• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

jane - no właśnie coś pamiętam że on był palaczem tak samo jak mój, ja R powiedziałam że do puki nie rzuci to ja się starać nei będę i 0 seksu. Ma wybierać. No i rzucił po jakiś 7 latach palenia.

Sylwia
- kurcze każdy żyje jak uważa...ale ja bym szybko twojego meża odzywyczaiła z takiego usługiwania, za niegługo to bedzie wyglądąło że masz trójkę dzieci do obrobienia. Chodziłby głodny i brudny a bym mu nie zrobiła :dry:

reklama
no chyba muszę nowy atak na te fajki przypuścić ...ale on nie pali aż tak dużo.... jedna paczka na dwa dni mu wystarcza
byliśmy właśnie na spacerku po piwko ... pewnie sobie po schłodzeniu zapodam żurawinowe :tak:

jane ze mną na poporodowym była dziewczyna która 2 lata się starała i jak jej mąż rzucił palecie ( z zalecenia lekarza) to w 3 cyklu zaszła:)
Sylwia jeżeli nie możecie lu nie potraficie porozmawiać to napisz domęża list i napisz w nim wszystko co Cię boli tak dobitnie napisz tez co czujesz do niego i jaki jest dla Was ważny. Powinno pomóc.
To dziwne,ale ja tak z córką rozmawiam hihi pisząc listy:) za namową psychologa:)

Dziewczyny będę wystawiała rzeczy po Antku,ale oprócz ciuszków mam:
poduchę rogala do karmienia(nowa bez opakowania)
poduszkę klin(używana 2 tygodnie)
otulaczek
rożek fioletowo-żółty używany tylko w szpitalu raz prany.
ręczniczek z kapturkiem nowy bez opakowania nigdy nie prany- różowy
ja od razu wszystko wypakowuje i opakowania wyrzucam a później żałuję hehehe

Jakby któraś była zainteresowana piszcie na priv

jane może rzeczywiście atakuj Go, niech rzuci :-) Jak będzie już dzidzia, to tez będzie lepiej jak nie będzie palił, więc niech zacznie ćwiczyć silną wolę :-):-):-)

sylwia mnie wręcz szokuje to co piszesz... No jak bym takiego zdzieliła, to by nie wstał :-D:-D:-D Myślę,że musicie sobie dużo rzeczy wyjaśnić i ustalić, bo tak to wzajemne pretensje będą narastać... Może Vilo sposób wypróbuj...

Dziewczynki doświadczone... Czy możliwe jest,żebym już mogła zauważyć delikatne unoszenie sie brzucha jak Mała kopie?? Bo wydaję mi się,że czasami jak kopie, to widzę... Nawet mój m poczuł jej kopniak, jak przyłożył ucho do mojego brzucha... I tak się zastanawiam, czy to ona, czy to coś innego...

Witajcie. My z Malutkim mamy się coraz lepiej. Synuś pięknie śpi i spija mleczko. Strasznie dużo pokarmu mam i boję się zapalenia. No ale nie mogę zrobić za wiele więcej niż go przystawiać. Poza tym staram się spać, żeby normalnie funkcjonować, a co się z tym wiąże, nic nie robię i nie mam na nic czasu:-D Pozdrawiam was wszystkie:happy:

dzień dobry dziewczynki- witam przy sobotniej kawusi i zapraszam do siebie jak któraś ma rogalika

sylwia pomysł z listem jest dobry- można powiedzieć co na wątrobie człekowi leży , a nie ma zagrożenia , że dojdzie do słownych przepychanek i awantur

roszpunko leniu**** ile wlezie jak możesz

jane a może kup mu tego elektronicznego papierosa? m a to ustroistwo teraz bardzo dużo ludzi i ponoć pomaga

Dziendoberek :-):-):-) siosta położna Losiczka ;-) wpada sie przywitac życzyc milej soboty bo zaraz zniknę w kuchni.Przyjerzdza mój ukochany szwagier ( najładniejszy ) a mam ich 6- sciu do wyboru i 6-szwagierek :-):-):-) ale cicho sza... bo mąż mi nakopie. Piękę babeczki z malinami a na obiadek gularz ,modra kapucha i pyzy .

Zrobię wiecej zapraszam :-):-):-)

Piąteczko sikałaś ??? ;-);-);-)

Sylwia - dziewczyny super pomysł zapodały z tym listem, ja bym spróbowała. Może pomoże a nic nie tracisz.

Jane - piateczka ma racje ztym papierosem elektronicznym, u mnei w pracy chłopaki tak lecą bo była po wakacjach ogólnozakładowa akcja rzucania fajek :tak::tak::tak: .... paczka na dwa dni to dużo, mówi Ci to była palaczka. Mi starczała tak na 2 lub 3 dni. Paliłam tylko w pracy, a jak rzuciłam to czułam sie dużo lepiej i zdrowiej. Od razy miałam lepszą cerę i trochę przytyłam. Niby nie dużo a czułam się cała zadymiona. Myślę że to może mieć na prawdę duży wpływ na jego plemniki.

Rozia - ja jestem bardzo szczupła, w pierwszej ciąży brzuch rósł mi bardzo wolno. Dzięki temu szybko czułam ruchy, jakos w 17 tc a widoczne lekkie falowanie brzucha było ok 3 tygodni później czyli gdzieś w 20 tc.

ja już dzisiaj zrobiłam ostatni test, temperatury już nie mierze. Krechy dwie tłuste, moja to nawet grubsza niż ta kontrolna. Kreski jeszcze ciemniejsze niż ostatnio więc beta rośnie :tak::tak::tak: ... teraz to się zaczęłam bać że to znowu bliźniaki, ale to się chyba nie da tak dwa razy z rzędu.

Ostatnia edycja:
Witam drogie panie

ledwo przytomna jestem :( wczoraj praca i wieczorem zakupy bo u nas długi weekend więc trzeba coś jeść
a ze spraw zawodowych to wczoraj rozmawiałam z moim menadżerem i od przyszłego tygodnia zostaję przeniesiona na inną restaurację gdzie będę jako osoba dodatkowa czyli wiąże się to z mniejszą odpowiedzialnością będę robiła zamówienia lub siedziała na kasie :) oby plan się powiódł bo nie wyrobię tam dwóch miesięcy.

Losiczko i Piąteczko czy wy obie chcecie mnie do szpitala psychiatrycznego zamknąć?? wczoraj czytałam was w pociągu i tak się śmiałam że ludzie patrzyli z politowaniem na mnie
ich miny były bezcenne pewnie tak samo jak miny rodzinki Karoliny po wręczeniu sarenek

Karola czekamy na relacje
pozdrawiam was wszystkie

pozdrawiam was wszystkie

reklama
Lori, gratuluję:-) Mówiłam ci, że z twoją płodnością nie będzie problemu z fasolką:happy: Będę trzymać kciuki i modlić się, żeby wszystko było dobrze:happy:

Marysia, jeszcze nie zdążyłam pogratulować,więc gratuluję ci ślicznej Anetki:happy: Pisz jak tam zdrówko Małej. Na pewno wszystko jest dobrze:tak::happy:

Są u nas jeszcze jakieś nowości????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry