• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam w ponurą sobotę:tak:

Katy no to rozumiem dlaczego jesteś zmęczona he he:-)

Andziak gratulacje:-):-) duża rodzinka:-):-)

Ja się dzisiaj nasprzątałam , ugotowałam obiad i wyprałam pranie:-). Aż 4 pralki mi wyszły:szok:

Teraz sobie odpoczywam przy kawusi:-D

Dziewczynki chyba tą granicę na wykresie to usunę??? Co??

Ostatnia edycja:
reklama
Roża myślę że to dobry pomysł jak by na to nie patrzeć owu nie bylo, wieć szkoda trzymać tą granicę:tak:
Andzik witaj i Gratuluję maluszka w brzuszku :-)

Aniu gosci mam fajnych znamy się bardzo długo i sama wiesz jak to jest tutaj stracić dach nad głową bardzo łatwo więc może i ja będę kiedys potrzebować pomocy :tak:

Nic się kochana nie martw w takich zakręconych cyklach częsciej pokazuje sie ciąża niż u normalnie cyklicznych babek :tak:
popatrz na mnie mam juz chyba 19 cykl i niby normalne regularne i co????? Dupa

Roza a ty chodzisz do gina prywatnie??
Kasieńko No wiesz ja tez zawsze pomagam innym ale powiem ci ze już nie raz sie przyjechałam :( bo mnie nie miał kto pomoc ach stare czasy ale i tak nadal podaje rękę potrzebującym

aniu za dobry czlowiek jestes ja ma mtak samo niestety :(
Pomagam doradzam jak moge nawet czasami za bardzo sie kims przejmuje a potem ta osoba w stosunku do mnie nie jest za dobra :(
Ja np mam tak samo z wami bardzo sie o was martwie i przejmuje sie waszym losem az kiedys maz mnie ochrzanil zebym pomyslala wwkoncu o sobie :szok:

Heh Sylwia powiedz twojemu ze jak każdy zacznie patrzeć tylko na siebie to świat przestanie istnieć !!!!!!! Dość już jest zła tutaj dookoła nas i nie można być samolubnym ja miałam już nie raz i nie dwa taka sytuacje jak ty pomoglam a na mnie wypieto sie dupa ale cóż ja nadal pomagam jak umiem

Macie calkowita racje z tym pomaganiem :tak:ja tez nie raz dostalam po dupie ale im nie mialabym serca odmowic.....to sa bardzo fajni i spokojni ludzie nie szukajacy sensacji czy tego zeby jechac na czyjs rachunek........:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry