• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzieńdoberek :-)

losiczka Jane &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

i dla wszystkich potrzebujących :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

UDANEGO I SŁONECZNEGO DNIA :-) :-)

U mnie tez niestety pogoda do bani, nie pada ale wieje jak pieron :crazy: a miałam sie przejść do pepco popatrzeć oczywiście na razie co ciekawe dla maluszka jest i w jakich cenach !!!! ehhhhhh :crazy:

Idę sie ogarnąć ...... zjeść coś,

hej jestem:))
troszkę się chciałam wyspać. Tempka dalej taka sama. Nie spadła:tak: a przed nami kolejny dzień zastanawiania się czy jutro nie poleci;-) ale będziemy mieć co robić więc raczej czasu na zamartwianie się nie będzie.
Dziękuję za fluidki i kciuki i proszę o jeszcze:tak::tak:
może wieczorkiem wpadnę
miłego dnia kochane!!!!!

Dzień dobry dziewczynki

u nas pogoda do bani zimno brrrrr
Jane Losiczko trzymam kciuki i ślę fluidki specjalnie dla was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Katy
co tam u ciebie widzę że strasznie zagoniona jesteś

Pozdrawiam was wszystkie :*:*:*:*:*:*:*:*:

reklama
Kasiu hihi a to faktycznie popijawa bedzie :laugh2: Ja jutro idę na imprezkę urodzinową chrześnicy .... :-)
Aniu jak sie czujesz????????????? Jakie plany na weekend ?????????? Jeszcze tydzień masz l4 tak ?????????????

Ja wróciłam z pepco....... kurcze wcześniej nie było tak fajnych ubranek dla maluszków jak teraz .....!!!!!!!!!!!!!!!!! upatrzyłam półśpioszki po 7,99zł także cena fajna, śliczne i śpioszki i zestawy są...... u mnie sklep jest mały takze w sumie wybór nie duży ale pare rzeczy upatrzyłam..... w lipcu wyciągnę mojego gdzieś do wiekszego miasta bo pewnie bedzie wiekszy wybór :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry