• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Juz jestem po ...
Ogolnie mnie nie badal tylko tyle ze w srode mam usg bo tzreba wszystko skontrolowac i w piatek mam isc do niego z wszystkimi badaniami mojej poprzedniej ciazy i bede pod lepsza kontrola ogolnie jestem zadowolona bo woli dmuchac na zimne i robic wszystko by bylo dobrze :) a plamienia sie zdarzaja ale lepiej zobaczyc bo w 1 ciazy mialam krwiaka ale sie wchlonal i teraz tez moze byc ... caluski i dziekuje za kciuki kochane jestescie wielkie kocham was ;-);-);-);-);-)

losiczka72 my tez Cie kochamy,czasem taki ochrzan sie przydaje,mi o dziwo poprawil sie chumor,wieczorem boboseksy,dobre winko i cieszmy sie tym co mamy:tak::tak::tak:sylwia_d super ze wszystko o.k. pozdrawiam,butterfly21 witaj ponownie!

Ostatnia edycja:
Pamela noż cholera jasna co za jędza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::growl::growl::growl::growl: znając mnie ja to bym juz sie odezwała jakby mi tak zaczęła gadać,...Boże.... co za człowiek... ze w ogóle tacy ludzie chodzą po tym świecie , znieczulica podła !!!!!!!!!!!!!!!!! Tacy jak ona muszą miec chyba smutne życie, bo wątpie czy szczęśliwa spełniona kobieta moze miec w sobie tyle jadu !!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y: Przede wszystkim tak jak pisze truskaffka olej ciepłym moczem, nie warto psuć sobie nerwów na "taką",nie jest tego warta abyś przez nią miała zły humor albo moze sie obwiniała !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIech spada na drzewo banany pompowac a TY masz być dalej taka jaka jesteś, czyli pełna nadziei, wiary i uśmiechu na buziuni !!!!!!!!!!!!!!! :tak:
losiczka piękny poemat
agnes słońce myslę ze Ty sie jeszcze nie powinnaś martwić, karolina tez mało czuję małą a jest pare tyg dalej od Ciebie, poza tym Ja dopiero w ok 22 tyg zaczęłam czuć Jasia poraz pierwszy , maluch jeszcze nie jest na tyle duży abyś odczuwała go juz mocno, spokojnie kochanie, za miesiąc bedzie juz inaczej ;-)

MOje samopoczucie dobrze, gdyby nie to choróbko pieprzone , ale jest OK !! Siędzę w szaliku, wysmarowałam sie aromatolem, ale mnie sie coś zdaje ze mam angine bo mam mega zawalone to gardło , nawet nie moge sie dotkąć takie mam bulwy na gardle :-(
buterfly nie uciekaj juz, :)

KOchane czy Ja mogę Was prosić o kciuki dla mojego pierona ( czytaj męża) ?????????????? Prawdopodobnie jak dobrze pójdzie to nasz ostatni tydzien rozłąki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzieje sie źle w firmie , on ma juz dość, połowa ekipy chce odejść, szefowi na mózg coraz bardziej pada i każdy ma w nosie wyziskiwacza, nie płacenia itd, także mąż podjął decyzję ze szuka pracy na miejscu, i jak sie okazało taki Pan co własnie odszedł z firmy od dziś pracuje na miejscu tutaj w firmie dekarskiej , wcozraj u nas był i mówi ze jak bedzie OK to męza zciągnie, a jak nie tam to ma jeszcze 2 inne firmy do obdzwonienia i moze w którejś bedzie miejsce- mam nadzieje bo teraz sezon wiec trzeba to wykorzystać i sie tu załapać :-) Bardzo bym chciała, zresztą On tez, bo juz sobie nie wyobraza aby po porodzie nas zostawiać i wyjezdzać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! także kciuki mile widziane !!!!!!!!
MIał być w domu teraz ale pojechał specjalnie pieniążki odzyskać te zaległe jakoś !!! zobaczymy czy mu sie to uda !!!!!!!!!!!!

sylwia bardzo sie cieszę ze bedziesz pod dobrą opieką :-) a raczej bedziecie :-)

Ostatnia edycja:
hej dziewuszki

niewiele zapamiętałam ale..........

losiczko ja również dziękuję za opiernicz- bo pozytywnie na mnie zadziałał

pamela nie przejmuj się gadaniem glupich ludzi i rób swoje

butterfly jak mogłaś nas opuścić? przecież w kupie siła

ilonko znam doskonale ten ból

a więc tłuste i ogromne

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
truskafffka to ja widze ze my obie zaczynamy boboseksy;-),tak wiec zycze powodzenia Kochana i byle do testowania!!!!! Ilonka dziekuje Kochanie,masz racje,odsuwam od siebie zle mysli i zlych ludzi i skupiam sie na tym co dobrego mam w zyciu!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry