• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

lori brałam parę cykli lutke ale i tak to nic nie da bo tu nie chodzi o moją krótką fl tylko o pływaczki mojego m:-( dwóch lekarzy mi powiedziało, że moje cykle są ok. Nie ma sensu się faszerować hormonami jak nie ma do tego wskazań.
poczekamy jeszcze pewnie max do końca roku i jak nic nie wyjdzie to idę do takiego lekarza, u którego byłam ostatnio i on właśnie kazał jeszcze poczekać a jak nie wyjdzie to zaczniemy coś innego próbować.

reklama
jane - hmmmm ... do końca roku juz az tak duzo nie zostało, a małż bierze witaminki? pali papierosy?

dziewczyny ja cały czas czuje ból w podbrzuszu,zwłaszcza bliżej prawego jajnika, ale tez i lewego. Na dole kręgosłupa również. Pamiętacie może czy wy też tak miałyście?

no jak on sam z nia siedzi to nie wychodzi z pokoju no chyba ze jedzie do brata ale dzis zrobil wyjatek i robil kompa wiec siedzial z nia na dole niewiem ile ale powiedzial ze nie ma zamiaru przepraszac bo nie ma za co bo ja nic nie robie tylko leze ale ze sprztam zajmuje sie mala karmie daje pic wlaczam bajki szukam zajecia ogarniam po niej caly syf piore jak mam w czym jemu daje jesc i pic bo sam se zrobi bardzoooooo rzadko tylko jak spie i ze pracuje 2 dni w tyg zeby nas jakos odciazyc to go nie obchodzi bo to nie praca a on p[racuje na monitoringu siedzi na dupie i odbiera telefony dpo 22 a potem do 5 siedzi tylko na tel to dopiero praca ciezka a on sie mala zajmuje dziennie z godzinea jak robie w piatek to 6h z nia siedzi boze jakie to ciezkie dla niego a jutro moj brat z nia siedzi bo on idzie na 19 do pracy wiec nie bedzie wstawal po 6 no i to by bylo na tyle ja nic nie robie on tylko mysli za mnie bo kazal malej zrobic jesc bo on nie bedzi jej robil ;/ ehhh dobra nie zanudzam was moim zyciem

Dziewczyny ciężarówki :-) a co Wy na to jakbyśmy z Piąteczką były przy waszych porodach i damy takiego czadu jak zoo :-D:-D:-D

Sylwia kopnij w dupala tego Twojego męza na otrzeżwienie :-)

Lori nie panikuj dziewczyno :-)Bedzie wsio ok :-) No na moj test też mozesz nasikać gwarantowane dwie tłuste krechy :-)

Jane tule słonce :-)

no i się cicho zrobiło- przestraszyły się
infimiere1.gif
infimiere1.gif

lori bierze witaminy... ale niestety cały czas pali:-( już nawet nie mam siły do tych papierochów...
sylwia szkoda gadać... musisz z nim chyba pogadać bo raczej to od tu nie racji...

losiczka, piąteczka jak już w końcu będę rodzić to tylko z wami:-D no i z m :tak:

reklama
jane ja juz nie mam sily z nim gadac powiedzialam mu i on nic wiec ja sie nie narzucam nie ch sam se przemysli swoje postepowanie .
ja po kapieli i ide spac rano wstaje o 6 do pracy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry