• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
zagubiona upajaja sie chlopami :-D a ja sie dzis zle czuje bo babacia meza mnie wnerwila bo wie ze nie mam paliwa i na sile m do niej jezdzic a ma tylu wnuczkow a zawsze do mnie wydzwania zebym ja to paliwo jeszcze miala a u niej nie ma slowa ze nie przyjedziesz ;/

ja też jestem. ale cisza fakt
2wow2.gif

Cześć dziewczynki

ja tylko na chwilkę pokazać się niestety choroba nie popuszcza a brak leków homeopatycznych daje sie we znaki
lecze sie miodkiem cytryną i vikiem (maść) od tego kaszlu dzisiaj dostałam jakiś skurczy krzyże i dół brzucha bolał:no:nawet nospa nie pomogła dopiero sen je zlikwidował.

przepraszam że wam nie odpisze ale nie jestem w stanie
pozdrawiam was wszystkie aha wszystkie dzieci na grupie są śliczne przesyłam całusy dla nich

ja wpadam na chwilkę...po pracy odpisałam wam i kurcze zasnęłam :dry: ... pół dnia mam straconego i teraz jestem jak kapeć a wypadało by coś w tym domu porobić. Małż położył spać młodego bez kąpania :wściekła/y:

Ania - duuuużo czosnku i cytryny na raz. Mi to pomagało, aha i płukałam noc wodą morską dla dzieci.

ania nie wolno w ciazy masci rozgrzewajacych mi lekarz taki o******* dal ze glowa boli, on jest silnie rozgrzewajacy i skorcze niby moze wywolac
znalezlismy z m projekt domu :D niestety wybudowanie go kosztuje majatek ale ze my wariaci jestesmy bedziemy 20 lat budawac a go wybudujemy haha http://www.extradom.pl/projekt-domu-freya-2-BSA1523

babcia mnie pocieszyla i powiedziala ze wreszcie uda sie jej w totka wygrac i mi da troszku haha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to mnie pocieszyłaś zzagubiona :( ale wszędzie pisze że vick vaporub można !!!!!!!!! tylko omijać okolice tam gdzie dziecko jest :((( kurde ja już nic nie wiem:no::no::no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry