• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Karola:-) Dobre, już sobie wyobraziłam tą akcję!!! Ja nie miałam lewatywy robionej ani razu, ale pamiętam, że tylko przy pierwszym porodzie się coś przejmowałam, ale położna mówi, przemy, i się nie przejmować!
Przy następnych, to nawet nie wiem, czy coś poszło:-) Ale to normalne jest, jakby co to celuj we wredną połozną jakby była:-D

hejka

zaraz was poczytam...
do mnie do pracy wpadł szef na chwilkę-w piątki raczej go nie ma, i tak chwilkę gadamy...a on pyta: czy ty przypadkiem w ciąży nie jesteś? hehehe no poszłoooo
pogadaliśmy, pogratulował, mam się oszczędzać, generalnie miła rozmowa :)

Truskaffka no proszę jak miło:-), moja szefowa koleżance powiedziała: jako szef jestem na panią zła, jako kobieta i matka to gratuluję" tupet:angry: nie odzywałaby się wogóle

Karola ja nigdy nie miałam lewatywy, ale znowu słyszałam, że jak wody już odchodzą, to nie można robić już lewatywy. Ciekawe jak to jest z tą lewatywą, ale może przyjemniej kupnąć sobie przy porodzie? Trochę sobie nie wyobrażam, mieć bóle i jeszcze lewatywkę:baffled:
A powiedzcie mi kochane, jak ma się CC zakładają cewnik, to boli? Czy zakładają jak już dadzą znieczulenie? Nadzieja matką głupich pewnie:dry:

wiecie..Szalone Baby Jesteście:-D uśmiałam się:-D
Teee...Zrezygnowane, wyciągam z Doliny i Przekładam do Krainy Nadziei ;)
i macie ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dziama ataku komarów współczuję, my notorycznie na noc włączmy rajda do kontaktu
ty zdolniacha jesteś, suknia będzie boska zapewne :)
Ilona biedny Pawełek :(
coś mi się wydaje że pizza maczała w tym palce, oby mu już lepiej było
Viola hehe kolejna zakupocholiczka :p
Agnes powodzenia w wybieraniu wózka ;)
Kasia nosz cholera...co za jełop!!!
Karola czekam na zdjęcia :D :D i ..opis miny solenizantów buhaha
Marysia :D super że w domku jesteście :D Gratuluję jeszcze raz Szczęśliwym Rodzicom i Szczęśliwemu Starszemu Bratu :D
Katy hoop hooop...

Karola ja nigdy nie miałam lewatywy, ale znowu słyszałam, że jak wody już odchodzą, to nie można robić już lewatywy. Ciekawe jak to jest z tą lewatywą, ale może przyjemniej kupnąć sobie przy porodzie? Trochę sobie nie wyobrażam, mieć bóle i jeszcze lewatywkę:baffled:
A powiedzcie mi kochane, jak ma się CC zakładają cewnik, to boli? Czy zakładają jak już dadzą znieczulenie? Nadzieja matką głupich pewnie:dry:

cewnik zakładają wcześniej, najprzyjemniejsze uczucie to nie jest, ale to tylko chwilka, potem już spokój
i ja miałam lewatywkę, też najprzyjemniej nie było hehe ale nie taki diabeł straszny :p

A ja miałam i lewatywę i cewnik i nie polecam tego pierwszego :no: Karolcia kużwa nie chciej tej lewatywy:no: mieć srakę i skurcze:baffled::baffled::baffled: naprawdę nie polecam. A jak będziesz rodziła to sie o sraniu nie myśli hi hi :-):-):-)Sorki ze tak dokładnie to ujęłam :zawstydzona/y:

A cewnik ? Wolałam jego załozenie niż łażenie z nim :baffled::baffled::baffled:

reklama
ale as kopa wzięła ha ha!!!!!!!!!!! ja miałam lewatywę za każdym razem. i wiem, że przy czwartym porodzie olałam położną równo hi hi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry