• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonko, dziękuję :*, może uda mi się wejść na BB po powrocie, a jak nie, to na pewno wyślę smska :tak:

Axa, to ja mam bardzo podobne podejście do Twojego w kwestii kościoła, wolę zwiedzać ;-)!

Zzagubiona, no niestety księża-idioci trafiają się wszędzie, a najgorzej jest na wsi i w małych miasteczkach, gdzie nie masz wyboru i musisz iść do tego jednego... Ja na szczęście mam takiego jednego super-księdza (naprawdę ewenement), więc gdybyśmy jednak zdecydowali się chrzcić dzieci jak jeszcze będą malutkie, to tylko u niego!

Roza_ napisałam Ci na g.

Pamela, strasznie współczuję, w głowie mi się ta tragedia nie mieści... Mam nadzieję, że dziewczyna da radę się pozbierać... :no::no::no::no::no::no::no:

reklama
Marysia bardzo mocno trzymam kciuki aby wasza sytuacja sie unormowała !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem dokładnie w czym lezy problem ale mam nadzieje ze te problemy finansowe skoncza sie zanim sie malutka urodzi !!!!!!!!!
Roza głowa i cyc do góry i do przodu....... czasem musi byc pod górke aby potem bylo z gorki.... wierze ze juz niedlugo bedzie z tej gorki...tylko nie pozostań bez czynna !!!!!!!!!!!!!!!!!

przepraszam ze tak z innej beczki ale moze wiecie albo cos słyszałyście na temat wklęsłego sutka ????????:sorry: sa jakies specjalne nakładki ??? Bo jeden jest OK a z tego drugiego jas nie chciał bardzo jesc bo taki wklęsły jest i nie umiał złapac .....:-(

Ilonka no w tym cyklu to zaniedbałam przez ten cyrk, ale i tak w sumie nic by nie wyszło:tak: a ten lek o który pytasz do do badania prolaktyny z obciążeniem i dlatego zastanawiałam się czy na receptę. A skoro nie jest to zrobię z obciążeniem:tak:

Coś na ten temat słyszałam, ale za bardzo się tym nie interesowałam bo nie dotyczył mnie ten problem. Ja raczej sutki miałam wyciągnięte aż nad to przez małą pijawkę:-p

Karolina widzę że teściowa zawaliła ciebie wekami:tak:

Karolina - kurcze zamiast odpoczywac i leżec do gory dupka to Ty w kuchni caly czas ........ :-( tesciowej nie ma a i tak rzadzi .......:crazy::crazy:
Piąteczka bedzie we wtorek prawdopodobnie bo musi czekac na wymiane kompa !!!!!!!!!! To TY dziś w raju jak w pracy ...... pracoholiczka :-p fajnie w tej nowej pracy ????????????

Roza moze jak bede karmic dłuzej to i Pawełek wyciągnie tego sutka :sorry: i nie bedzie problemu - mam nadzieje !!!!!!
Dzieki za wyjasnienie , wiec jak cos to zrób sobie z tym obciązeniem ;-)

Ostatnia edycja:
Ale dziś naskrobałyście, gaduły:-) Wybaczcie, że piszę po krótce, ale w głowie mi moja robótka siedzi, którą chcę skończyć jak najszybciej.

ilona, to czekam na telefon i jadę!;-):laugh2:
pamela, bardzo mi przykro z powodu twojej kuzynki. Kolejna tragedia:-(

Proszę, nie straszcie mnie, że nie dostałyście tego znieczulenia. Mam nadzieję, że mi jednak się uda dostać bez problemu.

Ilonka za wiele to ci nie pomogłam:tak: z tym sutkiem.
Zrobię, zrobię bo nie chciałabym drugi raz lecieć i wynik powtarzać:-) w następnym tyg pójdę, poczekam do środy bo wtedy do olsztyna wożą krew do badania:tak:

Karolina naprawde nie rozumiem Twojej tesciowej,,,, jedno pieprzy a co innego robi ........:crazy: a rzuc to i miej w dupie te jabłka te słoiki i Ją ............odpoczywaj , NIE DAJ SIE KOCHANA !!!!!!!!!!!!!!!!! Ale małpa z tej tesciowki !!!!:crazy: Moja jak jedziemy do niej to zabrania mi nawet sobie samej zrobic herbate ....... bo mam siedziec i odpoczywac :sorry: Czuje sie jak obłoznie chora ale to miłe ,......

Roszpunka to kończ to pracę szybko i bedziesz miec z glowy !!!!!!!!! ;-)

No i jak cos to nie czekaj za długo z tym szpitalem tzn z dojazdem do niego , zebys nie miala zbyt dużego rozwarcia bo Ci mogą nie dac tego znieczulenia :sorry:

Ajc......... no i dupa z moim lapkiem ........koszt naprawy przekracza jego wartość :sorry::crazy: zaproponowali mi Toshibe za 500zł a tego mojego sprzedać na częsci najlepiej ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry