Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

bawcie się dobrze 
Super,że wszystko ok :-) Duże już te Twoje maluchy 
Tamtemu lekarzowi ufam w 100%, ma nowoczesny profesjonalny sprzęt, i wszystko pokazuje, a ten to nawet liczy na kartce. Badań krwi nie robi, jak się zapytałam o cukrzyce, to powiedział, że po co
A najlepsze! Jak się zapytałam co będzie jak się Malutka nie odwróci, to powiedział, że pośladkami urodzę to nie kłopot! No i tu wbił gwóźdź do trumny. Znalazłam położną i dała mi namiar na bardzo dobrą Panią doktor, która mieszka z km ode mnie
A ja do tego młotka doktora jeździłam 25km. No zobaczymy, jutro zadzwonię i się 

Jezusicku ......co to za lekarz
.......to w sumie ta wizyta cala to jeden wielki czeski film
to moj Pawelek tydzien temu wazyl 2600 to jakbym do niego poszla ja to by mi moze wymierzyl go na 5 kg juz
normalnie cyrk na kolkach
dobrze ze masz namiar na innego i to tak fajnie blisko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czuje takie dziwne ruchy i to w tych miejscach gdzie nie czulam w ogole przez cala ciaze....
ale chyba nie mogl sie tak przekecic zeby byc w poprzek prawda ??????
skonsultuj to z tym lekarzem co dostałaś namiar. Mi też wierzyć się nie chce że mała w tydzień przytyła kilogram