• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Cześć dziewczyny,
ja już po pracy ... dzisiaj był ciężki i fatalny dzień :-(

rano jak się obudziłam i zmierzyłam temperature to nie mogłam uwierzyć i normalnie załamka ... już prawie nie robiłam testu i miałam odstawić duphaston ... teraz to ja już jestem totalnie skołowana a najgorsza jest ta niewiedza :-(

Przepraszam że tak o sobie i jeszcze na dodatek wam smęcę

... ide sie przebrać i was nadrobie

edit:
właśnie się zastanawiam czy Mati to na pewno moje dziecko bo kazał mi wyłączyć radio bo on chce słuchać Chopina :szok:

Ostatnia edycja:
Ilonka - nie no już bez przesady , jedno mi wystarczy :sorry2: ... ale jeśli mam być szczera to w ciągu dnia przeszło mi to przez myśl ... tak na prawdę to możliwości jest kilka, a testy i temperatura tak jakby się wzajemnie wykluczały, to jest jakaś totalnie dziwna sytuacja. Jutrzejszy dzień dużo mi pokarze, jeśli temperatura spadnie jeszcze niżej to odstawie duphaston bo wole mieć ciążę biochemiczną niż sztucznie podtrzymywać a potem mieć zabieg :( ... jest mi strasznie smutno jak o tym myślę :(

lori a cóż to za czarne scenariusze?????????? nalać Ci do tyłka????????????????
0bicz.gif
0bicz.gif
0bicz.gif
bo jak potrzebujesz to służę

a mnie sie zdaje ze jutro to ona znów poszybuje do góry......:tak::tak::tak::tak: co ma być to bedzie.....jak bedą bliżniaki to trzeba wierzyć ze tym razem sie juz uda....... choć pewnie ta ciąza byłaby dopiero stresem dla Ciebie.... nawet jak bedzie jedno dzieciątko to wiem ze bedziesz drżeć każdego dnia,,,,,,,,dopiero odetchniesz jak bedziesz miec maluszka w ramionach ........ tak zawsze jest po stracie.... ja tak miałam..... mimo ze miałam spokój taki wewnętrzny w sobie to modliłam sie aby ta ciąza szybko zleciała ....bo strach był do konca mimo wszystko ......!!!!!!!!!!!!!!!!

właśnie sie zastanawiam czy zapisać Matiego do szkoły muzycznej :blink: ... ja nigdy nie chodziłam bo mi słoń nadepnął na ucho :sorry2:

piateczka - ty masz dzieci w różnym wieku ... na jakie chodzą zajęcia dodatkowe?

reklama
Lori będzie dobrze:-) kurka gdyby nie ta temperatura to strachu by nie było:-( trzymam kciuki kochana:tak:
No no muzyka klasyczna:-) chwali się chwali

Dziewczynki bliźniaki to super sprawa, ale też dużo stresów i ciąża wyższego ryzyka, jak chyba bym nie chciała...

Ja lecę kolacyjkę robić (spaghetti) i kąpieli zażywać:-) zajrzę później:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry