• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witajcie.
ILONKO - niech Jasiu szybko wraca do zdrowka noi Wy tez sie 3majcie
LORI - kciuki za tempke zacisniete, oby byla taka jak nasza pogoda za oknem :-) mamy piekne sloneczko:-)

LOSICZKO - to niezle dupke wymasowalas na tym siodelku moze jakas podusie na nie sobie zapodaj :-D
U mnie cisza procz szalenstw malej ale to juz standard tyle ze w nocy mecza mnie strasznie wdecia :crazy:
coz czekamy ddo jutra o 16 badania i wizyta w szpitalu zobaczymy co gin powie. Buziaki i milego poniedzialku.

ROSZPUNKO - i jak tam dzwonilas do szpitala ?

reklama
dzień dobry dziewczynki

mnie po weekendzie też wszystko boli, ale nie od siodełka hi hi

w sobotę obiadek w restauracji i małe zakupki, a niedziela praktycznie w łóżku- wieczorem dopiero poszliśmy na spacer. rano mi dzieci przywieźli - UWAGA- z wiatrówką- całe obsypane

miłego dzionka

Hallo Kochane!
No ja bym wolała, że by mnie dupeczka bolała jak już, jak Piąteczkę, a nie Losiczkę:-p
Ilonka o Ty biedaku! I jeszcze deszcz! Żeby się tylko Pawełek nie zaraził, czyścić taki mały nosek to tragedia! Mój Kacus miał katarek jak miał 2 tygodnie, biedny cycusia nie mógł ssać:baffled:
U nas dziś upał będzie, chyba pierwszy raz w życiu się nie cieszę!
Miłego dnia Kobitki!!!!

hej po weekendzie!

ja dzisiaj znowu jakiegoś lenia dostałam. zjadłam śniadanie i siedzę z lapkiem. a wszystko zostawione i czeka chyba na krasnoludki aż posprzątają. myślę że powera do działania dostanę po jutrzejszej wizycie bo to już będzie ostatnia prosta do powitania malucha.

roszpunko cieszę się że udało się z szpitalem załatwić. to teraz spokojnie czekaj i się nie denerwuj

karolcia
ty juz masz wszystko spakowane i gotowe a ja nic. a................ kiedy się ze wszystkim wyrobię? od jutra szaleję ja i zaczynam pakowanie torby. i ostatnie zakupy robię.
mam nadzieję że poprawia wam to okno i będzie już ok

ilonko zdrówka dla Jasia. no i mam nadzieje że ty i Pawełek się uchronicie. u nas słoneczko więc spacerek byłby przyjemnością a w deszcz to chyba cała wyprawa z dwójką.

axa
ja o dziwo nie zazdroszczę ci upałów. jakoś w ciąży najlepiej się czuję jak jest jakieś 25-26 st. a w te upały ciężko już wytrzymać. chyba że w domku

Karola, na razie trzymam abstynencję, później jako wywoływacz może zażyję:-) (M oczywiście biedny nie jest:-p) Zresztą mój M jakiś dziwny teraz, z Kacem mu nie przeszkadzało, ale teraz mam takie wrażenie, że mu głupio gdzieś tam córeczkę napastować:-D
Agnes ja torbę częściowo mam spakowaną, bo jeszcze nie wiem, co tu szpitala jest potrzebne, ale z tego co słyszałam to tylko dla siebie rzeczy, więc to już mam, jakby coś więcej to dołożę jeszcze. Ja właśnie też nie chcę upałów!

Dzień dobry dziewczynki :-)

losiczko no niby powinny być w tym tygodniu, ale zobaczymy jak będzie...

ilonko biedna jesteś :-( Mam nadzieję,że Pawełek się nie rozchoruje i Ty ... A co męża, to trzymam kciuki,żeby jednak kasa była....

Roszpunko no widzisz??:-):-):-) To może już w tym tygodniu Maksiu się pojawi na świecie :-):-):-)

Marysia to czekamy do jutra :-)

piateczko to masz teraz problem... :-( Ale przynajmniej dzieciaki będą miały później spokój ... A co do dupki, to niech teraz m masuje :-D:-D:-D

agnes ja też dziś lenia mam... To chyba po wczorajszej niedzieli jeszcze :-)

reklama
Dzień dobry dziewczynki

dzień jakiś senny :( umrę chyba dopiero co wstałam i znowu mogę iść spać :wściekła/y:pogoda nas nie rozpieszcza

Ilonko biedulko :(
Losiczko i Piąteczko to masaże powinny być już dawno zrobione przez mężusiów :)

Roszpnko ciesze sie że obędzie się bez problemów ze szpitalem
Rozia czekamy z niecierpliwością na wyniki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no i chyba tyle :( reszty nie pamiętam
miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry