• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

jane
0drinks.gif

reklama
normalnie nic mi się nie chce.... na dodatek auto nam się zepsuło i optymistyczna opcja to jest 1000 zł za części:-( nic tylko się dziś pochlastać ... taki zajebisty dzień:-(
zapodam sobie przyjaciół, może mi się humor poprawi...

ja się melduje :) ... właśnie dotarłam do domu, byłam jeszcze na chwile u rodziców pożegnać się z mamą bo dzisiaj juz wraca do Niemiec. Małż pojechał ją odwieść a ja oczywiście od razu ległam na kanapie :)

tempka mi dzisiaj poszła do góry to i humor lepszy i objawy wróciły :-p ... coś czuje że to urojone objawy :-D ... muli cały dzień i pobolewa brzuch. Jutro już chyba zrobię ostatni test :sorry2:

no to lece teraz nadrabiać :cool2:

u mnie net się pierdaczy- maila wysłać nie idzie. karola i ja biorę zestaw i lecę , pobijemy się z losiczką o miejsce w tabelce a Ty sraj i sikaj ze śmiechu i Ci zzo nie będzie potrzebne haha

ej dobra coś mi wcieło połowę posta...no to z tego co pamiętam z głowy :

Karola - ja kupowałam sobie sama lewatywe, nic strasznego, lepiej się troszeczkę pomęczyć 15 minut niż myśleć o tym cały poród.

Agnes - z tych trzech wybrałabym fioletowy

ViolaPop - najbardziej podobał mi się kombinezon kremowy :) ... pochwal się resztą zakupów

Ilonka - podajesz herbatke z woreczka czy tą z granulek?

Jane - próbowałaś brać duphaston? ... on Ci wydłuży drugą fazę bo 11 dni to za krótko...tak mi się wydaje. Jestem pewna że następnym razem już Ci się uda :)

Truskaffka - fajnie że masz już powiedzenie szefowi z głowy :) ... mnie się tylko w pracy pytali czy dobrze się czuje bo wyglądam jakbym miała zaraz zwymiotowac hehehe ... ja oczywiście mówie że czuje się rewelacyjnie, ale prawda jest taka że trzymam się blisko na wszelki wypadek kosza na śmieci :)

Kasia - normalnie konował-jasnowidz ... kopnij go w d ... . Może dzidzia sie wtedy rozrusza ;) ... maluchy są dwujajowe czy jednojajowe? .... kupiłaś sobie jakąś książkę o bliźniakach? ... jeśli nie to ja Ci mogę jedną polecić w którą ja się wczytywałam.

aha no i najważniejsze!
pamela, piateczka,losiczka, jane, dziama - no laski jak juz robicie popijawe to ja też chce! ... byle coś niealkoholowego ;)

Ostatnia edycja:
Witajcie ja niedawno wrocilam z pracy i jestem zmeczona.
Humor do niczego maz mi go popsul mowiac ze jestem pusta idiotka i pojechal sobie gdzies ;/
A i prosze dolinek tu nie miec ;p
kasiu lekarz matol jednym slowem !!!!!!

no i powiedzial ze nie ma zamiaru mnie przepraszac bo nie ma za co a tylko dlatego sie wsciekl ze nie dalam mu smoczka dla malej a zaczela mu plakac no i on jesc malej nie zarobi i pic musialam przed praca zrobic bo on nie wychodzi z pokoju nigdy . mieszkamy u moich rodzicow i wszystko musze mu zrobic i zaniesc no i dlatego mnie wyzwal i nie zamierza przepraszac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry