• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
a najgorsze to, ze później demony robia minkę-jestem niewinny
132.gif

Cześć dziewczynki :-):-):-)

W końcu po pracy... :-):-):-)

Ilonko oczywiście,że kciuki z całych sił zaciśnięte za męża no i wracaj bidulko do zdrowia szybciutko :-):-):-)

pamela życie jest zbyt krótkie,żeby się przejmować takimi osobnikami jak zołza... Także najważniejsza jest Twoja dzidzia, która w końcu do Ciebie zawita :-):-):-)

KAty jak tam Twoja kapa dla małej?? szyjesz coś, czy póki co luz??

sylwia super,że wszystko ok :)

piateczko to przebiegłe te Twoje gadzinki :-):-):-)

truskafffka tylko nie trzęś zbyt mocno ta małopolską, bo nic z nas nie zostanie... ;-)

roszpunko a co u Ciebie ?? I jak, m rozłożył juz wózek??

właśnie m dzwonił i się droczy ze mną, że jest tak pięknie , ze nie wraca- aje jeszcze będzie się czołgał u moich stóp hi hi
1438.gif

Hej Rozia. U mnie nic ciekawego. Wieczorem wzięłam się za ogarnianie bałaganu na półkach, nawet nie zdawałam sobie sprawy ile pierduł się nagromadziło.:szok: Robię pomału miejsce dla nowego lokatora:tak::-D
Wózka jeszcze nie składałam, m wróci dopiero w środę. Jeszcze dwa dni tylko:happy2::happy2::happy2: Zrobię fotkę jak będzie gotowy, oczywiście wózio;-)
A jak tam fasolinka??? Pogłaziaj ją od cioci:tak::happy2:

piąteczko prawidłowa postawa, niech sie teraz płaszczy za takie żarty :-):-):-)

Rospzunko dzidzia pogłaskana :-):-):-) Daje codziennie znać o sobie w postaci mdłości rzeczywiście porannych :-):-):-) Czekam na ten wózek, bo bardzo mi się wizualnie podobał i cena fajna... I sprawdź jak z tą wagą, czy lekki ;-)

Nie mogę się doczekać przyszłego poniedziałku, zobaczę w końcu mojego Robaczka i w końcu udam się na zasłużony odpoczynek :-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry