• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Roszpunka hahaha w cale sie nie zdziwie jak TY pierwsza sie rozpakujesz :laugh2: a ja sie bede kulać do terminu albo i dłuzej :laugh2::sorry2:

Roza ale to przy Twoim nicku ta gwiazdka ???? czy + przy nicku w Twoim profilu w " ostatnich gosciach" ???????

Roszpunka to juz wiesz co ja czuje przy kazdym bolu brzucha.......hihiii strach w oczach od razu .......hehe

No, mały cykor jest;-):-D Jak patrzę ile jeszcze dni zostało do terminu to uświadamiam sobie, że to już nie przelewki:-D
Chciałabym żeby m był już w domu, czułabym się o wiele spokojniejsza. A jak jutro przyjedzie to jeszcze na tydzień będzie jechał:-(

Dziewczynki tak mnie to czekanie w tej przychodni wymęczyło, że usnęłam :zawstydzona/y:

Ilonko jestem pozytywnej myśli, bo zamartwianie sie nic nie da mnie, dziecku ani mojemu m... Zwłaszcze,że nic nie wiadomo, więc po co na zapas nerwy psuć:-)

Roszpunko Ilonko Wy nie przesadzajcie z tymi zajęciami, bo jeszcze trochę muszą te dzidki Wasze posiedzieć:-) Ale z drugiej strony ( po tym moim śnie) to Wam trochę zazdroszczę,że Wy już tak blisko :-)

Roszpunka to zaciskaj nogi jeszcze przez ten tydzień jak nie bedzie Twojego P i tez nie zaszkodzi codziennie przemawiac do Maksia aby poczekał na tatusia i wtedy moze wyskakiwac ........:laugh2: :laugh2: No ale faktycznie jak sie patrzy ile dni zostalo to nie wiem jak Ciebie ale mnie żoładek boli ......... powaznie ........... tu niby sobie mysle ze jeszcze czas do tego 6 sierpinia ale zaraz przychodzi mysl ze to w cale nie tak daleko ...............:sorry:

Rozia i masz racje..........nerwy nie pomoga a dzieciatko to odczuwa ....takze spokój trzeba zachować :tak:

My to trzymajmy dziś kciuki za losiczke .........bo bedzie złoty strzał jak nic po tylu dniach abstynencji .......... o ile jajeczko sobie poczekało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sorry: Ojjj bedzie sie działo ........wegorz bedzie uduszony :-D

Roszpunka he he no poród zbliża się wielkimi krokami:-) ale racja jeszcze tydzień dwa, no w najlepszym wypadku 4;-)

Ilonka no ten+ to wiem , ale jak np wejdziesz w swój profili zajrzysz do gości odwiedzających twój profil to przy moim nicku jest gwiazdka he he i nie wiem skąd, bo nigdzie nie widziałam takiej:-). Ciekawi mnie to:sorry:

Rozia no pogoda sprzyja odpoczynkom:-)

No ja też trzymam&&&&& he he:-D

Ps u Roszpunki widać jak wejdziecie na jej profil - ojjj ciekawość babska

Ostatnia edycja:
A przy moim nie ma gwiazdki:-p
Roza, ale sobie znalazłaś temat do rozmyślań;-):-D

Ilona, najgorsze jest to, że w sumie teraz może pójść już w każdej chwili. Gdybym wiedziała, kiedy dokładnie to będzie to byłabym spokojniejsza. Torba dalej nie spakowana, m nie ma :crazy: Już pisałam, że wcale bym się nie obraziła jakbym przenosiła parę dni ze względów ekonomicznych.;-) No ale pewnie jak na złość będzie odwrotnie.

W zeszły piątek zamówiłam leżaczek na allegro, przesyłka kurierem. I do teraz ani widu ani słychu. Siedzę w domu jak ta idiotka i czekam, a tu nic. :crazy: Nie lubię jak sprzedawcy się ociągają z wysyłką. Ja płacę od razu i chciałabym mieć towar jak najszybciej, a nie po 2 tygodniach.

reklama
Witam...

ogarniałam dziś chatę i podwórko przed urlopem...i ...padam na pysk:-D
ojj ostatnio się postarzałam..muszę na siebie bardziej uważać, lata nie te, w kręgosłupie coś strzela...:-D

pozdrawiam!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry