• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ilonko dla mezusia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dobra starczy he he

normalnie już nie daję rady beż tego mojego paskudy. a wróci dopiero za półtora tygodnia. przestał wyjeżdżać do pracy, dupa odżyła i mu się kuxde wakacji zachciało! wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Losiczka toś nam kazanie puscila ale w sumie racja też tak myślę i chyba dlatego jeszcze nie zwariowałam
Pamela cieszę się że zmieniłas podejście niech ta franca babra sie w swoim gównie
Tryskafffka to powodzenia w tym przebiegłym planie
Ciekawe jak Karolcia ........:biggrin2:
Butterfly cieszę się że wrócilas;-)......to ty mnie czasami nie pytałaś o laparoskopie:confused:????Bo jak zniknełas to już nie bylo sensu odpisywać
Sylwia bardzo się cieszę że takie dobre wieści nam przyniosłaś
Ilonka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Piateczka jak oko???

Moje kochane już się spowiadam i wam :) Ponieważ na innym wątku dziewczyny kazały mi powiedzieć dlaczego usunęłam konto bo miały jakiegoś trolla, a więc tak z ręką na sercu piszę,że usunęłam konto dlatego,że miałam gorsze dni i ciężko mi było patrzeć na dzieciaczki bo myślałam o stracie swojego- reaktywowałam się ponieważ brakowało mi rozmów na forum i niektórych osób. I nie mam zamiaru nikogo ściemniać

dziewczynki ja nie wiem kiedy bede na BB, moze jutro jak dam radę wpadnę,
Mama przychodzi do Jasia na teraz na noc, bo ja nie mogę nawet wstać z łóżka, nawet nie wiem kiedy odpłynęłam a Jaś sam w domu :-( wiec wole nie ryzykować bo to jescze dziecko i nie wiadomo co mu moze do głowy przyjśc !!!!!!! mam takie dreszczę, głowa mi pęka, gardło to juz w ogólę, nie mam siły bo jeść nie mogę :-( do tego mam boleści straszne brzucha na dole, całego krzyża ..... Boże wszystko na raz :-( siedze i płaczę z bezsilności :-( a jeszcze jutro mam wizytę u gina, nie wiem jak ja pójdę , czy bede w stanie !! :-( także odezwę sie kiedy bede mogła !!!!

buziolki skarby , bede tęsknić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilonka, to nospa i do łózia! A jutro gin może ci coś da na to choróbsko. Najwyżej antybiotyk zjesz i ci przejdzie za 3 dni. Lepiej się wyleczyć do porządku niż nosić to paskudztwo gdzieś w środku. Daj znać po wizycie.

sylwia, to cieszę się że wszystko dobrze. Czekam na wieści po usg w takim razie.

butterfly, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale jakiś czas temu wszystkie nasze ciężarówki były w tabelce staraczek. Jak ja się pojawiłam to były tylko 3 ciężarówki, które są z nami do teraz. Nie raz płakałyśmy razem nad stratą fasolek. Bycie razem na prawdę pomaga, a ciężarówki dają nadzieję, że się każdej uda się w końcu zafasolkować. Mam nadzieję, że też dojdziesz do takiego wniosku.

reklama
Katy no tak pomyslalam ze odbierzecie to co napisalam jak jakies kazanie :-(:-(:-( Ale ja poprostu chce zebysmy wszystkie byly dzielne nie smutaly sie nie poddawaly. Wiem tez ze trzeba sie wspierac i o to mi chodzilo. Ja jestem pelna energi pozytywnej i smutno mi jak komus jest smutno i chcialabym jakos pomoc ale moze za duzo czasami chlapne przepraszam jakby co :-(

Ilonko slonce jejku jakby co to pisz do mnie na komore ok ??? Bo sie bede zamartwiac i trzymaj sie !!!!!!!!!!!

Sylwia :-):-):-) Fluidki pod wykresem poprosze :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry