzie dobrze, czekamy na wieści z wizyty :)

Ostatnia edycja:
reklama
Katy no ja tez na to licze. :-D Wtedy porod bylby na marzec a ja mam synow z grudnia, stycznia z lutego i czerwac ( Szymusia) wiec marzec by pasowal jak nic he he;-);-);-)

Pamelo szkoda nerwow kochana na taka pusta babę . Glowka do gory nutelka biodrach :-D wieczorkiem przytulamy sie do meza i bedzie ok :-) A my potem bedziemy trzymac kciukasy za plusik na koncu!!!!!!!!!

Malami Jane dziewczyny wejdzcie sobie na bb pt Kto po invitro. Poczytajcie jak dziewczyny walcza najpierw o jajeczka potem o udane zaplodnienie potem o udany transfer . Wydaja mnostwo pieniedzy biora kredyty zeby poczuc macierzynstwo i wielu z nim nie udaje sie. Ale sie dziewczyny nie poddaja.

Kochane moje jak wasza dusza cierpi to i cialo to czuje . Jestescie zdrowe macie rodziny przyjaciol i z tego sie trzeba cieszyc a nie dolowac jak @ przychodzi. Mozecie mi zarzucic ze taka madra jestem bo mam 4 dzieci. Ale uwierzcie mi ze ja zadnego dzieciatka tak bardzo nie pragnelam jak wlasnie tego !!!!!!!!!!! JUZ PRAWIE MI SIE UDALO a musze znowu zaczynac od poczatku i mam juz swoje lata i istnieje ryzyko wielu chorob ale ja sie nie poddam i nie trace wiary.

Prosze was nie uciekajcie cieszcie sie zyciem nawet jak jest zle trzeba pomyslec ze istnieja ludzie ktorzy maja o wiele gorzej !!!!!!!!!!!!!!!!

Koniec wykladu
:-D:-D:-D Kocham was !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry