• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Butterfly witam :) jak to piąteczka pisze-w kupie raźniej, mam nadzieję że z nami zostaniesz :)
Ilona biedulko :( zdrówka!! a za męża mega kciukasy
Łosiczko pozytywne wibracje od ciebie biją :) super, od razu się buźka uśmiecha :)
Pamela...uuu to i was się będzie ziemia trzęsła :cool2: &&&&& za owocne boboseksy :)

coś jeszcze miałam pisać...ale zapomniałam:sorry2:
pozdrawiam kobietki ;)

reklama
zrobiłam test........ jedna krecha niestety :( nie staramy się jeszcze jakoś specjalnie ale obojgu trochę nam smutno bo od kilku dni mieliśmy nadzieję ze brak@ i moje dziwne czucie się to fasolka.... @nadal nie ma czuć czuję sie dziwnie to chyba przez odstawienie tabletek ................

a mnie dziewczynki brzunio pobolewa- pewnie owulka a tu z bara bara nici:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

maluchy w łóżkach , a ja padam na mordke- te pogody mnie wykończa normalnie

oczko już bardzo dobrze- wpuszczam tylko krople nawilżajace

w ogóle mam dziś nawał telefonów od koleżanek o treści - mój m jest podłym gadem- chyba będzie rozwód- jak podliznę okiełznać:szok:

ni tak słucham cierpliwie , pocieszam - no ale ja przeciez nie jakaś wyrocznia do diabła

ps prosze mi tu podrzucać pomysły na dzień ojca

Losiczka ja nie mówiłam w złym kontekscie........ wariacie ty mój tylko w pozytywie
Dziama moze jeszcze za wczesnie;-)
Butterfly, Roszpunka ma całkowitą rację:tak:
Ilonka zdrowiej nam biedactwo ;-)
Piąteczka fajnie że oczko lepiej :-)

A GDZIE RESZTA DZIEWUSZEK............................................................WRACAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

posprzątałam po moich potworach bo dziś normalnie demolka była
201.gif

cos ostatnio je bierze szał

jak m wróci to moze je okiełzna

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry