Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

juz na glowie staje jak jej ulzyc niestety nic nie daje wiekszego ukojenia, lekarz nawet na usg nas wyslal. Jedynie co stwierdzili ze jest lakomczuchem i do puki bedzie sie objadac jak do tej pory to beda problemy brzuszkowe bo to lapczywy lakomczuch i tyle
. Na dodatek zaczynamy walke z bolem dziaselek na dole 3 zabki "wyczowalne" sa jak palcem przejade. Przez co mala jest strasznie placzliwa na minute jej zostawic nie moge bo ryk. Zaczelo sie tez szalenstwo latania po lekarzach z powodu wczesniactwa niuni a to milion kkontroli u okulisty morfologi ortopedow no i szczepienia. Tak mi jej szkoda biedulka moja. 
słowo sie rzekło 
:-):-):-) 

mój cudaczek

!
.
!!!

! 

a co ma piernik to wiatraka czy chrzestne mojej corki ( moja kuzynka i szwagierka) mialy by po chrzcie isc na ten tegesa 
tak wiec mala bedzie miala 3 chrzestnych 2 dla kosciola ( kuzynka i szwagier) a dla niuni 3 (kuzynka szwagierka i szwagier).
Ojciec faceta byl zatwardzialym komunista i nie chodzili do kosciola tak wiec nie ma chrztu a co za tym idzie reszty sakramentow. Z kuzynka mojego m wzieli cywilny maja core 8 letnia i chcieli wziasc koscielny wiec poszedl do ksiedza ze chce chrzest komunie i bierzmowanie ten nie wyrazil zgody chyba ze przez 3 lata bedzie chodzil na nauki ( jak dzieci male) do tego datki na kosciol bedzie dawal to wtedy moze rozpatrzy jego sprawe
nie wazne ze facet od 10 lat chodzi do kosciola jedynie komuni nie moze przyjmowac.