• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dziekuje za wytlumaczenie:-)Pamelo bardzo mi przykro. To straszne jak ludzie odchodza:-(

Axarai jejku ty juz 30 tydz konczysz:szok: no tak ja bym skonczyla 28 :-( czy ja kiedykolwiek przestane liczyc te tyg ???

A wiecie co??? Od wrzesnia ubieglego roku odkad sie staram juz pare razy snil mi sie maleńki chlopczyk i nie jako mój synek tylko poprostu jako dziecko i ze ja tak strasznie kocham to dziecko :-):-):-). Kurcze moze do wrózki sie przejde :sorry:

hej! ja znowu tak na szybko wpadam. zbieram się do miasta i do lekarza. teoretycznie wizyta na 15.15 ale wiadomo ze różnie to bywa. jak wrócę to zaraz się zamelduję. miłego popołudnia

Rozia udanego weekendu ja jutro wybywam wiec będę w pon
Róża a z Majki zawsze taki niejadek czy tylko dziś ja cos opętało.

jaa dzis znów chodzę jak Osa jak nie dołożę tu dzisiaj komuś to będzie dobrze chłopaki w pracy zjebę dostali za nic klientowi tez sie jednemu oberwało a o dostawcy nie wspomnę ......... oj biedni :) mogła by ta @ przyjść bo ja wyposzczona i mój m przyjedzie to mnie zaleje wtedy znajać zycie albo teraz na wyjeździe jak musze byc na chodzie

hejka...
piątek 13go:cool2::cool2::cool2:

ostatni dzień w pracy iiii WAKACJE:-D

Zaraz poczytam co u was...dojrzałam tylko że Łosiczka jak na zawołanie hihi owulka, strzał...no i &&&&&&&&&&&&&&&& żeby Ktosik z tego był :)

a ja cholercia...taka wyluzowana w tym cyklu byłam, nie myślałam, nie kombinowałam..to mnie naszło na zmierzenie tempki przed wyjazdem i teraz .. sobie nadzieję robię...:rolleyes2:

Dobrze że jedziemy, myśli będą zajęte...i doczekam się ..albo albo...

wiecie, wpadł dziś szef do szkoły, pożegnać się przed moim urlopem i na odchodne życzył powodzenia-oznajmił że wyjazdy sprzyjają płodzeniu i trzyma kciuki :-D
Wie że sie staramy i trochę pod górkę mamy.
Szef to jednak czasem...też człowiek:-D

Dziama tak tak pięknie napisane, tak właśnie zrobię. Morze, my..i spokój:-) czas wyjaśni resztę ;)
Na Kraków się oczywiście piszę w sierpniu :)
Kasia pięknie rybki rosną :D proszę pogłaskać brzuszek :D
Fluidki ocywiście zwijam hihi
Roza wiesz...w grupie-kupie hihi-siła, nie znikaj nam już ;)
Axarai uciekaj od lekarza konowała!!! SZok
Katy no żesz no jasne nasza Matko Przełożona masz rację!!! ZAwsze będziemy piękne i młode...ja zbłądziłam, ale mnie już na dobrą drogę skierowałaś :p
Rozia udanego weekendu ;)
Agnes, dokładnie myślami i jedną nogą już nad morzem jestem:-D
Marysia hehe słodziak z synka :D jeszcze trochę i potuli siostrzyczkę ;)
Justyna małymi kroczkami dojdziesz do siebie :) też czekam na zdjęcia małego bohatera :)
Jane Małami bo wyciągnę wałek!!!! Meldować się ;)

Dziama zawsze taka była, chuderlak po mamie i tacie, tylko mamusia kocha jeść:tak::-)

Truskaffka jeszcze daleko do @, mylą mnie te granice:tak: ale kciuki zaciśnięte. nie znikam:-)

Losiczka wydaje mi się że to zupełnie naturalne:tak: obyś niedługo liczyła faktyczne tygodnie:-D

no właśnie, do małpy jeszcze wszystko się może zdarzyć, swoją drogą ciekawe jak długi cykl będzie skoro owulkę miałam już w 13dc

bo u mnie niestety to takie zgadywanie "ile dni będzie trwał cykl":eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry