• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Roza i to bład....wiem to po sobie ...... takie myslenie dobija jeszcze bardziej, :tak::tak::tak::-(:-(:-( dlatego trzeba sie wziąść w garść i nie dać sie .... samo nic nie przyjdzie ..... czasem trzeba zawalczyć aby potem nie pluć sobie w brodę ze sie czegoś nie zrobiło ........:tak::tak::tak::tak:

piąteczko Ty kusicielko niedobra :-p pysznosci ...........smacznego pieronie......:laugh2:

tego bym nawet ciężaróweczkom nie oddała hi hi- a niech mnie myszy zjedzą

i macie rację, ja też mam czasem po uszy tego starankowego szaleństwa, ale posunę się do wszystkiego w walce o dzidzię

roza - a dawaj ...nie bede sama piła:-D

a tu widzę poważne tematy :-(..u mnie też tak jest..ileż można czekać ..myslałam że jak już sie zdecydowałam ..to chwila i będę w ciąży..nawet co miesiąc mam objawy ciązowe :-D
a tu nie tak szybko...nie ma tak jakby się chciało..wiem nie mogę narzekać mam dwie córki..ale nadal marzy mi się mały bobo :tak:..też mam etapy wszedzie widzę wózki, laski w ciąży , regały z rzeczami dla dzieci ...a ja co ?? za stara jestem czy jak :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
ilonko nie dam i juz hi hi. fotki wstawiłam, żebyście jęzorki wywiesiły- taka podła bestia jestem

roza ja to bym za jaja publicznie wieszała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry