butterfly21
hope & love
Cześć wszystkim
poprzednie konto usunęłam (asaiczek18) ale brakowało mi co niektórych osób że postanowiłam do Was wrócić 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

znając mnie ja to bym juz sie odezwała jakby mi tak zaczęła gadać,...Boże.... co za człowiek... ze w ogóle tacy ludzie chodzą po tym świecie , znieczulica podła !!!!!!!!!!!!!!!!! Tacy jak ona muszą miec chyba smutne życie, bo wątpie czy szczęśliwa spełniona kobieta moze miec w sobie tyle jadu !!!!!!!!!!!!!!!!!
Przede wszystkim tak jak pisze truskaffka olej ciepłym moczem, nie warto psuć sobie nerwów na "taką",nie jest tego warta abyś przez nią miała zły humor albo moze sie obwiniała !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIech spada na drzewo banany pompowac a TY masz być dalej taka jaka jesteś, czyli pełna nadziei, wiary i uśmiechu na buziuni !!!!!!!!!!!!!!!

bardzo Was przepraszam i wyrażam skruchę, oraz obiecuję poprawę