reklama
katrina115
Potrójna Mama
Rozia - u nas na czerwcówkach dziewczyny narzekały na te jasne zielone wózki, a tutaj Viola to napisała.
rozia no właśnie też to wyczytałam. i mam problem. bo chciałabym po 1 jakiś kolor uniwersalny dla chłopca i dziewczynki. po 2 jestem zwolennikiem jakiś kolorowych wózków a nie takich ciemnych, smutnych. no i dlatego nie wiem co wybrać
katrina ano widzisz, toż wiedziałam,że gdzieś to przeczytałam :-):-):-) A skacze po wątkach, to mi się wszystko zlało :-):-):-)
agnes a fioletowy?? Nie wiem jak z tym kolorem jest pod tym kątem...
zmykam spać, dobranoc...
agnes a fioletowy?? Nie wiem jak z tym kolorem jest pod tym kątem...
zmykam spać, dobranoc...
Ostatnia edycja:
dziama86
Fanka BB :)
Dzień dobry miłe Panie aczkolwiek coś czuję że średnio dobry ;/ znów prawie nic dzisiaj nie spałam!!!! Normalnie aż mi się wyć chce. Łeb mnie aż boli z niewyspania a do pracy na 15 dziś idę. Budziłam się, przewracałam z boku na bok a do tego nie wiem ile komarów zabiłam wstając kilka razy w nocy ale nie przesadzę jak napiszę że około15 wrrrrrrrr mam bąbla na bąblu, poganianego bąblem chyba sobie ręce zawiążę bo sie zadrapię....
Truskawka- plan jest taki że koronki do swojej ślubnej robię własnoręcznie
do krawcowej pod koniec wakacji mam się odezwać czyli w sumie już
spotkamy się aby ustalić co szyjemy ile czego mam zrobić a potem w styczniu szyjemy.
AniaBuchowicz - to się powsinodze wędrówek zachciało, dobrze że sie znalazła
Kasiaes- cieszę się że już po wszystkim, dużo o Was myślałam.Wrócicie do domciu to zawsze już inaczej psychicznie będzie chociaż w domu zawsze więcej pokus na robienie różnych rzeczy czyha.
Karolina- tak jak dziewczyny pisały torba świetna rzecz j sobie nie wyobrażam bez. Jak już będziesz wiedzieć jaki wózek konkretnie to daj jakiegoś linka. A jak mężuś się sprawuje nadal podmieniony?
Agnes- z tych które podałaś to chyba bym fiolet wybrała
przepraszam nie pamietam więcej :* miłego dnia
Truskawka- plan jest taki że koronki do swojej ślubnej robię własnoręcznie
AniaBuchowicz - to się powsinodze wędrówek zachciało, dobrze że sie znalazła
Kasiaes- cieszę się że już po wszystkim, dużo o Was myślałam.Wrócicie do domciu to zawsze już inaczej psychicznie będzie chociaż w domu zawsze więcej pokus na robienie różnych rzeczy czyha.
Karolina- tak jak dziewczyny pisały torba świetna rzecz j sobie nie wyobrażam bez. Jak już będziesz wiedzieć jaki wózek konkretnie to daj jakiegoś linka. A jak mężuś się sprawuje nadal podmieniony?
Agnes- z tych które podałaś to chyba bym fiolet wybrała
przepraszam nie pamietam więcej :* miłego dnia
Witam.
Ja dzis na 12 DO pracy .
Rozia ja nie mialam ktg bo za wczesnie tylko polozna chciala sprawdzic tetno a a w przychodni nie ma takiego detektora tylko musiala sprzetem od ktg ;p
a co do wozka podoba mi sie fiolteowy i niebieski
Ja dzis na 12 DO pracy .
Rozia ja nie mialam ktg bo za wczesnie tylko polozna chciala sprawdzic tetno a a w przychodni nie ma takiego detektora tylko musiala sprzetem od ktg ;p
a co do wozka podoba mi sie fiolteowy i niebieski
Witam z poranną kawusią
My właśnie wstaliśmy tzn o 6 było mleczko i jeszcze po mleczku 1,5 godź spanka
teraz Antoś leży na macie edukacyjnej i rozmawia ze słonikiem

Agnes to może faktycznie ten fiolet ,ładne są te z lnem ale pewnie droższe
A ja zdecydowałam się na kremowego pajacyka a jak mi się spodoba to kupię jeszcze zielonego większego o! a co.
My właśnie wstaliśmy tzn o 6 było mleczko i jeszcze po mleczku 1,5 godź spanka
teraz Antoś leży na macie edukacyjnej i rozmawia ze słonikiem

Agnes to może faktycznie ten fiolet ,ładne są te z lnem ale pewnie droższe
A ja zdecydowałam się na kremowego pajacyka a jak mi się spodoba to kupię jeszcze zielonego większego o! a co.
reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Witam ............padam na pysk dziś...........:-
-
-
-( nie śpimy z Pawełkiem juz przed 5 :-
-( biednego męczą te zaparcia, pierdziochy :-
-
-
-( tak mi go szkoda .......:-
-
-
-
-
-
-
-
-( wypił teraz herbatkę koperkowa bo wczesniej nawet cyca nie chciał wiec moze bedzie troszke lepiej juz.........
dziama oj Ty moje bidulko ......to nocka koszmarna ......:-
-
-
-( idziesz do pracy na 15 godzinę czy na 15 godzin ???????????????????
Rozia ktg to sie ma pod koniec ciązy.....i to tez nie zawsze......to zalezy chyba czy sie chodzi prywatnie czy też nie..bo teraz ani razu nie miałam a chodziłam na nfz, z Jasiem prywatnie i miałam chyba 3 razy pod koniec.....i nawet gin nie kazał jechać teraz na szpital aby sprawdzać a dziewczyny z sierpnióweczek miały co trochę juz pod koniec.....
agnes moze lepiej nie ryzykuj z ta zielenią ???????? Ja tak samo jak TY lubie ciepłe żywe kolorki , nie znoszę szarości ale z tych 3 wariantów które podałaś to ja bym wzięła beżowy tzn chodzi mi o ten konkretnie http://www.dzieciecawyspa.pl/index.php?action=showitem&podkategoria=TAKO Laret,TAKO&id=192 bo gondolka nie jest za ciemna ale tez i nie za jasna a na zimową aurę bedzie OK, a spacerówka jest bardziej jasna ...
no i kolory myslę uniwersalne bo teraz bedą dla Olka super a potem moze dla córeczki ;-)
A kto Wam w koncu kupuje ???? Wy sami czy jednak sie dziadki zrzucają????
Viola i dobra decyzja...ja tez bym kupiła kremowy ;-)
Jane :-(
dziama oj Ty moje bidulko ......to nocka koszmarna ......:-
Rozia ktg to sie ma pod koniec ciązy.....i to tez nie zawsze......to zalezy chyba czy sie chodzi prywatnie czy też nie..bo teraz ani razu nie miałam a chodziłam na nfz, z Jasiem prywatnie i miałam chyba 3 razy pod koniec.....i nawet gin nie kazał jechać teraz na szpital aby sprawdzać a dziewczyny z sierpnióweczek miały co trochę juz pod koniec.....

agnes moze lepiej nie ryzykuj z ta zielenią ???????? Ja tak samo jak TY lubie ciepłe żywe kolorki , nie znoszę szarości ale z tych 3 wariantów które podałaś to ja bym wzięła beżowy tzn chodzi mi o ten konkretnie http://www.dzieciecawyspa.pl/index.php?action=showitem&podkategoria=TAKO Laret,TAKO&id=192 bo gondolka nie jest za ciemna ale tez i nie za jasna a na zimową aurę bedzie OK, a spacerówka jest bardziej jasna ...

A kto Wam w koncu kupuje ???? Wy sami czy jednak sie dziadki zrzucają????
Viola i dobra decyzja...ja tez bym kupiła kremowy ;-)

Jane :-(
Ostatnia edycja:
Podziel się: