• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
piąteczko słońce przykro mi...........:-(:-(:-(:-( W tym cyklu zapełnicie pewnie każdy dzień serduchem :-D :-)
losiczka TY wariatko nasza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daj Ci Boże abyś jednak szybciej zaciążyła niż wylądowała w wariatkowie :-p
Anulka zdróweczka kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karolina wracaj z Jagódką :tak:
Agnes wózek super.....tzn kolor który wybraliście :tak::tak::tak::tak: no i ten bujaczek fajny, bo kazdy go przeważnie chwali :-) takze super !!!!!!!!!!!!!!

Lori dziękuję ze pytasz.......... u mnie OK, mąz pracuje chwilowo na miejscu bo tu ma zlecenie takze codziennie jesteśmy razem.......

Miłego...

hej! wpadłam zobaczyć co tam słychać u was. a tu znowu produkcja mala

piąteczko no masz zołza przylazła. ale bez załamywania się. nowy cykl, nowe serucha i będzie plusik

losiczka
może i do wariatkowa się nadajesz. w takim razie ja też bo ja wózek widzę na wykresie:-D

karolcia
powodzenia i aby szybko Jagoda sie pojawiła. czekamy na wieści

sylwia ja tez mam na bujaczku zabawki kotka i pieska. i inny wzór nieco. już nie mogę się doczekać jak młody będzie w nim leżał. jak dzisiaj samopoczucie i humorek?

ilonka
no rozumiem, że mąz w domu to brak czasu na bb. ale cieszcie się wspólnym czasem. wózek ok poniedziałku powinnien byc u mnie więc zobaczymy jak sie będzie prezentował

ania
zdrówka życzę!

rozia
powodzenia w opiece nad 3-latkiem. może z jednym jest łatwiej bo z bliźniakami jest masakra. teraz sama nie daję z nimi rady

a młody mój się wypycha chyba pupą co chwilę. pod żebrami go mam. więc mam nadzieje że jeszcze troszkę posiedzi i nie będzie spieszył się na świat

czasem boli mnie dół brzucha. zwłaszcza jak wiecej porobię. mam nadzieje że to nic złego. dlatego od dzisiaj więcej wypoczywania

Witajcie Skarby!piateczko kciuki za kolejny,Aniu zdrowka,Karola powodzenia :)Ilonko no to fajnie,ze maz na miejscu :)Ilonko ja wczoraj bylam u poloznej,wszystko ok,a na ktg byly lekkie skurcze,kazala mi duzo odpoczywac...glowka na dole,no i w poniedzialek zaczal sie 32 tydzien.Zaraz jade do kliniki sie zameldowac na porod:)nastepna wizyta z usg u gina 4 i 18 wrzesnia,a u poloznej 4 pazdziernika z akupunktura :)Dzoekuje i pozdrawiam goraco i calusno :*Milego Dnia :*

agnes słonce czytam Was w ciągu dnia.....ale nie pisze......... bo jakoś nie wiem o czym........:confused: w koncu juz nie staraczka i nie cięzaróweczka , teraz jesteście na koncówce wiec inne tematy czyli wyprawkowe, porodowe itd ....wiec sie nie wtrącam siedzę sobie cichutko jak myszka pod miotłą :sorry2:
biapl jeszcze nie czas na małego takze odpoczywaj ile możesz :) :tak::tak::tak::tak:

ilonka ja mam to samo. jakoś weny mi brak, podczytuję cały czas jednak. ja jakaś senna ostatnio, bez energii. nie wiem dlaczego. może teraz muszę troszkę wypocząć aby potem jak młody się pojawi być pełna energii

agnes Tobie to Ja sie nie dziwie bo i ciężko CI jest wiec to normalne, ale to juz ostatni dzwonek aby sobie poleżeć kiedy tylko chcesz,,,,,, bo potem zacznie sie jazda bez trzymanki :-p:-p:-p:-p --> absolutnie Cię nie straszę hihi :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ilonka to, że za chwilę mój świat się wywróci do góry nogami to ja wiem. już nigdy nie będzie tak jak teraz. ale cieszę się. teraz tylko mam jakieś załamanie formy. do tej pory byłam aktywna w ciąży a teraz brak sił. brak ochoty i w ogóle energii do działania. wcześniej chyba miałam motywacje aby wszystko przygotować, a jak już jest gotowe prawie wszystko to opuściła mnie energia. mam nadzieję że to tylko chwilowa niemoc

reklama
jest to ktoś, czy wszystkie zza winkla podglądają
2dziura.gif

skopię Wam sraki
0bicz.gif
to zaraz Wam przejdzie

co za różnica czy się staramy , rodzimy czy planujemy- ważne , że ploty można uprawiać

a, że przylazła framuga to i czasem dobrze
tahiti.gif
kombinować trza dalej i.........
0crazysex.gif
i dalej
037.gif

meldować się
americain.gif
ino raz

albo mi paszczę zakleić za pyskowanie
0chut.gif

Nowe wątki