• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

:-D:-D:-D piąteczko, M mógłby nie zaaprobować mojego pomysłu wstawienia tu jego zdjęcia w pozycji "na gotowo" hihi:-D:-D

rozia, wszystko napiszę na temat wózka, obiecuję:tak: A mdłości za niedługo przejdą, zobaczysz:tak: Ale nie pij więcej soku na pusty żołądek. Też kiedyś popełniłam ten błąd hihi:-D

reklama
roszpunko ale gwarantuję, że byłaby to najpopularniejsza fota na bb:-D

może być filmik
179.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
roszxpunko no więcej tego błędu nie popełnię:-):-):-) A co do fotki, to rzeczywiście ciekawa perspektywa :-):-D:-) Ale by miał m zonka :-D:-D:-D A może by się ucieszył, bo zostałby gwiazdą internetu :-D:-D:-D

dziewczynki za tydzień mamy z m pierwszą rocznicę ślubu i nie mam pomysłu na prezent, może coś podsuniecie?? myślałam o zegarku i grawerze, ale mój m w zegarku raczej nie będzie chodzić...

Ostatnia edycja:
hej rozia ja mojemu m na prezent ślubny kupiłam właśnie super zegarek i dałam wygrawerować napis i mimo, że nie zawsze w nim chodzi (bo ma inne albo po prostu nie ubiera) to uważam, że to był super prezent. To jest tak jak dla kobiety biżuteria. Mimo, że na co dzień nie zawsze się nosi to jest prezent na lata. A poza tym może się przekona do zegarka??

No właśnie piateczko ona taki nie jest,żeby mówił,że to by mu się przydało czy tamto... jedyne co, to płyty, ale to jest taki gatunek,że ja się nie znam i nie wiem, które to są te rarytasy, więc tutaj nie poszaleję:-):-):-)

jane no on kiedyś wspominał o zegarku,że miał fajny, ale teraz to mówi,że on by nie chodził... jeśli nic nie wymyślę, to zacznie chodzić w zegarku :-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry