• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

roza no to wbijaj na tą szarloteczkę póki jeszcze jest :-p

Ale jestem złaaaaaaaa...............u mnie znów wody nie ma ciepłej.........:angry::angry::angry::angry: a chciałam dziś jechać do lekarza aby mi zaświadczenie wypisał do becikowego, a włosy nie umyte .............:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: no szlak by to wziął ..........:angry::angry::angry:

reklama
Zgadza się.... chociaż i to za mało:baffled:

a ja dziś robię sobie domowe spa:-) zakupiłam maseczki odpowiednie, balsamy, płyny do kąpieli i będę się relaksować - mąż jedzie na nockę na rybki więc spokój....

Ilonka nie kuś:-p oj biedaku co u was z tą wodą??? w garnku nastawiaj:tak:

Ostatnia edycja:
roza nooooooo mnie tez sie marzy taki relaksik :tak::tak::tak::tak::tak::tak: ojjjjjjjjjj i to bardzo ................:tak::tak:
pół osiedla rozkopane tak naprawde..... wymieniają rury i czasem nie ma cały dzień....no ale dobra przeżyje wole 1 dzień niz jak wtedy aż 3 tygodnie....:baffled: ale gdybym wiedziała to bym wczoraj wieczorem juz te kudły doprowadziła do porządku .......... ajjć...:crazy:

a własnie błagam POMOCY ........ czym usunąć plamę z czerwonego wina z obrusu ?????????????????????:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: czy jedyne wyjscie kupić nowy obrus.. :sorry2: ?

Roza no chyba nie ma wyjscia i trzeba znów sie cofnąć do średniowiecza i umyć sie w misce ...........:baffled:

Kochana jeśli to świeża plama to białym winem lub szampanem:tak: jeśli nie masz to posyp solą plamę.

Nie pozostaje nic innego niż poczekać do jutra z wychodnym:-) oby wodę dali.

No niestety witaj wielka balio:sorry2:

Ostatnia edycja:
no nie jest to świeża plama właśnie....... :-( spróbuję z tą solą jak radzisz........... bo nic nie kombinowałam jeszcze .... a ktoś moze kupuje ten OXY odplamiacz do białego z biedronki???????? Bo drogi nie jest a ciekawe czy coś wart......

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry