• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Małami ale masz dobrze:-) ja dziś w domciu odpoczywam bo od piątku było imprezowo:-p. A wózek będzie:-) Oj kochanie myślałam że krócej:-(

Piąteczko ja bardzo chętnie:-):-)

Karola
nie rozumiem dlaczego sama nie gotujesz tylko męczysz się kuchnią teściowej??

Ja jajka do ciasta na pierogi nie daję, sama mąka ciepła woda i sól:tak: siedzę teraz w domu może i ja zrobię.... ruskie na przykład:-)

Ostatnia edycja:
Roza_ no własnie nie krócej a w tym czasie i aniołek i pozamaciczna no k..............cos mnie trafi wreszcie ,jak pojde w czwartek i nie bedzie nic widac.............chociaz i tak ten cykl na straty spisuje bo gin stwierdził ze to najprawdopodobniej niedrożnośc ,juz siły brak .

NO własnie ja zawsze daje jajo do ciasta.........teraz musze zrobić raz bez i zobaczymy :-p :-)
Małami
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym." wiesz o tym bo masz juz jeden skarb w domu , wiec walcz o drugi,,,,,,,,, choć wiem ze łatwo sie mówi.......... ale gdybym Ja sie poddała po tych 3 poronieniach to teraz bym nie miała Pawełka a uwierz nie raz chciałam zaprzestać i mieć w nosie juz wszystko....................... bo patrząc na kobietę w ciązy albo małego berbecia w wózeczku łzy same mi napływały do oczu i jedna jaka była moja mysl zawsze to ze mam juz Jasia i widocznie nie jest mi juz pisane miec drugie.......... ale co Ci bede mówić TY to wszystko wiesz .........:tak::tak::tak::tak::tak::tak: Walcz słoneczko i sie nie poddawać ...... BŁAGAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: :-):-):-):-):-):-):-)

kto woli na masełku to proszę póki ciepłe o.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry