• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ojjj Axa, to konował jakiś a nie gin!!! Więcej bym do dziada nie poszła, bo to, że mówi po polsku, to chyba jego jedyna zaleta :baffled::baffled::baffled:
Roszpunko, nie denerwuj się! Wiem, że to niefajna sytuacja, bo nie wiesz na czym stoisz, ale Maksiu też odczuwa Twój stres, więc zapodaj sobie meliskę i postaraj się myśleć pozytywnie, na pewno będzie dobrze!
Ilonko, może Pawełek chce sprawić, żebyś na dłużej zapamiętała, jak to było nosić go w brzuszku i stąd te harce ;-);-);-)
Truskafffko, staruszko, oszczędzaj się, bo może już w twoim brzuszku ktoś mieszka, a w Twoim wieku to nie ma żartów;-). Aha, to nie stażystka tylko stażysta ;-). Małolat - 21 lat, ale ambitny chłopak i dobrze sobie radzi, jestem bardzo zadowolona póki co, chociaż przejawia odrobinę nadgorliwości i być może będę musiała go ustawić do pionu.

Edit:
Aha, Roszpunko Twój link się nie otwiera :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Karolcia ty zamiast odpoczywac to jej weki robisz:szok:???? Ciekawe ile z tego sama bedziesz mogla zurzyc???:sorry:
Losiczka dus wegorza:-p i w koncu wracaj!!!!!!!!! Brakuje tu twojego nawolywania do ciasteczka z kawa :-D
Viola to tylko sie cieszyc ze masz takiego aniolka :tak:
Zzagubiona u nas jak w telenoweli moze cie nie byc wieki a po kilku minutach wiesz co i jak:-D .........szkoda ze ta twoja slicznosc zaczyna sie meczyc juz z brzuszkiem i dziaselkami:zawstydzona/y:
Pamela tak strasznie mi przykro,(*) nigdy nie wiemy czy ten dzien nie bedzie naszym ostatnim
Rozia bardzo sie ciesze ze lekarcie cie uspokoila teraz tylko moze byc dobrze :tak:
TRuskaffka ty taka jak my....czyli mloda i piekna i tak mow zawsze:-D !!!!!!
Agnes ale masz piekne te schody:szok::-).....moj m zawsze takie chcial !!!!!!!!!!
Moglabys wrzucic wiecej zdj twojego gniazdka bo ciekawa jestem a fajnie sie zapowiada :tak:
Milena jedz i nie sluchaj m .....tobie teraz trzeba wrecz dogadzac :tak:
Ilonka napewno ci opadl dlatego taki wynik na metrze a to juz tylko oznaka ze juz nie duzo czasu ci zostalo;-)
Kasia wspaniale wiesci nam przynioslas:tak:......oby tak dalej
Axa co za lekarz:szok:!!!!!!! Idz do tamtego a ty madra dziewuszka jestes dasz sobie rade i jezyk nie bedzie problemem:tak:

A gdzie Jane, Martusia, SylwiaD i reszta dziewuszek........wracac!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć dziewczyny! Dziś ja pierwsza?

Pojechałam sobie rano do laboratorium oddać krew i przejechałam na żółtym. A na tym skrzyżowaniu zamontowali jakieś durne kamery, które łapią tych co na czerwonym przejeżdżają. Ciekawe czy przyjdzie mandat... znów się postresowałam.:-( Zamiast zamontować liczniki ile jeszcze zostało do zmiany świateł to nie, domyślaj się człowieku czy ci się włączy to żółte czy może nie... A miasto na debilne kamery kasę ma, tylko na nic innego nie wystarcza :crazy::crazy::crazy:

ilona, fajny leżaczek. Też jakiegoś takiego szukałam.
Zobacz załącznik 482388

Dzieńdoberek :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Wrocilam moje kochane :-) mam nadzieje ze sie z stęsknilyscie choć troszeczkę??? Nie nadrobie wszystkiego co napisalyscie moze pózniej ale juz teraz życze Wam milego dnia :-)

Poczatek wakacji koszmar:-( dzieciaki chore :-( ale po 3 dniach antybiotyku bylo juz ok. Potem to juz tylko rowerki jezioro ( woda doslownie goraca). Wrocilam lzejsza o prawie 4 kg:-p opalona :-pi szczesliwa ze moje kochane jajeczko poczekalo sobie na meza :-):-):-). Oj sie wczoraj dzialo ho ho az wiury lecialy he he:-D:-D:-D. Mam nadzieje ze mezus do sąsiadki nie chodzil he he i z milionów malych łosi jakis jeden malutki sie zalapie na jajeczko :-):-):-)

Dziewczynki wszystkie Was mocno ściskam wpadne pozniej :-) Teraz to pranie mega mnie czeka,zakupy bo światelko w lodowce no i musze umowić sie do dentysty na wyrwanie 8 bo mnie bolesnie pozdrawia :-(

Kciuki fluidki pod wykresem bardzo mile widziane :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Losiczko witaj!!!! co z humor no no, wakacje Wam służyły:-D:-D no teraz tylko czekać:tak:. Kurka jak w zegarku....

Kasia_es oj nadgorliwość gorsza od faszyzmu - jak to mówią. Temperuj, temperuj:tak:

Roszpunka o rzesz !! może nie było fotki;-), swoją drogą u nas jest tylko parę skrzyżowań z takimi światłami i to dobre rozwiązanie - ale mało!!!

Ja wybywam na kawkę do koleżanki:biggrin2::biggrin2: wpadnę do Was później.

Miłego dnia:biggrin2:

Cześć dziewczynki :) Losiczko - dobrze że już jesteś :) mnie to nawet sie dni pokopały tak tęskniłam w sr myślałam że mamy czw :)
Agnes - rewelacyjne te schody\
Karolina rozwaliłaś mnie z tymi wekami ;/ jak piąteczka napisała że działasz ze słoikami to myślałam że korzystasz z tego ze teściowej nie ma i możesz swobodnie w kuchni poszaleć ale byłam przekonana że to Twoja dobrowolna akcja a nie wymysł "kochanej mamusi" :angry:
Ilona, Roszpunka szaleją te Wasze chłopaki bardzo jestem ciekawa która pierwsza sie rozpakuje :)
Katy od kiedy jesteś w Polsce co z tym naszym Krakowem aktualny???? Rozia, Truskawka i która jeszcze się pisze???
Axa ten lekarz to jakiś konował :szok: nie czekaj na nic tylko umawiaj się z tą lekarką co dostałaś namiary
Kasia cieszę się że z bliźniakami wszystko ok i rosną pieknie robaczki :)
Pamela
[*] ....................... ściskam mocno i tulę żadne słowa w takich sytuacjach nie są adekwatne do nazwana i wyrażenia tej tragedii................
Róża ściski wielkie trzymaj sie dzielnie i mam nadzieję że dolinki szybko miną &&&&&&za badania

przepraszam kochane więcej nie zapamiętałam :(

ja dziś w pracy wiec jestem z Wami tradycyjnie cały dzień :) Wczoraj cały dzionek zalatany ale lubie takie dni i płytki mam w końcu położone w kuchni :) w sierpniu przychodzi malarz :) a pod koniec mies zamawiam meble:)

hej jestem z wami wyspana, wypoczęta. teraz mogę nadrobić trochę

dzięki za pozytywne opinie o schodach. w końcu możemy zająć sie górą o na razie tam plac budowy.

katy
wkleje zdjęcia domku ale wieczorkiem dobrze? albo najlepiej po weekendzie bo w weekend jeszcze mamy w planach troszke zmian, maja nam półki dowieźć, musze w koncu meble poprzestawiać bo na czas montowania schodów były przeniesione a dopiero w poniedziałęk będzie mój tata który pomoże m przenosić meble. ja się za to nie zabieram. ale my jeszcze nie mamy wszystkiego gotowego. brakuje np nam lamp, kominka. ale bez tego da się żyć. no i na razie tylko dół mamy. tzn na dole salon, kuchnia, spiżarnia, sypialnia i łazienka. na górze teoretycznie jeszcze 3 pokoje, strych i łazienka ale nie wiem kiedy to będzie gotowe bo kasę najpierw musimy odłożyć.

kasiaes
cieszę się że po wizycie wszystko ok i maluszki rosną. kochana ty myśl o L4. bo z bliźniakami nie jest łatwo więc odpoczywaj teraz ile możesz. no i nie chce straszyc ale z bliźniakami możesz się wcześniej rozpakować. moja bratowa od 29 tc leżała w szpitalu a maluchy przyszły na świat w 36 tc. miały po 2,5 kg ale szybko wszystko nadrobiły. tylko kilka godz były w inkubatorach na wygrzaniu a potem juz z bratową. i po 3 dniach mogły iść do domu

truskaffka ty juz chyba myślami nad morzem co? ach zazdroszcze wyjazdu

losiczko dobrze że mimo początkowych problemów zdrowotnych wyjazd udany. no i że jajeczko poczekało. dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

karolcia ty miałaś mieć wolne i spędzać czas z mężem a nie przy zaprawach. rzuć to w diabły i brzuch do góry

pamela co za tragedia. wyrazy współczucia

roszpunka mam nadzieje że jednak nie dopadło cię zdjęcie i mandatu nie będzie

ilonka mój maluch w tym tygodniu to już chyba wszystkie mozliwe pozycje zaliczył. to jest pierwszy taki aktywny tydzień mojego leniucha. kopie w każdym mozliwym kierunku. mam jednak nadzieje że Pawełek się nie przekręcił i nadal głową w dół

dobra ja idę się troszkę ogarnąć. pomału o obiedzie muszę mysleć. a na 15 wizyta i podgladanie malucha

jeszcze sprobuję wpaść przed wizyta a jak nie to zaraz jak wrócę dam znać

Witajcie dziewczynki - u nas pochlodnialo, szaruga spac sie chce.
ILONKO, ROSZPUNKO - moja malenka to dopiero sie rozpycha - jest w kazdym zakamarku mjego brzuszka, az moj synio jak sie tuli do mnie to pyta czemu ta dzidzia wciaz go odpycha :)
KASIA - gratki udanej wizyty.

reklama
Hejka ja dopoiero wstalam :-p:-p:-p ale luzik:-) zaraz pomkne do pracy i tez nie bede dzisiaj dlugo siedziec :-p
Roszpunko nie martw sie ja chyba milion razy i w Pl i tutaj tak przejechalam i poki co nic nie przyszlo:tak:............zreszta na pomaranczowym mozesz przejechac :tak:
Agnes no oczywiscie ze moze byc......ja sie nie dziwie ze macie tyle zrobione bo my pewnie tez tyle bedziemy miec na poczatek, chyba ze jeszcze sie m odmieni i tak zamiast 2 zostaniemy 3, potem 4 a potem 5 lat itd.........
Fajnie ze twoj maluch juz taka brzuszkowy rozrabiaka sie robi:-D
Losiczka alez to twojej jajeczko cie posluchalo :-D:-D:-D czemu moj organizm mnie tak nie slucha:eek:
Ciesze sie ze urolp sie udal ale powiedz mi z czego ty schudlas te 4 kg:eek::eek::eek:przeciez ty masz figure lekkoatlety:tak:
Marysia to kladz sie w kimono i spij:tak:

Jane gdzie jestes????? Jutro juz jedziesz i znow bedziesz poza bb:-(
Malami...a ty lobuziaro gdzie jestes:-(?????..Ania b tez w ukryciu:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry